Jump to content

KrakenX

Medlemmer
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har Nintendo konto og en aktivert Nintendo Swith online abonnement. Jeg har kjørt en test connection og fått opp bra fart og NAT type B. Jeg får fint spilt Mario Kart over nett. Problemet er at en kompis og jeg nå vil spille Minecraft sammen over nett. Jeg får opp at han er online og spiller Minecraft, men problemet oppstår når vi skal spille sammen. Velger jeg at jeg skal bli med å spille, starter Minecraft, men får etter hvert error melding. Når jeg starter opp spillet utenom så er eneste alternativ nede til venstre "login on Microsoft account". Jeg får ikke invitert kompisen til verken en ny bane eller en jeg allerede har da menyområdet for å invitere venner fra vennelisten er grått og ikke lar meg velge noe der. Det står at jeg ikke er innlogget på nintendo kontoen. Så jeg har to spørsmål: 1. Kan noen hjelpe eller komme med tips på hvordan dette kan fikses? 2. Er det mulighet å opprette en Microsoft konto og spille med kompisen som har Nintendo konto for å unngå problemet med Nintendo kontoen min i Minecraft?
 2. Svar fra Bergsala/Nintendo: "Nintendo /bergsala har ikke reserve utstyr til labo og hvis du mener det mangler noe i pakken må du reklamere til butikken der du kjøpte det. Nintendo tar bilder av alle deler som blir pakket i labo esker samt at ferdige esker blir veid før de blir sendt ut slik at feilprosenten er egentlig null når det gjelder det at det mangler noe i en eske. Da må i så fall esken ha blitt åpnet i butikk og at det er fjernet noe før salg, men da er jo også forsegling brutt." Så da var det avklart. Ser at noen har kjøpt reflekstape for å erstatte refleksarket. Så prøver det før man vurderer å kjøpe et nytt sett.
 3. Har sendt mail og så får vi se!
 4. Hei. Jeg og guttungen tok fram Nintendo Labo vehicle kit for å fortsette å bygge etter en lang pause. Da finner vi ikke igjen verken svampearket eller refleksarket De er streket rundt på bildet. Det er tydeligvis ikke lett å oppdrive reservedeler til Nintendo Labo. Nærmeste er Nintendo store i USA som kun sender til USA eller Canada, se https://store.nintendo.com/ng3/browse/productDetailColorSizePicker.jsp?productId=prod1000097&categoryId=cat970106. Kjapt søk på Amazon og Ebay gir ikke treff. Noen som har forslag eller vet løsninger på hvordan man kan få skaffet seg nytt svampeark og refleksark? Hilsen desp. forelder.
 5. Jeg har prøvd flere apper som skal ta opp telefonsamtaler, men etter at telefonen min ble oppgradert til Android 9/Pie så er det kun jeg som blir tatt opp. Har prøvde flere, men kun to klarer det, og da er lyden fra motparten ekstremt lav. Meg selv blir tatt op på normalt lydvolum og vil vel sprenge høytaleren om jeg skal høre motparten. Er det noen som vet om apper som funker til Android 9 Pie, eventuelt den siste versjonen av Android 8 Oreo, 8.1.0.? Vet ikke om Oreo versjonen vil fungere.
 6. Jeg kjøpte via Elkjøp og brukte åpent kjøp garantien. Var ingen enkel måtte å overføre save games, så kjøpte en ny maskin, overførte brukere (hvor save games følger med) fra gamle til nye, og leverte den gamle. Latterlig måte som garantert gjør at save games vil ende opp med å forsvinne for noen. https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/27394/~/how-to-transfer-user-and-save-data
 7. Jeg har en switch som er under en måned gammel. Hadde en rett før som hadde samme problemet, denne også under en måned gammel. Kjøpt nye på Elkjøp så benyttet meg av 50 dagers åpent kjøp. Sliter med det samme. Joy consene, spesielt høyre, detter ut. Først med at knapper ikke responderer, kamera går bare rundt og rundt, osv. Innimellom detter kontrollerene også ut og må kobles til på nytt. Da må jeg gjerne gå nærmere tven. Dette gjelder joy consene som fulgte med konsollen. Skal ikke si det 100%, men tror det samme skjer med de grå joy consene jeg kjøpte i tillegg. Ødelegger skikkelig førsteinntrykket på maskinen...
 8. Når ble de maskinene kjøpt? Min er splitter ny. Sjekket rundt på nett og ser ut som mine er like følsomme som enkelte på youtube hvor en hånd er nok til å skape forstyrrelser. Det gjør at jeg for eksempel risikerer at kontrolleren detter ut når jeg spiller med joy consene løse. Nesten så jeg føler at jeg må ha hendene på hver side av kroppen. Men etter jeg har vært obs på det så har jeg ikke hatt problemer.
 9. Er det noen av dere som har problemer med at joy-consene detter ut med ujevne mellomrom? Det har skjedd med både medfølgende joy-cons og separate joy-cons. Trodde det derfor var konsollen. Leverte tilbake den og fikk en ny. Jammen skjedde det samme igjen, også med den sine joy-cons. Er rekkevidden elendig eller er det et Mario Odyssey problem? Jeg sitter vel maks seks meter fra konsollen.
 10. Åja. Jeg søkte opp på latex for å finne tråder. Så at noe var lagt inn i "Generell/annen programmering". Er det mulig å selv flytte tråden til riktig sted? \usepackage[sorting=none]{biblatex} fungerte utmerket! Kan ikke si at jeg har brukt den før, men så er jeg helt fersk i latex da
 11. Lampene fungerer og er koblet til med kabler med merke av en "pære". Jeg fikk etter hvert frem en kabel med høytaler-ikon som hadde gjemt seg bort. Det er ikke plass til å koble flere kabler til lysene, og de ikonene på de kablene er ikke i oversikten. Merkelig nok. Vet ikke hva de skal kobles til, og alt fungerer Rart om de har koble med kabler om det er samme "stamme" i et annet, kanskje større kabinett som har ekstra lys. Bare produsert og ordnet en stamme som går til flere kabinetter, uavhengig av utstyr.
 12. Har skrevet oppgave i sharelatex og har referanser i references.bib. I main.tex har jeg \usepackage{biblatex} og \printbibliography. Tror dette har fungert bra, helt til jeg har klippet og limt i teksten for å endre rekkefølgen. Derfor er nå første henvisning i teksten nr 6, [6], neste nr 9, [9], osv. [1] kommer senere i teksten. Jeg mener at numrene skulle oppdatere seg automatisk etter rekkefølgen i teksten. Altså at første henvisning i teksten er [1]. og ikke [6], selv om jeg har flyttet på tekst. Rekompilering fungerer ikke. Noen tips?
 13. Monterer steamdusj og har et problem. I følge koblingsskjema i bruksanvisningen (se bildene) skal det være en høytalerkabel. Derimot så sitter jeg med to stk kabler merket med "kosteskaft" (se bildet), og ingen merket med høytaler. Det er kun en kabeltilkobling til høytaleren. Lysene er koblet til og fungerer, samme med vifte. O3 sensor er ikke testet. Alle merkene stemmer overens med bruksanvisningen der. Det morsomme er at høytaleren slår seg på når lyset slår seg på. Synes det tyder på feilkobling. Radioen bør ikke trenge lys, og vice versa. Noen som har sett eller vet hva det ikonet kan bety?
 14. Hvis du ser etter aspx så kan du se at den har en del inputs. Grunnen til at iframen ikke fungerer er fordi de trolig forandrer inputene over tid. De er "snille" nok til å overføre deg til den tyske siden om variablene ikke passer. Jeg foreslår at du bare gir en lenke https://www2.bilstein.com/en/ og ber dem trykke på Browse Online Catalog. Var redd for det. Da får jeg linke til den siden i stedet. Takk for svar!
×
×
 • Create New...