Gå til innhold

ThinkerBell

Medlemmer
  • Innlegg

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ThinkerBell

  1. Dette er mitt siste Samsung produkt, og her er hovedgrunnene:

     

    1) dårlig batteri.

    2) Elendig oppdateringsfrekvens.

    3) Funksjoner som bare virker i USA selv om vi betaler mye mer for produktene i andre land.

     

    Jeg liker best WP mobiler, IOS på andre plass og Android langt nede.

    Er for fragmentert og dårlig laget.

     

     

    Føler akkurat det samme. Solgte min Samsung Galaxy S6+ Edge bare etter en mnd. Alt for dårlig brukeropplevelse, APPer henger, telefonen henger, dårlig batteri. Liker også veldig godt WP, men gikk over til IOS - pga APP utvalget. Angrer ikke et sekund. Skal aldri kjøpe Samsung telefon mer

  2. Batteriet er gått til helvette igjen, slik som det var i starten.

    Mulig en app som er oppdatert suger noe voldsomt med strøm, men finner ingenting når jeg lister opp batterislukerne... System og display som tar mest.

    Gjør som meg, selg faenskapet og kjøp deg en annen telefon. Aldri mer Samsung

  3. Har hatt en S6+ og den er ikke noe bedre enn iPhone6s. S6+ Edge er den største skuffelsen jeg har hatt på en mobil, og denne buggen med låseskjerm og fingerskanner er kanskje det aller kjipeste med Samsung. Har hatt Samsung flere ganger, og har nå en iPhone6+. Nydelig telefon

  4. Jeg har sett på følgende:

    PowerBeats - http://www.prisjakt.no/product.php?p=732292
    Bose SIE2 - http://www.prisjakt.no/product.php?p=1421588

    Sennheiser CX5.00G - http://www.prisjakt.no/product.php?p=2784955

     

    Har også vurdert Dr.Dre Tour 2.0 - http://www.prisjakt.no/product.php?p=2052867

     

    Ellers så har jeg kommet over Monster Turbine, som trolig er det festeste til den prisklassen?
    http://www.multicom.no/monster-turbine-in-ear-headphones/cat-p/c/p2605581

  5. Har nettopp skaffet meg en iPhone6s, og er på utkikk etter et god headset. Ønsker da et in-ear headset med bra lyd, uten at jeg skal flåes. Kan maks legge i 1000, men synes det er det drøyeste laget.

     

    Har en Jays Five for Windows som er veldig fornøyd med, men har problemer med at proppene ikke er stor nok - slik at de faller lett ut. Må ha noen som sitter godt. Har sett på ulike nettsider og lest, men finner liksom ingen. Har sett på Sennheiser, Bose, Beats.

     

    Vil ha noen som er laget for Apple, hvor knappene fungerer - og gjerne hvit kabel (ikke et must). Noen som har noen gode anbefalinger? Må være kvalitet..

  6. Begynner å lure på om dette henger på telefonen har en sammenheng med fingerskanning. Har hatt mye problem med dette på min, men etter å ha skrudd av fingerskanning - så er problemet borte. Så det er nok en SW bug fra Samsung.

  7.  

    Nei, har ikke noe cover på telefonen. :/

    Den henger på svart skjerm i 15-30 sekunder, så fungerer den helt fint igjen etterpå.

    Leverte min inn til service for dette nå. Det var ikke noe særlig poeng. Konkulsjonen fra verkstedet var:

     

    "Vårt verksted har nå sett på enheten du sendte inn for service.
    Dessverre klarer ikke verkstedet å verifisere/gjenskape feilen du opplever. Slike opplevde problemer kan skyldes mange faktorer, det kan for eksempel være en applikasjon eller kombinasjon av applikasjoner på enheten som forårsaker dette, det kan skyldes at enhetens minne har nådd maksimal kapasitet eller det kan være operatørspesifikke og/eller geografiske årsaker.
    Enheten er testet ok ihht kundens feilbeskrivelse.
    Installert nyeste programvare og resatt til fabrikkoppsett."
     
    5 timer etter at jeg har tatt den i bruke igjen er feilen tilbake. Forklaringen på feilen er jo helt ute.
     
    Må nok vente til Samsung får sluppet en FW oppdatering før dette problemet blir løst

     

    Har du aktivert fingerskanning?

  8. Har ikke merket det på min telefon. Derimot blir problemet med at skjermen forblir svart, når jeg prøver å låse den opp, mer og mer irriterende

     

    Ja, min er også slik. Har du Clear View Cover? Har nullstilt telefonen en gang, ser ut som at det virket (så langt). For meg så er det ut som at den henger på et eller annet. Fordi skjermen skrur seg på etterhvert. Dette kalles "Sleep Of Death" - noe som mange sliter med

  9. Ja, det er en fantastisk telefon. Enig @blutut her, nydelig kvalitet. Er vel mest imponert over batteriet så langt. Men må selvfølgelig teste mer. Men jeg er da veldig usikker på om telefonen er verdt penga, fordi jeg tror nok at iPhone6 fortsatt er overlegen. Synes Samsung har overpriset denne til de grader...

  10.  

     

    Kjedelig. MicroSD-kort står høyt på prioritetslista mi, ettersom man i det minste kan hente ut bilder osv. skulle noe gå fryktelig galt.

    Har mistet en haug av bilder etter en dukkert tidligere, og har lært leksa.

    Et MicroSD-kort hadde nok overlevd den dukkerten.

    Jeg ser ikke hva som er problemet, fordi en kan jo bare synkronsiere alle bilder ut mot nettskyen. Vil nå heller betale litt for å få mye lagringsplass, enn å ha et MicroSD kort som har begrenset levetid.

     

     

    Greit nok det, så lenge du ikke beveger deg utenfor Norges grenser. Blir fort veldig dyrt da, spesielt om du kombinerer det med et land med ufattelig dårlig tilgang på WiFi.

    Men selvfølgelig, det var jo min skyld at mobilen lå i badeshortsen idét jeg stupte uti. Men et MicroSD-kort hadde overlevd det.

     

    Jeg har forøvrig 1TB skylagring, så normalt har jeg jo backup av bilder dit automatisk.

     

    I tillegg er et MicroSD kort adskillig billigere enn prisdifferansen på innebygget minne i mobiltelefoner.

     

    Jeg skjønner godt at mange av leverandørene fjerner minnekort i fra telefon. Det finnes så mange kort som ikke passer til telefonen, som gjør at opplevelsen blir dårlig. Så begynner folk å tro at telefonen er noe galt med, og både mobilprodusent og Android får skylden til lang responstid osv. Har vært der selv, kjøpt noen minnekort som ikke er helt bra. Utrolig irriterende.

     

    Har forøvrig en Lumia telefon uten minnekort - beste telefonen ever. Aldri noe kluss, masse lagringsplass. Kan ikke si det samme med Android og minnekort. Kan også tenke meg at Apple brukerne er strålende fornøyd med sin telefon. Ja, en trenger mer lagringsplass med tiden - og ytelsesmessig så er det mest med fast minne. Ulempen er selvfølgelig prisen, men en har mange valgmuligheter. Jeg personlig har ikke noe problem med at nye Samsung telefonene ikke minnekort.

  11. Kjedelig. MicroSD-kort står høyt på prioritetslista mi, ettersom man i det minste kan hente ut bilder osv. skulle noe gå fryktelig galt.

    Har mistet en haug av bilder etter en dukkert tidligere, og har lært leksa.

    Et MicroSD-kort hadde nok overlevd den dukkerten.

    Jeg ser ikke hva som er problemet, fordi en kan jo bare synkronsiere alle bilder ut mot nettskyen. Vil nå heller betale litt for å få mye lagringsplass, enn å ha et MicroSD kort som har begrenset levetid.

  12.  

     

    Kjøpte denne i går og er veldig fornøyd med sjølve telefonen, men er litt skuffa over Windows, kunne vert mere apper som foreksempel Snapchat!

    Sjekk ut 6snap. :)

    Lumia 930 er en helt fantastisk telefon. Har hatt Lumia 920 i 2 år, og har vært min trofaste. Begynte å bli lei, og ville forsøke IOS. Klarte maks 1 uke, og måtte tilbake til min Lumia. Så kom Sony Xperia Z2, og falt for fristelsen. Det gikk nøyaktig 8 uker, og så ble det Lumia 930. Android og IOS er et helt håpløst OS (for meg) - det eneste som duger i jobb og privat, og det var spesielt hvor elegant integrasjon mot Office og Exchange. Ingen kan slå e-post og kalenderen i Windows Phone.

     

    Lumia 930 har en helt fantastisk lyd, og bestilte Jays Five for Windows Phone. For et fantastisk headset - lenge siden jeg har hatt en telefon med så god lyd. Og så kan vi ikke komme utennom det gode kameraet (både stillbilder og video).

     

    Digger min Lumia 930, har alt jeg trenger - selv APP utvalget er meget bra. Savner ikke en eneste APP. Kan si mye om Microsoft, men Windows Phone er virkelig på vei opp og fram.

    Hvor fikk du tak i WP utgaven av Jays Five?

    NetOnNet :-)

  13. Lumia 930 er en helt fantastisk telefon. Har hatt Lumia 920 i 2 år, og har vært min trofaste. Begynte å bli lei, og ville forsøke IOS. Klarte maks 1 uke, og måtte tilbake til min Lumia. Så kom Sony Xperia Z2, og falt for fristelsen. Det gikk nøyaktig 8 uker, og så ble det Lumia 930. Android og IOS er et helt håpløst OS (for meg) - det eneste som duger i jobb og privat, og det var spesielt hvor elegant integrasjon mot Office og Exchange. Ingen kan slå e-post og kalenderen i Windows Phone.

     

    Lumia 930 har en helt fantastisk lyd, og bestilte Jays Five for Windows Phone. For et fantastisk headset - lenge siden jeg har hatt en telefon med så god lyd. Og så kan vi ikke komme utennom det gode kameraet (både stillbilder og video).

     

    Digger min Lumia 930, har alt jeg trenger - selv APP utvalget er meget bra. Savner ikke en eneste APP. Kan si mye om Microsoft, men Windows Phone er virkelig på vei opp og fram.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...