Gå til innhold

Woilef

Medlemmer
  • Innlegg

    343
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Woilef

  1. Er det mulig å få EN dag uten nyheter om dette over-hypede produktet? EN dag.. alt jeg ber om.

    9140871[/snapback]

    Det er ikke værre en at du ikke trenger om å lese de :)

    9141282[/snapback]

     

    Ikke så veeldig lett det når annenhver overskift nedover er om iPhone. Du blir da ufrivillig oppdatert på masse søppel om et produkt som mest sansynlig ikke kommer til Norge i det hele tatt, og var utdatert fra lanseringsdato. Kanskje på tide å begynne og bruke spalteplassen på noe annet?

  2. Jøss der står det at siste versjon til min (0529809) er 4.0726.2.0.1 men i NSU får jeg beskjed om at den jeg har (3xxxx) er den siste... Det var da som f..

     

    Edit: Ingen måte å gjøre dette utenom NSU? ved å få fila og legge den inn manuelt på en måte feks

  3. Tytn er absolutt å anbefalle på alle mulige måter, vi har solgt forholdsvis mye av de og jeg tror ikke vi har hatt en inne på service enda og ellers er det generelt svært positiv feedback på den. Som nevnt over her er den jo endel kraftigere enn p4350 i tillegg til at den har 3g og HSDPA (super 3g) som kommer til å bli svært aktuelt i utgangen av året. Thumbs up herfra ihverfall

  4. SE karen var innom i butikken her for et par dager siden med en dummie av denne og må si jeg likte den veldig godt. Stilrent design og tykkelse lik den tykkeste delen av x820 (der hvor kameraet sitter) men lavere og ikke fullt så bred. Samme batteri som K800i og samme specs som w850 =) Prismessig blir den liggende noe over det w850 ligger på idag..

  5. Her har dere litt av forholdene.

     

    Ved siden av kartongen og TV'en står en 1,5 liters flaske :)

     

    Hjertelig takk for alle bilder! Viktige bilder du tok, så jeg har fått et godt inntrykk nå. Det jeg stussa litt på var at det sto DVI IN/HDMI ved HDMI-inngangen. Er vel kun fordi en kan kjøre konverter fra dvi til hdmi der...Ellers ser tv'en veeldig stor ut, hehe...

    Men hadde det gått an å ta et bilde av analogt tv-signal også, dvs utenom dekoderen din, slik at jeg får se analog-kvaliteten?

     

    Eller får du gjort det Daemonifuge, når du får din TV? :)

    7694151[/snapback]

     

    Second that request =)

  6. dette er en entry modell fra samsung, og har bildekvalitet deretter. r/n/m/f seriene har bedre bildebehandling, og bedre paneler enn denne. de har også wgc (ikke r7), game mode og høyere kontrast. jeg er ikke spesielt imponert over bildet på denne, men prisen er sinnsykt bra, og hvis du har 10k og bruke på en litt under middels tv så kjør på.

    7693161[/snapback]

     

    Dette er jo selvsagt men det må jo være det beste av alternativene i prisklassen? Feel free til å komme med noen andre forslag til 10 lapper..

     

     

    Spør igjen, noen som vet hvor kjapt jeg kan få denne? bor i oslo..

×
×
  • Opprett ny...