Gå til innhold

yayz

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yayz

  1. Du blir aldeles ikke låst til en region. Personlig kommer jeg til å trykke på knappen man finner i "Store", under "Other" in-game rett etter splittet, til tross for at jeg finner franskmennene verst. Forstår ikke hvorfor folk klager over at Norge ble regna som Øst-Europa, er bare å trykke en stor knapp, relogge, så er man på vestsiden! ;)

    Vil alltids kunne bytte tilbake for et uvisst beløp også.

  2. Foreslår xsyon jeg da.

    Vet ikke om det er akkurat hva du er ute etter med tanke på tidsalder, ettersom det liksom er i en mer post-apokalyptisk fremtid enn en Star Wars-fremtid, men det virker ikke så veldig PVP-basert (uten at jeg har spilt det, er i pre-order beta for øyeblikket).

     

    Kort fortalt kan hele verdenen forandres; Du kan bygge veier, fjerne veier, bygge fjell, fjerne fjell, bygge hus, fjerne hus... osv. :p

    Og å overleve. Sjekk linken, å forklare alt ville tatt så lang tid :)

     

    Men hvis du skulle bli interessert anbefaler jeg å sjekke noen filmer, har nemlig noen nedsider også, som at det ikker så "polished" (Er et lite indie-team som jobber med det).

  3. Spilt siden fjor vinter/vår, da Mordekaiser ble sluppet. For øyeblikket kjører jeg enten Teemo, Vlad, Trynda, Shen eller Malz, og synes Shaco er kjempemorsom, men klarer dessverre ikke å spille han riktig :p

     

    Ellers er gode Sion-, Mundo-, Olaf- og Malz- spillere noe av det verste jeg vet, til tross for at jeg liker Malz selv :whistle:

     

    Valve er jeg sterkt bias'd mot av flere grunner, bl.a. prisforskjeller på Steam for Europa/US, fanboism for PS3, og fordi jeg føler de "stjal" DoTA navnet, så med mindre det blir veldig bra vil jeg nok boikotte det <_<

  4. Hvis "accessability", ordet de så fint brukte i steden for "enkelt for nybegynnere og utrolig irriterende for vanlige folk" kommer høyt opp, dør jeg.

     

    Hvis Moleynux fortsatt har det for seg at gamere heller vil bruke halvannet minutt på å løpe frem og tilbake i et rom for å save, enn bare å få opp en pause-meny og gjøre det derfra, mister jeg håpet for Fable totalt. For ikke å snakke om hvordan det fører til nesten ingen klær da menyer mangler fullstendig, dårligere muligheter for å velge hvordan de skal sitte sammen, og generelt gjør alt mye mer komplisert, men samtidig mer simpelt. Litt som Vista, i grunn.

  5. Å gi ut gameplay videoer er ikke det samme som å hype et spill, snarere tvert i mot. Å hype et spill er å fortelle om alle de fantastiske featurene spillet har, uten å levere i nærheten av dette (les. Peter Molyneux). Ved å gi en demonstrasjon så viser du hva spillet faktisk er. Jeg har fulgt med på utviklingen av så mange spill, så lenge at når jeg ser slik markedsføring som Funcom driver med, så går i hvertfall null-substans-alarmen min.

     

    Beklager hvis jeg høres litt irritert ut, men dette er kun rettet mot Funcom, som ikke innser at de ikke er mmo-utviklere. De har sagt at de vil fokusere på mmo fordi det er her det er mest penger å hente. Så tydeligvis er strategien deres å bare spy ut mmo'er til de treffer mål, noe jeg ikke ser for meg kommer til å skje.

     

    Ja, du har et poeng der. Ordentlige gameplay videoer skader ikke.

     

    Allikevel ser jeg ingen grunn til å stresse det, det er fremdeles lang tid til release. Og jeg vet jeg ikke er den enseste som elsker alle disse gåtene og mystikken de lager.

    Som du sier kan dette kun være et dekk for at spillet deres mangler substans, men jeg bryr meg ærlig talt lite. Har ikke noe hastverk med å få avskrivd spillet eller ikke, nyter heller markedsføringen slik den er, og hvis spillet failer endrer ikke det dette faktum ;)

     

    Og angående settingen, merk deg hvordan setningen er bygd opp. Jeg sier jeg liker måten de gjør det på bedre enn å hype spillet, selv om jeg allerede får gåsehud. Dette antyder at jeg allerede er hypet, og at jeg er fullt klar over det, og dermed er litt selv-ironisk... Så ja, jeg er hypet, men ikke på en slik måte at jeg tror spillet kommer til å rocke kun fordi jeg liker settingen. Og settingen i seg selv vet vi vel? Hemmelige samfunn i en verden lik vår, bare at monstrene fra mytene eksisterer? Eller har jeg bare blitt ført med på et hype-train nå? Hvordan dette virker in-game vet jeg ikke, men det er heller ikke dette jeg sier jeg liker.

     

    Og før jeg nå blir beskyldt for å være fanboi, la meg gjøre det klart en siste gang at jeg ikke har noen form for tankegang om at jeg tror dette vil revolusjonere mmo-verdenen som vi kjenner den, eller at dette vil bli en suksess. Synes kun det er en morsom vri på introduksjonen til et MMO med disse gåtene, og at det er en ny og spennende setting.

  6. Føler det var veldig stor forskjell fra person til person ang. grafikken i betaen, så må nok vente til de får optimalisert speccsa mine først :rolleyes:

    Selv måtte jeg zoome helt inn for å se ansiktsdetaljer, selv på Ultra, og jeg tror ikke mitt 1gb radeon 4890, 4-kjernet prosessor~3,0Ghz, og 6gb RAM er så dårlig... :wacko:

     

    Men så er det et eller annet merkelig med dataen min utenom da, vet ikke hva det er, men jeg får helt forferdelig flickring i spill som Oblivion, og til og med Runescape, veldig tydelig i tåkete natte områder...

     

    Utover dette var spillet allerede i veldig god orden, og møtte ikke på noen bugs etter de som ble fiksa :o

    Meget imponert!

  7. Angående utviklere som ikke holder det de lover (og da mener jeg i gameplay form, ikke dette med maintenancer), tror jeg nok spillerne selv også kunne kjerpet seg litt. Den lille skriften er ofte ikke fullt så liten.

     

    Jobben til PR-folkene er jo å hype spillet, og da bør man huske å ha saltbøssa klar når de serverer sine saftige retter.

    Vi kan jo ta XIV som et eksempel. Hypen fyrer løs, bilder med den praktfulleste grafikk, og en historie som skal være utrolig. Interresante konsepter til klasser, guilds og quests. Men du skal ikke lenger enn til youtube for å se hvordan spillet virkelig utspiller seg. Etter en kort titt på et av de mest uengasjerende combat-systemene jeg hadde sett, og en ellers kjedelig monster spawn, kunne jeg nesten avskrive spillet fra min ønskeliste. Begynner du å sy all den informasjonen du nå har fått sammen, får du nemlig et litt annet bilde enn den himmelen du ble lovet. Jeg mener ikke at spill baserer seg på combaten, spesielt ikke MMORPGs (som jeg heller mener fokuserer for masse på dette), men hvordan du kan knytte fiendene i kampene opp mot historie osv.

    Å stikke spydet sitt inn i søte kosedyrlignendegreier er for eksempel ikke et positivt tegn på dette.

     

    Og så har vi GW2 nå, som mange har fått for seg skal være fullt dynamisk, at man aldri skal måtte gjøre ting om igjen. Ble byen brent ned, så ble byen brent ned, tror mange. At verdenen forandrer seg fullstendig etter hvordan man handler.

    Men med kun litt research finner du ut at dette er events som går om igjen og om igjen i en sirkelform, og hvis byen ble brent vil den komme tilbake, og hvis byen ble reddet vil den muligens bli brent ved sirkelens neste omdreigning.

     

    For all del, de bør passe litt mer på hva de sier, men det skal ikke så mye til for at man skal unngå å bli lurt. "Hvordan vil dette virke i praksis" er ofte lurt å tenke etter.

  8. Noen som får connectet til serveren? Jeg får "Failed to connect to the server" hver eneste gang, og beta forumet ser også ut til å være nede...

     

    Skjer dette bare for meg? Er det noen porter jeg må forwarde? Eller er det alt for mye press på serverne?

     

    Edit: Nvm, får connecta litt her og litt der nå :p

  9. Logget nettop inn på accounten min, som jeg lagde i April, og så at jeg også hadde Beta invite :D

    Men så ble jeg plutselig veldig redd, for under "Date:" står det 10-06-2010. Det betyr bare at det var i dag jeg fikk den? Jeg kunne ikke ha sitti og spilt Rift i dette øyeblikk hadde jeg sett den tidligere? :o

     

    Er jo en måned siden du fikk beta invite, i følge datoen. Men, blir jo sikkert holdt flere beta events. Så har vel egentlig ikke noe å si, når du fikk keyen.

     

    Oi, sannelig er visst ikke november den tiende måneden av året! Jaja, lærer noe nytt hver dag... :D

     

    Ja, får håpe det kommer flere hvis det var det datoen betydde :rolleyes:

  10. Logget nettop inn på accounten min, som jeg lagde i April, og så at jeg også hadde Beta invite :D

    Men så ble jeg plutselig veldig redd, for under "Date:" står det 10-06-2010. Det betyr bare at det var i dag jeg fikk den? Jeg kunne ikke ha sitti og spilt Rift i dette øyeblikk hadde jeg sett den tidligere? :o

  11. Blir nok ikke påvirket av direkte reklame, heller den som er indirekte, hvis det går å si det slik.

     

    For å eksemplifisere: Når vi leser slike dagbok-brev fra spillmesser, kan det være vi hører at en utviklers konferanserom er som en oase i den ørkenen som er utenfor. Dette er mekelig nok bedre reklame for meg enn alle fargerike og sprakende banners man ser på internet. At den skiller seg ut på en slik hyggelig måte, å høre at den tar hånd om folk, gjør at jeg på en måte får mer respekt, og blir mer interessert. Dette har dog lite å si på slutten av dagen tror jeg, for jeg bryr meg mer om hva jeg hører om spillet enn hvordan de tok hånd av anmelderne.

     

    Vet ikke om det helt kan kalles reklame, men det er nå i allefall i nærheten. ;)

    Ellers så føler jeg ikke banner reklamene har noen innflytelse på valgene jeg tar.

  12. Antar ingen vil lese dette, men uansett, vil ta meg en liten pause fra leksene: :rolleyes:

     

    Ble ferdig med første halvdel av spillet i går kveld, og har bare "litt" å komme med, og et tips:

     

    Når det gjelder bugs, tror jeg nok det hjelper å installere til hard driven. Bare slett noen demoer, installer det, så kan du bare avinstallere det igjen når du er ferdig. Selv gjorde jeg dette med en gang, og har ikke merket en eneste bug uten om hunden min som til tider heller insisterer på å løpe rundt i sirkler, enn å følge etter. Også 2 ganger hvor jeg måtte vente hele 5 sekunder på at quest-giverne så at jeg hadde kommet tilbake etter å ha gjort det de bad om. ;)

     

    Når det gjelder meny-systemet, kan jeg ikke skaffe ord på hvor stort skuffet jeg er. Nei virkelig, det er etter min mening helt horribelt :angry: . En stall som selger bøker? Ja, da går du bort til den og ser på den ene store boka som ligger der. De andre bøkene kunne like gått ikke vært der. Også klær? Jeg antar at det er meny-systemet som har lagt en demper for dette, da butikkene ikke kan ha mer enn 5 drakter eller så om gangen. Men seriøst, KUN 21 DRAKTER? 13 HVIS MAN IKKE REGNER MED DE MINIMALE FORSKJELLENE PÅ GUTTE- OG JENTEKLÆRNE? Jeg håper virkelig det kommer mer senere i spillet, og at fable wikiet ikke har blitt ordentlig oppdatert enda, for det går aldeles ikke ann :( . Dette var en av yndlingsaspektene mine ved Fable 2, hvordan jeg kunne bruke flere timer (bokstavelig talt) på å lage det perfekte antrekk. Nå derimot går jeg rundt i en drakt fra en av de 3 klesbutikkene jeg har funnet så langt, som de også måtte resirkulere og bruke i et quest (som forsåvitt hadde vært greit, hadde det ikke vært for at der er så altfor lite variasjon i klærne fra før).

     

    Storyen er hittil så som så; Fable 1 og 2 kunne jeg spille om igjen og om igjen og allikevel få frysninger (Music boxen og "Death is not your destiny today, Little Sparrow.", spesielt), men det her... vel, jeg er konge og står og baker pai for å redde verden. YIIIHAA! :thumbup: . Håper det tar seg opp nå etter hvert, men tviler nå på det. Får se!^^

     

    En ting jeg tror(?) du glemte å si noe om er humoren. Den er helt FABELaktig (hurr hurr hurr)! De ondskapsfulle hønene som har sluppet ut og kan ta over verden og synger den sangen sin, gnomemannen som [HALVEISSPOILER] forlater familien sin for å samle på hagegnomer som han vekker til live, hvordan de henger på vegger og snakker til deg, og så UTROLOG MYE MER! ^_^

     

    Jeg kunne ikke vært mer enig i konklusjonen om at Fable III er et spill jeg så gjerne vil elske, noe jeg også gjør, men det endrer ikke det faktum at jeg er dypt skuffet. Fable-verdenen er min yndlingsverden av alle verdener, og Fable 2 er tro det eller ei mitt favorittspill (Vet du antageligvis hater det, vet jeg har merkelig spillsmak). Derfor er jeg helt enig i karakteren anmelder gir det, men igjen, så er jo jeg maksimalt Fable-fanboi og ville gitt de andre to 15 og 20 av 10. Men kritikken min er vel valid uansett! =S Og ja, meget bra anmeldelse! Kjente meg veldig igjen i mye av det anmelder sa!

  13. Dette er da mods. Et velkjent fenomen som har beriket spill som Morrowind, Oblivion, DA:O, Fallout 3, osv. Tom. Baldurs Gate har et noenlunde utviklet mod community. At dette er gunstig for spillbarheten er noe spesielt Bethesda har forstått, uten at de har hatt behov for å sette opp et betalingssystem. Åpne for moding, så hopper fanbasen på, og resultatet er uten unntak lengre levetid for spillet.

     

    http://dragonagenexus.com/downloads/top/alltime.php

     

    Vel, min menig er at mods bør være gratis...

     

    Tenkte akkurat det samme når jeg leste dette... håper inderlig ikke Bethesda hopper på vogna.

  14. ...forkortet for ikke å ta for masse plass...

     

    Jeg håper du er klar over at HoN var i beta-stadiet i 2009, og derfor ikke hadde mulighet til å vinne priser som de du lister opp.

    Blir litt flaut å si at spillet er bedre enn HoN pga det.

     

    Ellers er spillet allerede blitt "annonsert", det har kommet concept art og GameInformer har allerede testet det ut og intervjuet. Linky: http://gameinformer.com/b/features/archive/2010/10/13/dota-2-announced-details.aspx

     

    Først og fremst sa jeg aldri at LoL var bedre enn HoN, dette prøvde jeg å få klart fram hvis du leser den nederste linja. Var heller hvordan han mente at LoL ikke hadde noe å si mot HoN, at HoN allerede hadde kapret tronen. Prisene var derfor ment til å vise at LoL faktisk har noe å si, og kan ikke bare bli glemt bort på den måten og la HoN gå til topps helt uten motstand. Du har helt rett i at HoN ikke fikk være med i kampen om mange av prisene, og at utfallet muligens ville vært annerledes hvis dette var tilfellet. Det skal allikevel sies at den kunne ha vært med i enkelte av dem. Men som jeg sa, er det ikke priser som bestemmer om det er bra eller ikke. Baken er delt i to.

  15. Jeg blir irritert når jeg hører at IceFrog er "hjernen bak DoTA" overalt. Seriøst?

     

    Og

     

    Det var da old, han ble tatt opp av VALVe for ca litt over ett år siden, og foressten så har Heroes of Newerth tatt over DOTA-tronen så Icefrog er bare "litt" sent ute.

     

    og forresten vant LoL "Best Online Game Design", "Best Visual Arts", "Best Online Technology", "Best New Online Game" og "Choice Online Audience Award winner" prisene på GDC i år, og er også nominert for Golden Joystick Awards.

     

    I tillegg har det også vunnet:

    - Gamespy Gamer's Choice Award for PC Game of the Year.

    - IGN Reader's Choice Award for PC Best Strategy Game and PC Best Multiplayer Game

    - PC Gamer's DotA-Style Game of the Year

    - NeoGAF MMO Game of the Year

    - GamersNexus RTS Game of the Year

    - MMOSite Reader's Choice Best MMORTS and Best New MMO 2009

     

    Mener ikke å starte opp en kamp her, men er irritert og sliten etter å ha gjort lekser hele dagen, og blir da ganske opprørt når spillet jeg bruker rundt 70% av spilletiden min på blir undertrykt slik :cry:

    Ikke det at å vinne mange priser gjør at LoL er bedre enn HoN, for dette kommer kun ann på smak og behag.

×
×
  • Opprett ny...