Gå til innhold

Tullpuz87

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tullpuz87

  1. ....

    Jeg kjørte bilen en stund noen timer før han kom å hentet den, og da var det ikke antydninger til motor eller svingproblemer. Og jeg vil tro at slike problemer er meget vanskelige og forutse.. Så jeg sa til han at problemene må ha oppstått etter at han kjøpte bilen og at det da ikke er mitt ansvar og fikse det.

    ......

     

    Vær klar over at man kan venne man seg til det utroligste om man kjører en bil over tid, så at du ikke merket noe unormalt med bilen trenger ikke bety at alt var i orden.

     

     

    greit nok det at en blir vant til det utroligste når man kjører en bil over tid, men når den begynner å lage den lyden så vil en stortsett merke det, og da sikkert prøve og finne ut hva der, og få fikset det

  2. Jeg har det omtrent likens, flytta hjemmefra når jeg var 16 for å gå skole, har aldri hatt noe godt forhold til noen av foreldrene mine... er nå snart 22 og har samboer og 2 barn på 6 måneder og en på 6 år.. sist jeg så foreldrene mine var i dåpen t minstemann, det var i april..har bestemt meg for at jeg skal se hvor lang tid det tar før de tar kontakt.. hver gang tiligere så er det vi som har måttet ta kontakt, det gidder jeg ikke.. synn med tanke på barna, men når de ikke klare å oppføre seg så kan de egentli bare "ha det så godt"...

  3. Jeg var selv 15 da jeg fikk min første:) angrer ikke, men er glad for at jeg var ferdig med ungdommskolen før han ble født:) jeg gjorde det slutt med faren før jeg viste at jeg var gravid, og siden det var slutt så bodde jeg sammen med foreldrene mine frem til jeg var 16, da tok jeg med meg sønnen min på 7-8 måneder og flyttet til nermeste plass hvor det var videregående, for å gå skole:) fullt mulig å kombinere sønnen å skole:) men så spørst det jo hvordan det blir økonomisk da, men trur ikke det blir noe problem heller, du kommer til å få endel støtte fra nav:)

     

    Du trenger heller ikke å bekymre deg for at faren skal bli satt i fengsel!! Eneste mulighet for at det kan skje er at foreldrene dine anmelder han, men da må du sikkert inn å vitne, og når du da forteller at det var frivillig så kommer ikke det noen vei:)

×
×
  • Opprett ny...