Gå til innhold

Xsandri

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Xsandri

  1. Okei. Nå er jeg usikker på om det allerede er tråder om dette, men jeg tar en sats. er også usikker på om tråden ligger på riktig sted. (flyttes hvis nødvendig.)

     

    Jeg har en del drømmer. og jeg pleier å huske de. Det kan være alt fra romantiske greier, action, komedie, men vanligvis er det alt sammen mikset sammen - og at jeg i tillegg kan fly.

     

    jeg har lest en del om lucid dreaming. Dette er noe jeg har prøvd å få til i en ganske lang tid, men uansett hvor mye jeg prøver, så virker det som om jeg aldri får "styrt" drømmen.

     

    kan ta f. eks en drøm jeg hadde før:

     

    Jeg løper bortover en ørken, mye kjappere enn noen mann kan, unaturlig fort. brått så synker masse sand foran meg ned, så det blir på en måte som en bakke på lik vinkel som en pyramide, som sluker sanden nedover. Jeg har både prøvd å kontrollere meg nedover, og prøvd å fly opp fra det stedet. ja det stemmer, jeg flyr - i nesten alle drømmene mine også. men det gjør vel nesten alle :)

     

    Ihvertfall, uansett hvor "hardt" jeg konsentrerer meg, så går drømmen slik jeg helst ikke vil den skal. "jeg i drømmen" fortsetter å løpe nedover "sand bakken" mens jeg vil prøve å fly. det går ikke.

     

    Dette gjelder alle drømmene mine. Når jeg var liten så drømte jeg at senga mi ble skutt ut gjennom veggen, også fløy den laaangt bortover jordet, veiene.. langt pokker i vold. jeg prøvde å stoppe det, men drømmen fortsetter bare. I tillegg så pleier jeg ikke å våkne så lett. så jeg har hatt en del mareritt som jeg ikke greier å styre, eller våkne fra - som er utrolig skummelt.

     

    hva kontrolerer drømmene våres? hvorfor drømmer jeg om akkurat det jeg gjør? jeg pleier å være helt brainless zombie når jeg sovner. (ligger bare å prøver hardt å sove, og ikke tenker på noen ting.)

    har lest at hva man drømmer om har noe med hva man har opplevd og tenkt på før den dagen, men jeg ser ingen likhet i det som skjer in real life og det i drømmen.

     

    Jeg vil drømme vanlige drømmer! Jeg vil ha en romantisk drøm med en jente jeg liker. (no horny thoughts tbh) og ikke drømmer som jeg plutselig blir 1 meter høyere, begynner å sveve uten at jeg kan gjøre noe med det. brått så flyr senga mi sidelengs ut av veggen, og fortsetter bortover jordet mens trappene i huset mitt plutselig blir til rulletrapper som sender meg ned i gangen hvor et skummelt speil prøver å sluke meg.

     

    får vi gjort noe med det vi drømmer?

    får ikke alle til "lucid" dreaming, eller er det bare jeg som er veldig svak sånn mentalt når det gjelder drømmer?

     

    alle svar taes imot med et takk. Diskusjoner rundt drømmer kan vi også gjøre, hvis det er mange andre enn meg som er interessert i dette. :)

  2. Prøvde å merge broren min sin account til min battle.net for å se om han hadde samme problemet, men nei.. "This account has allready been merged into a battle.net account."

     

    Og han har jo ikke gjort det, så det betyr at han har blitt hacket. Synes det er jævlig dårlig av Blizzard å ikke fortelle hvorfor accountene blir disablet, og hvorfor man blir hacked uten grunn. (det hørtes kanskje veldig dumt ut men, mange på youtube som roper ut at de har blitt hacket siden battlefail.net fyrte løs.)

     

    veldig lite hjelp å få på mail også.

     

    GJ Blizzard, GJ.

     

    :thumbdown:

  3. Synes filmer som handler om ghettoen, hvordan den er, og rett og slett livet rundt den er tøft. er det noen som vet om noen slike filmer? Kan nevne f. eks 8 Mile, og en film som het "crash" tror jeg. det er vel to "ghetto" filmer.

     

    Noen som vet om flere? :)

  4. World of Warcraft® Account VerificationEnter the username and password of the World of Warcraft® account you wish to permanently merge into this Battle.net account. You will have the opportunity to merge additional accounts after this process is complete. After merging, you will use your Battle.net account e-mail address and password to log in to this World of Warcraft account.Enter a short descriptive term such as Home or Work for easy identification.Where is your World of Warcraft Account?:* Americas Europe Korea Coming Soon!The World of Warcraft account merge process is not yet available in your region.

    World of Warcraft Account Name:*

    World of Warcraft Account Password:*

     

    Tror ikke jeg må skrive inn e-mail :)

  5. Hallo. Har tenkt til å starte med wow igjen, og fant ut at jeg må gjøre om accounten min til battle.net account for å få spilt. Har lagd battle.net account, også prøvde jeg "merge account" (After merging, you'll log in to World of Warcraft® and related online services using your single Battle.net account e-mail and password.)

     

    Dette virket ikke, og jeg får opp "invalid login." Noen som vet hva som er problemet?

    Er sikker på at jeg har riktig brukernavn og passord, ettersom det fungerte på WoW.

     

    :)

  6. Veldig fint skrevet. Jeg bare reagerte litt på

     

     

    1) Aggressiv respons når de blir konfrontert med sitt spillemønster. Dette er i psykologien en veldig vanlig reaksjon, når man blir konfrontert med livsmønster som man selv vet i bunn og grunn ikke er rett. Han/hun opparbeider seg en konto av "gode" argumenter som fungerer som skjold mot omverden, og for egen samvittighet.

    2) Et gradvis forverrer forhold til foreldre/ foresatte grunnet tidsbruk. Foreldre ytrer bekymring og maktesløshet. Hele familier blir rammet av en aktiv WoW-spiller, som genererer forsuret miljø i huset.

    3) Dårligere karakterer (med unntak av engelsk), høyere fravær og trøttere i skolehverdag.

    4) Dårligere fysisk form, ryggplager, stivhet i nakke/skuldre, hodepine.

    5) Den sosiale biten skal ikke jeg kommentere, da jeg ikke har tall, rapporter og samtaler å underbygge mine påstander med. Men vi ser tendensen av at de samme som engasjerer seg i WoW, også er de som detter av aktiviter som idrett, korps, teater og andre sosiale aktiviteter.

     

     

     

    Grunnet fordi jeg var veldig avhengig av WoW i ett halvt års tid (hvis ikke mer) og jeg fallt ikke under veldig mye av det du skrev. ta f. eks i niende klasse, da hadde jeg 14 anmerkninger totalt hele året. I tiende klasse var jeg avhengig av WoW, men fikk bare 4 det året. sliter ikke med fysisk form, ryggplager, stivhet i nakke/skuldre og hodepine, ikke i det hele tatt. Forholdet mitt til foreldrene mine tørr jeg å påstå er bedre enn de fleste ungdom/foreldre forhold. Krangler aldri, og er veldig åpne til hverandre :)

    Hadde heller ikke agressiv holdning når noen sa jeg var avhengig (som jeg var,) Jeg bare tenkte "ja men, hva annet er det å gjøre da?"

     

    Du tenker sikkert at jeg er en av de veldig få som blir så lite rammet, selv om jeg var avhengig. (spilte dag ut og dag inn.)

    Kan også legge til at alle vennene mine var like lite rammet som meg + -

     

    :) Mvh Sandri

  7. PROBLEM 2.

     

    Hvis en klasse er på 27 stykker, 2 er mobbere, mot meg. Slenger ut falske rykter om meg, og uheldigvis så er de de mest populære (les litt tilbake i tråden så ser du at mobbere er populære) og da tror alle på dem. Hva gjør jeg da?

    Vel - folk begynner ikke bare å mobbe uten å ha noe i mot personen. Hvis du oppfører deg jævlig rart og bare gjemmer deg i hetten, så risikerer du å bli mobbet, men hvis du oppfører deg vanlig og hyggelig, er det ingen som kommer til å ha noe i mot deg i det hele tatt. Og da kommer de ikke til å mobbe deg heller.

     

    Jo. er man stille, snill og grei, så blir man mobbet. Ihvertfall sånn det fungerte for meg. Jeg mener aldri noe vondt med noe som helst jeg gjør, og jeg hater ingen, og prøver å være så snill som mulig. Men nei, det går ikke.

    Driver de å mobber deg så bare kom deg unna, og finn venner som tar deg for den du er :)

  8. Har faktisk aldri sagt at alle sikler etter slike pupper. Selv sikler jeg etter;

     

    post-178921-1260565172_thumb.jpg

     

    isteden for altfor store. Jeg bare sa hvis jeg hadde hatt sjansen, så hadde jeg tatt på de.

    Legg merke til at jeg aldri har sagt jeg sikler etter store..

     

    EDIT: Første bildet jeg fant. Ho skulle hatt mye mindre, mtp kroppen.

×
×
  • Opprett ny...