Gå til innhold

Not Impressed

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Not Impressed sine prestasjoner

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har ikke helt bestemt meg enda annet en at jeg ikke gikk for Samsung-tilbudet. Jeg har ikke pleid å få utført noe mer avansert kalibrering det man kan gjøre selv med anbefalte innstillinger man finner i ulike youtube-videoer eller artikler fra lyd og bilde-eksperter/magasiner. Tanken jeg har med Dolby Vision er om det vil bli en viktigere og viktigere del av teknologien i årene fremover. Ellers er det lav inputlag og 4 stk. 2.1 hdmi porter som gjerne skiller TVer fra de andre.
  2. Dessverre var C2 77" ikke tilgjengelig i nærheten til den prisen. Jeg var ivrig på Samsungen først, men det mest fornuftige er nok å vente på at en LG C-serie blir tilgjengelig til en fornuftig pris. Det er selvsagt andre produsenter der ute, f.eks. Sony, men de virker å ikke nå helt opp i testene jeg leser. Dolby Vision er tydelig noe jeg bør få med meg. Planen er å beholde TVen noe år.
  3. Hei! I dag har Elkjøp Samsung TQ75QN85C 75" på salg til kr. 19 990,-. Som gamer så sikler jeg på LG C3, men synes at prisen er for høy for øyeblikket. Regner med at det kan komme noe salg på black week/friday. Jeg skal ha en TV som hele familien kan bruke. fra alt med streaming, film, tv-titting og spilling. LG C3 og Samsung TQ75QN85C har sine svakheter. Samsung TVen får trekk med at det ikke har Dolby Vision. Hvor tungt bør dette vektlegges med tanke på bruksområdene for TVen? Er Dolby Vision såpass mye i bruk og viktig for årene fremover at TV uten Dolby Vision er noe man skal holde seg unna? Link til TVene: Samsung QN85C (QE65QN85C) Review | Trusted Reviews Samsung QN85C Review: Mini LED Marvel - Tech Advisor 85" Class Samsung Neo QLED 4K QN85C | Samsung USz LG C3 (OLED65C3) OLED Review | Trusted Reviews LG C3 OLED - Test - Tek.no
  4. Guttungen på 10 går på trommekurs (ikke korps) og vi ser behovet for å oppgradere fra puter til trommer Med rekkehus og romstørrelse så ser jeg for meg at elektriske trommer hvor headset kan brukes, samt kompakt størrelse hadde vært fint. Det er flere ulike merker og prisklasser der, men dette er hans første trommesett og han har aldri spilt instrument før. Jeg har sett litt på Roland TD-1K V-Drums, spesielt på grunn av størrelsen. Disse virker derimot dyrere enn en del andre merker Alesis, Gear4Music, osv. Jeg har selv aldri spilt instrument og har null peiling på hva som er fornuftige sett. Jeg har sett litt på utvalget på finn på Roland TD-1K, men da er settene gjerne 6 år ++. Har dere tips til merke og modell, og gjerne tanker om hvor gammelt et sett kan være?
  5. Noen som har erfaring med bruk av foreldrekontroll på Playstation og kan hjelpe med at jeg ikke får godkjent guttungen til å spille Plants vs Zombies Garden Warfare 2 på PS4 og PS5 pga. restriksjoner på kommunikasjon? PS4 står på gutterommet og er hovedmaskinen til guttungen. I stua står en PS5 som jeg benytter. Kontoen min er satt som forelder til guttungens konto. I familieadministrasjon er dette valgt: På aldersnivå for PS4 har jeg økt aldersnivået for å være høyere enn aldersgrensen på spillet, til og med satt som "ikke begrens" uten at det hjelper. Aldersnivå for PS5 får jeg ikke økt høyere enn alderen på kontoen, altså 9 år. På «Nettverksfunksjoner» -> «Kommunikasjon og brukergenerert innhold» har jeg satt «ikke begrens». På «Tillatte spill» gjelder «Spilling» denne innstillingen gjelder kun for PS5-konsollen. Selv med "Deaktiver PS5-koonsollbegrensninger midlertidig" aktivert så får jeg melding om at "You are too young or don't have the correct permissions to access online features". På PS5 har jeg fått godkjent Rocket League, men får ikke godkjent Plants vs Zombies Garden Warfare 2 verken på PS4 eller PS5. Noen forslag?
×
×
  • Opprett ny...