Gå til innhold

grusisalaten

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av grusisalaten

  1.  

    Så med andre ord skal man ikke kunne være seg selv i frykt for å ikke få "drømme jobben"...

    Selvsagt skal man være seg selv, det er ikke det denne artikkelen handler om. Det handler om å behandle andre mennesker med respekt og ikke være en komplett idiot. Er man en av delene eller begge fortjener man ikke å få en jobb, så enkelt er det.

    Er stort sett enig med dette inlegget, men at man ikke fortjener å få en jobb i det hele tatt er kanskje litt strengt :). Mange av meningene som ytres på nettet er ikke representativ for personen i en jobbsituasjon. Man har en tendens til å glemme at det er mennesker man forholder seg til på internett, og ikke bare en oppslagstavle, eller en dovegg hvor man kan skrive alt mulig rart som kanskje er litt over kanten. Man vil ikke nødvendigvis ytre seg på samme måte verbalt, blant en gruppe mennesker!

     

    Arbeidsgiver burde forstå dette før man setter i gang med å granske nettbruken til den man ansetter, og kanskje tenke seg om to ganger før man velger å bruke ressurser på å finkjemme nettbruken til vedkommende. Hvis man ikke er forstår hva "trolling" innebærer er jo hele undersøkelsen bortkastet. Så klart med mindre man vil bygge opp arbeidsplassen med sterile mennesker uten meninger og en sans for humor...

    Samtidig mener jeg at ytringsfrihet ikke nødvendigvis betyr at man må ordlegge seg på en usmakelig måte, selv på nettet.

  2. Du kommer til å bli frustrert over den lille plassen 15" tilbyr tegneprogrammene dine. Dere vil sikkert ta i bruk matlab i noen kurs også. Der er det greit å ha litt ekstra plass. Jeg vil anbefale deg å kjøpe en billig forelesnings-laptop hvis du liker å ta notater på pc, og heller investere i noen ekstra skjermer til arbeidsplassen din. Hvis du er så heldig å ha egen PC på skolen kan du slenge på en ekstra skjerm eller to der.

     

    Skjermplass er det aller viktigste, deretter kommer regnekraft til programmer som ANSYS eller diverse simuleringssoftware. Tegning i seg selv krever ikke særlig mye regnekraft utover det du får i en pc til under 10k.

     

    Hvis du er fast bestemt på å bruke laptop:

    Thinkpad - Flere av de nyeste kommer med SSD, i7 og støtte for 2 ekstra skjermer (ingeniørlaptop :)

     

     

    Hilsen ingeniør

  3. Dersom penger er målet tror jeg man bør satse på en annen karriere fra starten av.

    Du går ikke ut av en master med ca 350 000 i studielån, for å ikke tjene penger - for å ikke bli verdsatt for tiden og ressursene man legger ned for å lage et produkt for et selskap.

    Tro meg, man kan få utløp for mye kunstnerisk trang hjemme i kjelleren, det er nok av gode indie spill der ute, men når man er ansatt i et større selskap forventer man å kunne betale regningene sine ved slutten av måneden.

    • Liker 3
  4. Jada, her skal vi ta en mastergrad i data for å lage spill for disse talentløse amøbene. Den eneste grunnen til at de får ny-utdannede er at de blir sett på som "de eneste" store, og det ultimate målet. Ikke vet jeg hvorfor. Jeg har hørt mye fra ansatte, kanskje tidligere ansatte, at det er veldig dårlige vilkår, dårlig lønn og ubetalt overtid. Jeg håper de virkelige smarte designerene og utviklerene emigrerer slik at funcom kan implodere, slik det skulle gjort for veldig lenge siden.

  5. Har ikke kommet så langt ettersom jeg spiller det første akkurat nå, men jeg kjenner flere som har runnet ME3 og alle har vært fornøyde.Jeg hadde aldri begynt å sende penger for å få endret et spill. Hvertfall ikke med ME3 ettersom de annonserte at det blir en oppfølger før 3'ern ble gitt ut...Får spille meg gjennom trilogien så jeg skjønner hva det fuzzes om.

     

    Det er ganske enkelt en del sutrekopper som føler at fordi de gjør valg i spillet, så eier de Mass Effect, og de er misfornøyd med slutten, som, let's face it, bare er skuffende på det værste, den er ikke det voldtektet som disse tullingene påstår.

     

    Håper dere kan ta dere tid til å lese denne:

    http://www.gamefront.com/mass-effect-3-ending-hatred-5-reasons-the-fans-are-right/

    • Liker 2
  6. Faen til lei jeg er russere nå, få tilbake MEC og Kina! Russland på Wake og Karkand bli helt feil.. -.-
    Det har faktisk noe å si hvem du dreper når du spiller et multiplayer skytespill? Altså, det har noe å si hvilken aksent disse folkene har?
    Yup, det mener jeg. Russere med gebrokken engelsk er ganske så lame også. Skulle vert som på BF2; Kina, MEC, og USMC.

     

    Du burde kanskje ikke spille dataspill.

  7. Avansert AI krever sterke kunnskaper innenfor matematikk og kombinatorikk. Naturligvis burde en ha en viss forståelse for programmering og hvordan sette AI inn i en spillsammenheng. Utdanning innenfor AI er en spesialisering som gjør at man er veldig ettertraktet ute på markedet, og spillindustrien er ikke akkurat kjent for å ha de beste arbeidsvilkårene. Ubetalt overtid, overkjøring fra utgivere og lav lønn i forhold til konkurrentene. Men spikeren i kista er nok at en ikke får brukt all kunnskapen man sitter inne med fordi prosjektet ikke kommer til å prioritere AI utover det som kreves for å få solgt spillet til en god penge.

     

    Jeg tror rett og slett at de skarpeste der ute velger å jobbe med noe annet enn spill, og at spillindustrien velger å utvikle AI internt. Som et eksempel: enkel pathfinding er noe man finner i nesten alle spill, ressonering basert på spillvariabler ser man nesten aldri, og det er noe som relativt sett ikke krever mer systemressurser enn pathfinding. Personlig mener jeg ikke at spillene nødvendigvis trenger en solid AI-implementasjon, men heller at de gir deg følelsen av at du spiller med noen intelligente entiteter... slik som i Modern Warfare serien, når du kryper rundt med Cpt.Price.

    Stort sett alt er skriptet, men på en såpass smart måte at det virker som selvstendig tankegang er i spinn.

     

    Spill trenger ikke 'virkelig' AI - de trenger bare å være i stand til å lure deg til å tro at det eksisterer. Uansett hvordan man vrir og vender på det er dataspill underholdning, og om en velger å implementere enkel fuzzy logic eller omfattende neural networks med læring skal det ikke ha noe å si for brukeropplevelsen. Det er noe annet i den virkelige verdenen hvor avgjørelser gjort av intelligente agenter kan få reelle konsekvenser. Uansett, jeg liker at folk blir mer og mer kresne til hvordan et spill skal være, på alle måter, ikke bare AI. Forhåpentligvis driver det spillindustrien i riktig retning, kvalitet over kvantitet.. og kanskje mindre fokus på å bare vise flashy fancy pantsy grafikk. :)

  8. Hvis du ønsker å avkrefte myten om at Linux bare er for de mest tekniske terminalhackerne burde du absolutt prøve Ubuntu. Selv er jeg fan av Gentoo og jeg mener fortsatt at det er en ideell distribusjon for å lære seg Linux med. Det er tidkrevende å vanskelig å sette opp, men når man har bestått "crash course" og har et fungerende system som man (nogenlunde) forstår, så har man samtidig lært mer gjennom prosessen enn man ville gjort gjennom et ordinært kurs som omfatter Linux drift. Ubuntu derimot er lett å installere, alt fungerer "out of the box" og man trenger ikke å rote i et terminalvindu for å oppdatere facebookstatusen sin.

  9. Krevende applikasjoner og spill som kjører på mobile enheter sluker strøm så fort at det nesten ikke er noe vits å bruke dem. Galaxy SII kjører mange fancy spill, men jeg orker ikke starte dem hvis jeg er ute av huset og ikke har med laderen... for min del er ikke grafikkytelse et argument for hva som gjør en mobil enhet bra.. inntil vi kan stappe en kaldfusjonsreaktor inni dem :p

×
×
  • Opprett ny...