Gå til innhold

K_M

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av K_M

  1. kva amp?

     

     

    Det er en Yamaha DG-80 210 A.

     

    GT-10 er et helt ok brett til livejobber. Prisen tilsier jo klart at det definitivt finnes bedre ting der ute, men til prisen så slår det nok det meste!

     

    Okei, ja den er nok vinneren i sin prisklasse :cool:

  2. Hei folkens!

     

    Jeg har mulighet til å kjøpe en multieffektboks når jeg skal til statene, men har fra før av en amp med mange innebygde lyder. Ville dere kjøpt en multieffekt (gt-10) eller satset på et forbrett (behringer fcb1010) til ampen? Det er jo ikke så himla mye dyrere for gt-10'n, og da får jeg jo også full pakke. Takk for svar :D

  3. Hei folkens!

     

    Nå har jeg for en stund prøvd å satt meg inn i de forskjellige effektboksene som kan kjøpes i forhold til mitt bruksområde, og har funnet ut at det er så mye informasjon på området at jeg blir mer forvirret enn opplyst. Derfor hadde det vært fint om noen kunne tatt seg tid til å forklare meg litt rundt dette.

    Jeg har altså en Yamaha DG-80 som fra før av har en rekke innebygde lyder, og er derfor på utkikk etter en boks som i større grad kan skifte mellom forskjellige innstillinger fra ampen kontra endeløse effekter og andre muligheter. Men hvis jeg kjøper et "switchbord?", må jeg da kjøre det gjennom en MIDI-konverter? Og kjøper jeg noe i gata som Boss gt-10 slipper jeg dette? Prisen på effektboksen er også en faktor her.

    På forhånd takk for ALLE svar, setter pris på alt av innspill jeg mottar.

  4. Det er jo det som menes med et MIDI-brett. Forskjellen på et bredd med midi og et med jack-kabel er at med midi har du mulighet for å styre flere ting med flere knapper(f.eks en knapp for overdrive, en for clean, en for reverb osv++) :)

     

    Stilig! da er det et MIDI-brett jeg trenger.

    Nå gjelder det bare å finne ut hvilket :hmm:

    Anbefalinger?

  5. Ser ikke poenget med å kjøpe pedaler når du har effektene innebygd i ampen.

     

    Hør med Yamaha for kompitable brett :)

     

    Okei, men tenkte helt greit på noe som hjelper meg med å bytte mellom de forskjellige kanalene slik at jeg kan gjøre det mens jeg spiller gitar :D Herregud jeg er nybegynner ass :whistle:

  6. Hei!

    Spørsmål: jeg har en amp som har lagret mange forskjellige lyder. Slik jeg har forstått det så er det mest hensiktmessig med en MIDI-enhet som kan brukes til å lagre egne lyder, skifte mellom disse osv. Hvis dette stemmer, hvilken MIDI-enhet kan foretrekkes? Er det noe spesielt jeg skal se etter når jeg skal kjøpe en Midiboks? Og hva gjør midi-enheten overlegen i forhold til en pedal som kan gjøre nesten samme jobben?

    Jeg er utrolig blank på akkurat dette her :dontgetit: Ampen er forresten en Yamaha DG-80 210.

    Setter pris på innspill av alle slag :thumbup:

  7. Halla folkens!

    Nå har jeg nettopp kjøpt meg en Yamaha DG-80 210-forsterker! :new_woot:

    Og har forstått det slik at man kan koble til en eller annen form for "midi-boks"?, slik at man kan enkelt lagre alle lydene, og deretter skifte mellom de med en pedal.. altså, er jeg helt på jordet her eller er dette tilfelle?

  8. Hei!

    Jeg trenger litt hjelp fra kompetente gitarister her. Skal kjøpe meg nye strenger til en Ibanez el-gitar, og lurer på om noen har forslag til merker, tykkelse på strenger o.l. siden jeg er ganske blankt på dette området. Jeg spiller mest i rockgenren (antar at det er relevant info. :hmm: )

    Setter pris på alle innspill:)

  9. Kan det plugges i vanlige hodetelefoner på gitarforsterkeren?

    Ja.

     

    El-gitar er blant de mest husvennlige instrumenter du kan spille på. (Det eneste som lager mindre lyd er instrumenter som ikke lager noen lyd, dvs. el-piano med hodetelefoner …)

     

    Nydelig. da kan jeg i tilfelle vente litt med å investere i et ordentlig headset.

×
×
  • Opprett ny...