Gå til innhold

Litraphy

Medlemmer
  • Innlegg

    2 402
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Litraphy

  1. Zork- skrev (1 minutt siden):

    Nei, tviler selv på at den kommer idag. Man får heller ikke kontaktet dem på telefon eller chat siden de har "stor pågang". Skjønner at det er liten beholdning av PS5 og sikkert mye pågang, men de kunne ihvertfall gitt noe mer informasjon. Akkurat nå forstår jeg ikke hva som skjer.

     

    Nå skal jo sant sies at meldingen vi fikk om at ordren leveres i dag er vel nærmest å betegne som en bekreftelse på at denne dagen er etter avtale. Så det ville vært dårlig service hvis de ikke overholder den avtalen. Hvis det var snakk om usikkerheter til leveringstid og dato burde det i så fall vært en estimert dato, eventuelt antatt levert. 

  2. Midas24 skrev (2 timer siden):

    Ble trukket ut i Elkjøps trekning, som er fine saker! Fikk tekst av dem, som sa at leveringsdatoen ble endra til 21. juni som ikke var så overraskende siden det var over helga. Da er det vel bare å vente på i morgen da! Med mindre det tar litt lenger? Hva er erfaringene med Elkjøps leveringstid med PS5?

    Min ble også endret til levering på døra i morgen. Men selve ordren er derimot ikke endret i fra ikke sendt. Antageligvis er den det, men ikke ser noen endring før den bytter til levert. Men det ser jeg fort i morgen. 

    • Liker 1
  3. Baba2 skrev (Akkurat nå):

    Tenker det logiske er at de bare legger på de usolgte maskinene til neste trekning.

    Tror ofte det kan bli litt surr i saldo hos dem. Fra hva jeg hørte en annen gang så selger de ut alle de har hver trekning. Så tviler på at disse 100+ de skal tilsynelatende ha nå stemmer med virkeligheten. Men selvfølgelig, om noe annet skulle være riktig, så virker teorien din ganske god. 

  4. Zonik skrev (2 minutter siden):

    Jeg er dessverre også en av de uheldige som ikke vant denne gangen heller. Med det sagt - gratulerer til dere som vant!

    Men hva mener folk med "ekstra kode"? Er det noen som blir trukket to ganger eller no? :S
    I så fall, så tar jeg gjerne i mot denne ekstra koden! :) 

    Er alltids noen som satser på at folk ikke skal benytte koden. Men da skjønner jeg ikke helt poenget med å melde seg på konkurransen heller 🤔

  5. Jaaaahaaa? skrev (23 minutter siden):

     Mottok oppdatering ifra CDON vedrørende ps 5 digital som jeg bestilte 27.05. 
    1. Surt at jeg solgte disc til en kompis pga jeg ville ha digital. 
    2. Flere mottok sin digital som bestilte samme dag. 
    3. Tok ikke sjansen til å bestille disc nettopp pga jeg hadde en digital på vei. 

    image.png.e9bf4bbc7db8e883555e207922938c5c.png

    Gjelder det bare den digitale? Har ikke hørt noe annet enn at får min med disc i løpet av juni. Håper ikke begge modellene er forsinket. 

  6. vigobiten skrev (20 minutter siden):

    enig- skuffende.  , men…  det er jo tilbud og etterspørsel så jeg er nesten imponert over at 5 og 6000 har holdt seg så stabilt. det er ikke alle som kan holde marginene til power og elkjøp. 

    Det finnes ikke et snev av marginer på konsollene i utgangspunktet, så ja, godt jobbet å holde seg til den anbefalte salgsprisen.

×
×
  • Opprett ny...