Gå til innhold

nexus555

Medlemmer
  • Innlegg

    588
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nexus555

  1. Og forskjellen er?

    Er jo bare ett stort område uansett, så ser ikke poenget i å endre det til Sandnes. De fleste oppegående mennesker klarer å Google butikknavn for å finne adressen uansett, så de oppdager det jo da.

     

    Man kan også også argumentere med at det er i Stavanger-området. Ser ikke helt poenget i å skille så veldig når det i praksis er samme sted.

     

    Norges 15 største byer (bykommuner) er (i rekkefølge etter folketall): Oslo (Norges hovedstad), Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad, Tromsø, Sandnes, Drammen, Sarpsborg, Skien, Bodø, Ålesund, Sandefjord, Larvik.

     

    Sandnes kan absolutt ikke sammenlignes med bydeler i Oslo.

  2. Ondskap, gå for en Tissot T-touch Expert eller en Suunto X-lander. De har det du trenger, er innenfor budsjett og har relativt god kvalitet.

     

    Disse gutta driver og anbefaler veldig mye fint, men det høres ut som de to jeg nevner treffer kriteriene dine mye bedre.

    Huff, den toutchen appelerte veldig til meg iallfall. Kompass, høgdemålar etc er veldig kjekke egenskapar, men prisen er ikkje fullt så kjekk.

    Trur eg må skaffe meg noko slik, men er ikkje hastverk, så er på utkikk etter tilbud.

    Takkar for veldig bra tips! :)

     

    Noe alla Tissot uret til god pris hos lervik ur i haugesund. (De kan sikkert sende til deg)

  3. Når det kommer til størrelse står det spesifisert (case width), så det er bare å ta fram et målebånd, eller gå til en urmaker og prøve et ur med samme størrelse.

     

     

    Eh, nei...

    Det er forskjell fra klokke til klokke. Noen klokker legger seg penere over håndleddet. Så da må du i så fall se på modellen du ønsker deg, å lete etter en klokke med lik finish på lugsa.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...