Gå til innhold

atomfinger

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av atomfinger

  1. Personlig er jeg mye mer komfortabel med syntaksen i PHP enn JavaScript.

     

    For eksempel så har JS en grusom måte å håndtere stringer sammen med typer på, mens PHP er hakket bedre (men fortsatt ikke helt bra, men ifølge min mening bedre).

     

    I tillegg så er jeg mye mer komfortabel med å gjøre database operasjoner med PHP frammfor AJAX.

     

    Og som ble ovenfor så tolker forskjellige nettlesere JS anderleders som gjør det litt mer unødvendig komplisert.

     

    Jeg dømmer også JS utifra det originale språket og ikke alle 3. parts API'er som er der ute (men jeg bruker og elsker dem).

     

    Uansett så bruker jeg ofte begge språkene selv (siden man egentlig ikke har noe valg), men jeg trur jeg skifter te ruby eller python snart for PHP er ikke som sent fra himmelen, tvert imot :)

    • Liker 1
  2. Nå er ikke dette spessielt nytt egentlig, faktisk så har det blitt mer populært å selge DRM fritt, for eksempel så gikk CD Project ut for ikke så lenge sia og sa at alle deres fremtidige spill vil være drm frie.

     

    Vi hadde også tilbake i 2002 starforce som var en av de verste type drm vi har sett og til nå har vi ikke sett noe så ille (at de fleste ikke kunne spille spillene selv om de hadde kjøpt det).

     

    Poenget mitt er vel at det å vifte med faklene nå og presentere det som ett økende problem mener jeg er litt feil siden drm problemer har minsket de siste årene.

     

    Vil si meg enig i at Diablo 3 og Sim City 5 drar det litt langt, men vi vet jo at EA har ett mindre greit rykte og Blizzard har den siste tiden blitt ganske grådige. Personlig så droppa jeg å plukke opp Diablo, har alltids torchlight^^

     

    • Liker 1
  3. Det er litt besynderlig at dere klarer å ha to syntaktiske feil i første leksjon. Hverken echo eller include bruker paranteser - riktig syntax er echo "Dette skal vises på skjermen"; og include "filnavn.html"; (' eller " er likeverdig, men må selvsagt escapes om man har sære filnavn eller tekst inne i statement).

     

    Jeg håper også at dere, når dere kommer til MYSQL-biten, ikke har planer om å bruke mysql_ eller mysqli_ - begge er håpløst dårlige på sikkerhet, og bidrar til ufattelig mye dårlig kode generelt. Håper dere faktisk tar for dere PDO, som egentlig er den eneste brukbare MYSQL-extensionen til PHP (greit nok, den er jo ikke MYSQL-spesifikk, den kan brukes mot andre databaser også, men det er mer et pluss enn et minus).

     

    Det er valgfritt om man vil bruke paranteser eller ikke, prøv selv: http://writecodeonline.com/php/

  4. Håper de går grundig igjennom alle sikkerhets-fallgruvene som PHP har..

     

    Men, skal ærlig inrømme at jeg ikke liker PHP (forferdelig rotete språk, med alt for mange gotcha's), og skulle heller sett at man laget en guide på f.eks python, ruby, javascript, c# eller java.

     

    Tro meg, PHP er MYE mindre rotete enn JavaScript.

     

    Også trur jeg at PHP er ett språk som er enklere å lage slike guider på siden Java og C# har OO aspekter som kan forvirre folk som ikke er kjent med programmering. Samt, så lenge man har en server som man kan teste PHP på så trenger man ikke å tenke på compilere og IDE's siden det meste vil funke.

     

    Python og Ruby er greit, men det kan være litt tungvindt å sette opp i forhold til PHP. I tillegg kan det være litt mer vrient og forstå hvordan det funkerer på en server i forhold til PHP.

  5. dette liker jeg ;)

    selv om lanseringen var mer eller mindre en fiasko så fortjener de å lære av sine feil å gjøre det bedre neste gang^^

     

    har selv begynt å spelle conan igjen, og foreløbig er det ikke så ille, får se hvordan end-game blir, redd for at det blir litt ensformig, men har kommet mange nye spillere i det siste. Håper funcom greier å holde på dem;)

×
×
  • Opprett ny...