Gå til innhold

SamVimes

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SamVimes

  1. Har selv herb/alch og har egentlig gått litt leie hele skillene. De er lite brukt og jeg gidder ikke og orker ikke å lete opp herbs for å selge potions til underpris på AH. I instancer på høye level satser de fleste på at healeren greier å holde dem i live og gidder ikke å benytte healing pots allikevel. Ser av og til rogues benytte agility buff potions men det er mer unntakene enn regelen. Det som jeg bruker alchemy mest til nå er å lage arcane bars for guild medleme, men det tjener jeg ikke noe penger på (og å kjøpe arcane crystal og thorium bar for så selge arcane bar lønner seg heller ikke). Fisking etter stonescale eel utgår pga fisking er så usannynlig kjedelig. Flask utgår pga jeg har ikke funnet noen oppskriver enda og kravene til herbs er så latterlige høye i forhold til nytteverdien av potionen.

    Det jeg mener man kan tjene penger på er enchanting, men visstnok er det særdeles mange ingredienser som skal til på de høyere level så de fleste taper nok penger på det. Men slik jeg ser det, er enchanting omtrent det enste en level 60 char vil kjøpe siden de allikevel får alle sin utrustning i fra instance drops allikevel.

  2. Måtte bare komme at folk på PvP servere kommer her og klager sin nød over å bli ganket i spillet... :p

     

    Når det er sagt, bruk Blink for å komme seg bort, frozt nova og/eller sheep på å nøytralisere roguen noen sekunder og så løpe bort fra stedet hvis man ser at kampen er håpløs. Ellers så er det vel opplagt man alltid er buffet i slike områder hvor man kan bli angrepet og det hadde heller ikke skadet å finne ett party å henge sammen med.

  3. Jeg ringte til dem tidligere i dag. Vedkommende jeg snakket med sa at de hadde sendt ut til alle forhåndsbestillingene på onsdag (i fem tiden på ettermiddagen) og at statusen på websidene ikke er oppdatert. Det som jeg finner litt rart er at de har heller ikke trukket noe beløp fra mitt kredittkort... :ermm: Får håpe spillet dukker opp i postkassen i morgren, men det irriterer meg at de kommer så sent, jeg får ikke post før i 2-3 tiden.

     

    edit: skrivefeil.

  4. Dette blir da veldig OT da... :p

     

    Men hvem nyter mest av det? Hvem får mest igjen? Hvem slipper flest kr. i skatt i forhold til året før?? :p

     

    Nå er det slik at justerer man en sats i prosenter så vil det også bli dem som betaler mest fra før som nyter mest av det i kroner og ører. Det er forøvrig den samme gruppen som har høyest forbruk som igjen vil legge igjen flest moms kroner...

     

    For min egen del så driver jeg momspliktig firma så jeg skriver heldigvis av inngående moms... :innocent:

  5. Jaja, skal ikke ta diskusjonen her om 25%, men ble ikke det innført fordi at de som tjener med en 750.000 kr. i året skal få mindre skatt??  :mad:

     

    Men tenk deg 1% opp på en tv til 100.000 da, det er litt...

     

    Ny opphøyet MVA sats ble innført pga regjeringen ønsker å senke skatt på arbeidsinntekt (fordi det er for stor forskjell på arbeidsinntekt og kapitalinntekt) og heller skatte mer på forbruk. Det er ikke slik at det er kun de med 750.000. kr i året som vil få lavere skatt. Bl.a. vil innslagspunktet for toppskatt bli høyere og om jeg ikke tar helt feil så vil også bunnfradraget øke, noe som så og si alle nyter godt av.

     

    Uansett... har du råd til en TV til 100.000 så har du også råd til 1% ekstra mva... :)

  6. Bruk Firefox og  flashblock, så blir irriterende reklame borte.

    Amen!

     

    Jeg brukte Firefox fra før, og smeller da gjerne opp 10 nettaviser samtidig på tab, og denne MPX reklamen tok vel omtrent kaka av irriterende reklame. Ikke bare kom lyden fra en elller annen website som jeg ikke greide å identifisere, men den kom gjerne på nytt når siden automatisk ble lastet ned på nytt. :angry: Nå er det flash fri sone hos meg... Synd for alle dem som bruker flash til lydløs reklame. Men det er nå slikt at hvis irritasjonsnivået overstiger ett visst nivå så må man ta affære. Det er jo ikke uten grunn at til og med Microsoft nå lanserer pop-up stopper... det neste blir vel flash kværker. :whistle:

  7. Jeg syntes demoen var riktig så festlig, men det er selvsagt litt bugs i spillet på dette stadiet. Er jo ikke uten grunn at de kaller det beta demo heller. Gått litt lei av å spille samme mappet hele tiden og ikke minst er jeg lei alle wombatene som løper rundt og skyter på egne helikopter og båter...

  8. Selv har jeg nettopp skaffet meg en Elitegroup Green 556 og kan si jeg er veldig fornøyd. Maskinen er riktignok en whitebox produkt, det står f.eks ikke Elitegroup eller Green 556 noen steder på den. Eneste merket er ATI Mobility Radeon 9600 og Win XP logoer. Eneste jeg har merket foreløpig er at jeg gjerne skulle hatt flere USB porter enn de to som er med. Og for å være ekstra kresen, jeg skulle gjerne hatt en styrespake i stedet eller i tillegg til thouchpaden. Men da ser du hvilket nivå jeg syter på... :)

    Gode ting er stor harddisk 80GB, god oppløsning på skjerm, stillegående i vanlig bruk, den lager en del lyd under spill når maskinen jobber en del, men da sitter jeg med headset uansett.

    Uansett det er veldig bra pris på den i forhold til hva man får for pengene.

     

    edit: rettet opp noen skrivefeil.

  9. Det dukker med jevne mellomrom opp "bedrevitere" som sier at det vil komme volumtakst på bredbånd. Jeg har i liten grad tro på at dette er noe kundene ønsker, selv om man ikke bruker mye båndbredde så vil det i mange tilfeller være mer praktisk å vite hva man skal betale på forhånd i stedet for å ha en varierende pris. Selv om prisen på vanlige tellerskritt har blitt mye billigere etter at Telenor fikk konkurranse på markedet så er det allikevel etter min mening alt for dyrt å legge inn telefon og vedlikeholde ett telefonabonement. Det er i grunnen derfor jeg holder meg til bredbånd og mobiltelefon i dag (hadde jeg somlet meg til å skifte abonement på mobilen så hadde det blitt Telenor fri sone her i huset :thumbup: ).

     

    Vi lever i en kapitalistisk verden, det er i utgangspunktet fri konkurranse på bredbånd og for tiden investeres det mye i fra ulike leverandører i markedet. Disse selskapene vil ønske å tjene mest mulig penger og vokse. Per i dag knives de om å få flest mulig nye kunder og sider det er flere og flere områder i landet som får tilbud om bredbåndstilknytting skjer største delen av veksten for selskapene i form av tilknytting av nye kunder. Etter hvert som alle har fått bredbånd vil veksten i markedet stanse opp og selskapene må se etter andre muligheter for å øke inntjeningen. Her har de da flere alternativer, ett er å levere mer innhold (filmer, spill etc) som man kan ta betalt for, men dette vil også kreve en del investering i form av royalities til leverandører. Ett annet alternativ er å innføre volumtakst og ta betalt for bruken i tillegg til fastavgift. Tro ikke ett sekund at bredbåndsleverandørene ikke hadde innført volumtakst allerede hvis det var praktisk mulig, men den harde konkurransen og kniving om nye kundemarkeder har nok stoppet det foreløpig. Dette er tross alt selskaper som plikter ovenfor sine aksjonærer å tjene mest mulig penger, de leverer ikke bredbånd til deg og meg for å bare være snille!

  10. En kjede som er ikke er nevnt tidligere er CompUSA som i allefall enkelte steder har enorme varehus spekket med datautstyr. Sjekk http://www.compusa.com/ og klikk Locations linken. Jeg besøkte butikken i Honolulu og kan ikke klage på vareutvalget og den del gode tilbud var det også.

    Men ett problem du vil møte når du skal shoppe pc-utstyr der over blåmyra er såkalle "mail in rebate" kuponger. Dvs, en vare kan annonseres til en hyggelig pris, men så viser det seg at du må betale full pris i kassen og så må man sende inn en rabattkupong og så vente på en sjekk (noe som visstnok både tar lang tid om man får den i det hele tatt) på rabattbeløpet. Dette blir jo selvsagt heller upraktisk for en turist med ett kort opphold og uten fast adresse i USA. :(

  11. Dette er intet annet enn en falliterklæring fra den gamle telemonopolisten. :devil:

    Telenors argumenter at man kunne laste ned så og så mange hunde web sider på grensen som var satt opp var nå heller søkt med tanke på at flere og flere bredbåndbrukere benytter streaming, IP telefoni, spilling over internet og andre bredbåndskrevende tjenester enn å bare surfe på websider. Med andre ord, melkekua måtte dø og vi kan takke den harde konkurransen på ADSL for at det har skjedd.

     

    Nå gjenstår det bare å spekulere hva man kunne oppnådd hadde ikke Telenor eid den siste kobberen til hus og hjem her i landet...

  12. Litt off-topic, men jeg savner den ufattelig flotte musikken fra det originale Homeworld, på tross av at filene var litt vel mye komprimerte. :)

     

    Noen som vet hvem som har laget den musikken og hva stykket heter? Mener det er en kjent klassisk komponist.

     

    Åpningen på Homeworld 1 med den musikken i bakgrunnen og med radio-stemmene fra moderskipet var bare fantastisk!

  13. Blir desverre litt fort kjedelig dette spillet. Det som irriterte meg mest er at man har så liten kontroll over båtene når de er ute på havet for å raide. Etter å ha slitt i flere timer med å få bygget en stor båt, utstyrt med alt av våpen og mannskap så riskerer du at den er på sjøen i 20 sekunder før du får melding om at den er skutt i fillbiter. Men frykt ikke... kapteinen overlever alltid og kommer luskende tilbake uten skip, mannskap eller bytte og forlanger likegodt å få ny båt! :o

×
×
  • Opprett ny...