Gå til innhold

Gabriel Shear

Medlemmer
  • Innlegg

    799
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gabriel Shear

  1. Dersom dette er et forbrukerkjøp har maskinene en reklamasjonsfrist på fem år. Dersom disken har røket på den ene maskinen skal denne da fikses kostnadsfritt for deg. Hva det angår strømkontakten så kommer det an på om det er en konstruksjonsfeil, eller om de har blitt utsatt for en ytre påvirkning. De er ikke uvanlig at noe uforsiktig bruk skaper et moment på ladekontakten som gjør at connectoren blir løs. Eksempler på dette er at man har slått borti kontakten mens den sitter i maskinen. Veldig vanlig dersom man bruker maskinen i senga eller i sofaen. Da skal riktignok selger påvise at det er en selvforskyldt skade. Dette kan han gjøre dersom det finnes f.eks. tretthetsmerker eller brudd ved kontakten på maskinen.

     

    Dersom maskinene er pent brukt har du sikkert ingenting å frykte. Jeg ville ha tatt turen rett ned til Expert og sagt at jeg ønsker å reklamere.

     

     

    Takker så mye for svar av alle sammen.

     

    Det ser ut til at jeg får reklamere på den pc-en med harddisk feil, men ikke den andre pc-en som har strømkontakt feil, den skulle de ha 4000 kr for å skifte hovedkortet på!! Jeg sa at de bare kunne returnere den uten å fikse det, men da sa de at jeg måtte betale 500 kr pågrunn av at de hadde kontrollert maskinen. (kontrollgebyr) Har de rett til å kreve dette?

     

     

    Mvh

  2. Hei

     

    For ca 3 år siden så kjøpte mor og faren min hver sin laptop av samme type på expert.

     

    Begge to har problemer med strømkontakten til pc-en, altså ikke strømkabelen, men selve kontakten i pc-en slik at den ikke får ladet skikkelig. Far min sin laptop har også en defekt harddisk. Far min sin pc har vært inne til reperasjon før og fikk til slutt ny laptop pågrunn av uendlig lang behandlingstid. Dette er to Packard Bell pc-er, og han jeg snakket med på expert skulle prøve å få det på reklamasjon.

     

     

    Så spørsmålet mitt er om jeg har rett på reklamasjon?

  3. Det var merkelig, trodde det var begynt å bli mer vanlig. At programerere og grafisk/web designere ofte hadde kontor hjemme og bare møtte til møter en gang i mnd eller noe. Ellers var kommunikasjon mellom medarbeidere på internett. Bedriftene slipper da utgiften med å ha dyre kontorer.

     

    Husker ikke helt hvor jeg leste dette, skal prøve å finne det.

     

    Noen som vet noe mer om dette?

  4. Noen som vet om "IT jobber" der man kan jobbe hjemmefra på PC? Har hørt om nordmenn som jobber innen IT og bor i New york og rundt om kring i verden, mens de jobber for et norsk IT selskap. PCen deres er kontoret og de kan bo hvor som helst i verden.

     

    Hadde vært konge å hatt en slik jobb der du ikke er avhengig av å møte opp fysisk på jobb hver dag.

     

    Spørsmålet mitt er:

    Hvilke type IT jobber er dette? Og hvilken utdanning trengs? Er dette et sjelden tilfelle jeg har hørt om, eller er det selskaper som driver slik at man kan jobbe hjemmefra?

     

    Mvh

  5. Btw, jeg har inntrykk av de som jobber i en lengre periode i forsvaret, type: 3-20 år blir utrolig sære mennesker. Har sett endel eksempler på dette. Mangen har ikke et sosialt liv utenom militæret, og når de går på byen så tror de fortsatt at de er sjef og befal.

     

    Selvfølgelig finnes det unntak, men har sett utrolig mangen som blir sære.

     

     

    Tenker ikke på deg Karsten :D skal du fortsette?

  6. Heisann

     

    Jeg lurte på en liten ting. Når jeg reiste til Thailand i Januar hadde jeg tur/retur billett på 30 dager. Jeg fant ut at jeg ville være i thailand lengre, så jeg gikk til et reisebyrå og fikk skiftet billetten min til åpen, og kunne selv velge når jeg ville hjem. Betalte ca 5000 baht for dette.

     

    Det jeg lurte på er om jeg kan bare finne den billigste flybilletten til bangkok (typisk 14-21 dagers billett), også bare skifte billetten min til åpen returdato for en 5000 baht? eller kan dette bli mye dyrere??

     

    Er det mulig å bestille billett i norge med åpen retur? Hvor mye mer koster dette eventuelt??

     

    Fant ut at vist det går slik jeg gjor det i januar så blir det mye rimligere for meg. Har tenkt å være i thailand 2-3 mnd.

     

     

    Har ikke så mye greier på flybilletter så håper noen kan hjelpe meg Smile

     

    På forhånd takk for svar.

  7. Det er en liten bug. Når du legger til en utenlandsk bruker på et utenlandsk nummer som f.eks +66 så funker ikke den funksjonen at den fjerner +47 forran, så det blir +47+66 om du forstår? Må skrive inn nummeret manuellt for at det skal funke.

     

    Ellers et SUPERT program, bruker det hver dag.

×
×
  • Opprett ny...