Gå til innhold

Graut

Medlemmer
  • Innlegg

    139
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Graut

  1. I Sør-Korea er strategispillet Starcraft nærmest for en religion å regne. Dermed er det vel ikke noe bedre sted for Blizzard å annonsere den meget etterlengtede oppfølgeren. Det går nemlig rykter om at spillselskapet vil offentliggjøre Starcraft 2 på messen Blizzard's World Wide Invitational (WWI) 19.-20. mai.

     

    Kilde

     

    Så får vi se.

  2. F.eks er det vel ikke helt utenkelig at om den kristne guden er den sanne skaperen, kunne ikke han da ha skapt big bang og evolusjon?

    8466864

    [/snapback]

     

    Da kan du jo i samme slengen legge til at Yme skapte Shiva, som skapte Jahve, som skapte universet...

    8467131[/snapback]

     

    Ja, hvorfor ikke? Hvis det virker sannsynlig så kan det da være slik :)

     

    Da skal du få forklare hvorfor det virker sannsynlig at det skal være slik.

  3. 1) Dette er en vanvittig idiotisk diskusjon.

    2) Hva foreldre kaller barna sine har _ingenting_ med hvilken religion et reflektert menneske tilhører.

    3) Om Freddie Mercury er muslim - hva så?

    4) Merkelig nok, siden hovedargumentet ditt er at Freddie opprinnelig har et navn som har historisk bakgrunn i Islam (og deretter konkluderer nokså banalt grunnløst at han derfor er muslim); hallo? - Han skiftet navn til Freddie?

     

    Ser ingen grunn til at denne posten ikke skal bli stengt.

    Posten heter 'Etisk diskusjon rundt FM, der Savage-G. kommer med poster som:

    Har funnet ut at Freddie ikke hadde noen religion, men at han levde med et homofil livsstil. Var han homo da?
    og
    Men allikevel så tror jeg at Freddie var muslim. Siden det egentlige navnet hans var Farrokh, som bare muslimer.
    .

     

    Jeg ser virkelig ikke noen grunn til å fortsette å diskutere dette, utenom den sadistiske fornøyelse man får av å lese de bizarre konklusjonene som blir lagt frem.

  4. Når man først beveger seg på så tynn is ved å bruke en nostradamisk spådom som fundament for argumentasjon, så hadde det vært en ide å ikke trampe så altfor hardt når du surrer deg videre etter at noen faktisk _har motbevist_ den lille trivialiteten i posten du startet.

     

    Når du først legger frem noe så konkret, så synest jeg du kan la deg se del selv slått når noen kommer med konkrete motbevis.

     

    Dersom dommedag ikke kommer før det har vært en skikkelig krig i Turkmenistan, antar jeg at de fleste krigene der bare var tullekriger. Du får si i fra når du mener der har vært en skikkelig krig, sånn på orntli' - men da har vel dommedag allerede dømt oss?

  5. Ja, fordi spørmålet mitt lyder slik:

    Kommer Michael Jacksons overgang til Islam, til å påvirke samfunnet?

    8315933[/snapback]

     

    I et holistisk perspektiv gjør det nok det ja - men så starter jeg ikke tråder om været i olso kommer til å påvirke mine valg for morgendagen, heller.

     

    Nei, jeg tror ikke livene våres kommer til å endre seg noe etter denne konverteringen. Dersom du lurer på om ex-popstjernens meningsytring kommer til å konvertere nye uanede mennesker til Islam, tror jeg du har valg feil person som lokkemiddel.

     

    Jeg aner virkelig ikke hvorfor du har startet denne tråden.

  6. Savage-Garden: det temaet du tar opp i denne posten, er en av flere grunner til at jeg ikke er religiøs. Jeg, som mange andre barn i norge, har fått en noenlunde kristen oppdragelse - jeg trodde i alle fall at kristendom var sann - så skjer det noe - man vokser opp, og, jeg som deg, finner ut at det finnes flere religioner.

     

    hm - men dersom alle disse sier noe annet enn de andre, og de som ser ut til å være like, ikke er det innbyrdes - hva står man da igjen med? Det bildet jeg har av religion som en helhet er i alle fall rimelig kaotisk, minst.

     

    Du spør Hvilken religion er sannhetens religion. I den formuleringen ligger det en premiss om at det faktisk finnes en sannhetens religion, og jeg vil gjerne at du begrunner hvorfor en av religionene må være sannhetens religion.

  7. Jeg vet at dette er å sette saken på spissen, men ville vi akseptert at pedofile fikk bli prester?

    8246909[/snapback]

    Det er nesten det samme som å si at en homofil ikke burde jobbe i en barnehage. Står du bak det, også, eller?

     

     

    Nei, det burde ikke være homofile eller pedofile prester.

     

    Hvorfor dere ateister skal bry dere så mye om dette i det hele tatt, har jeg aldri forstått..

    8246929[/snapback]

     

    At dere i det hele tatt sammenligner pedofili og homofili viser deres ignoranse ovenfor den virkeligheten dere ungår. Grunnen til at vi bryr oss?

     

    Vel, det har vært tilfeller av steininger i muslimske land, der de er dømt etter teokratiets lover - Bryr du deg? Hvorfor/Hvorfor ikke?

     

    Det handler om å behandle medmennesker som medmennesker, uavhengig om det supernaturlige eksisterer eller ikke.

  8. Jeg definer 'intelligent livsform' som 'en livsform som har en reflektert holdning til sin egen eksistens', som vi mennesker.

     

    Space is big. You just won't believe how vastly, hugely, mind-bogglingly big it is. I mean, you may think it's a long way down the road to the drug store, but that's just peanuts to space.

     

    Jeg har selvsagt ingen forutsetning for å _vite_ at det finnes slike intelligente livsformer, men med tanke på hvor vanvittig stort det universet vi kjenner til er, ser jeg det på som arrogant å tro noe annet at det finnes intelligent liv.

     

    Hvorfor tror du ikke, egentlig?

  9. Jeg kommer til himmelen, dere gjør ikke det. *muwahahha* en deilig følelse. Snakkes

     

    Klem Latskap

    8228355[/snapback]

     

    Jeg vet ikke, men er ikke det en litt merkelig innstilling? Altså, en kristen som godter seg over at ikke-troende ikke kommer til himmelen?

     

    Uansett, jeg respekterer de som tror bare fordi de tror mer enn de som mener de har vitenskapen i ryggen sin. Så det er greit. Men slik jeg ser det er folk som tror bare fordi de tror noe mer ubrukelige på et diskusjonsforum. Hva har du å bidra med?

×
×
  • Opprett ny...