Gå til innhold

Mentlqxl

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mentlqxl

  1. Hei

     

    Brukernavn:Mulpy

    Jeg kjøpte meg det for en ca 3 uker siden.

    Fant serveren når jeg søkte på norsk minecraft server på google.

    Har lyst å spille på serveren siden det er gøyere å spille med norske folk, har spilt kun på lokal server med venner der vi har bygget svære slott og store underjordiske tunneler og også en stor by. Jeg er ikke en griefer, men kreativ og kan hjelpe til å bygge når folk trenger hjel.

  2. Etter Hdmi er koblet til både på tv og pc, så trykker jeg source til jeg kommer til hdmi inngangen som jeg har koblet til, så kommer det opp NO signal. :hmm:

    Kommer heller ikke opp noen meny når jeg har koblet til. når jeg går innpå kontrolpanel - utseende og personalisering - juster skjermoppøsning er det innpå her jeg skal trykke?

  3. Hei, jeg prøver å koble til tv med hdmi kabel fra pcen. Har lest massevis av guider på nettet men klarer fortsatt ikke å få opp bilde på tven.

    Jeg har hdmi kabelen inni pc og tven men når jeg slår over til source kanalen hvor hdmi kabelen er koblet til får jeg opp No Signal.

    hva gjør jeg galt?

  4. du kan jo kjøpe samsung 37a656

    1. Den er rålekker

    2. bildekvaliteten er knallbra. (full hd og 100 Hz)

    3. den er kåret til "Best I Test" av bladet lyd & bilde

    4. den koster kun 6 999 kr hvis du bestiller den fra netshop. (netshop har et hentelager i oslo og sandfjord så frakten koster ingenting)

    link til tv: http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...px?plid=102969#

     

    har denne tv en selv og er kjempe fornøyd, bruker den til spilling med xbox 360 og tv titting :w00t:

  5. den skjermen der var jo dritt lekker den da den har jo i tillegg full hd, og siden du skal bruke kun headsett så burde vel lyden på skjermn ha lite å si :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...