Gå til innhold

rXXi

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rXXi

  1. Dummst:

    Dette prosjektet så veldig interessant ut! Det har nok noen store bakdeler med måten den reflekterer lys på. Eink reflekterer på samme måten som blekk på et hvitt ark (nesten). Men dette er jo absolutt en løsning enn så lenge! :) Takk for tipset.

     

    leirdueredet:

    Jeg skal ikke snakke for andre altså. Men jeg tror at det er ideelt med en telefonskjerm som bruker lyset i rommet, istedet for at man må sette backlight på full guffe og tømme batteriet på en halvtime.

    (Nå var jeg jo så uheldig at jeg kjøpte meg en LG Optimus X2. Bra ytelse - men det avhenger av at batteriet ikke er tomt av en eller annen grunn.)

  2. Unnskyld meg. Det foregår så mye diskusjoner på disse sidene om hva som er best av android og Apple. Det er en så gjentagende diskusjon, også når det gjelder PC vs. Mac. DET ER SÅ FORFERDELIG KJEDELIG!!!

     

    Hvis man liker Mac, så kjøper man Mac. Hvis man liker Windows, så kjøper man Windows. Skulle man like android, så kjøper man seg det. Alle vet jo at avgjørelsen om hva som er best, ikke er underordnet hva naboens tenåringer måtte mene om det. Mitt valg er valget som er rett for meg når man snakker om mobil. Hva er best? Drit og dra! Det er det jeg som avgjør for MITT bruk.

     

    Beklager, måtte bare si det. Bare fortsett trollingen.

    • Liker 2
  3. Jeg likte ikke touchtelefoner før jeg fikk min aller første. Men selv om jeg digger det, så er det en forferdelig bakside ved slike, nemlig batterikapasiteten.

     

    Når det så gjelder kurvede skjermer, så har jeg stor tro på at det kan ha noen fordeler, men jeg syns personlig at det er vanskelig å si noe om ettersom at jeg selv aldri har hatt det.

     

    Når jeg så er inne på dette med skjerm og batterikapasitet, så mener jeg at de heller burde konsentrere seg om å finne en løsning som gjør at skjermene bruker mye mindre strøm. Når det er litt lys i rommet, så må man gjerne ha en del backlight på skjermen også. Men hvorfor bruke backlight når man heller kunne brukt det lyset som finnes i rommet?

     

    E-ink:

    Løsning på sikt, når teknologien er utviklet seg, er kansje dette elektroniske blekket. Hvis man har en leseplate med denne teknologien, så er man avhengig av lys i rommet. Fordelen er at den nesten ikke bruker strøm i det hele tatt! Bakdelen er at det er en helt fersk teknologi. Den er foreløpig kun i svart-hvit (uten farger). Jeg vet heller ikke om bildet kan være bevegelig, altså hvor fort disse e-ink-punktene klarer å bytte fra sort til hvitt. Mener å huske at det tok noen titalls sekunder i starten av utviklingen. Hvor langt de har kommet nå, vet jeg ikke. Foreløpig får man produkter som elektroniske bøker med denne teknologien. Uten touch. Men med fantastiske bildegjengivelser i sort/hvitt.

     

    Tenk så kjekt når mobilen kan brukes i flere uker i strekk uten å lades.

     

    Så kan det jo også hende at vi om 10 år har mulighet til å bestille en TV fra komplett.no, pent pakket inn i et plakatrør. Da er det bare å rulle ut TV'en, og henge den opp med små tegnestifter. Selvsagt med E-ink. Tenk så godt for øynene! Og tenk så godt for lommeboka, når strømmen blir stadig dyrere. Og tenk- man trenger ikke lenger å dra for gardinene når sola skinner.

     

    Det var noen tanker fra meg, kansje litt off-topic.. men det ser jeg at mange andre er allerede her. :)

  4. Facebook er død. Sorry. Google drepte den. :dribble::love:

     

    Google Wave kommer til å bli stort. Og den kommer til å ha enormt mange funksjoner og applikasjoner. Både nyttig og unyttig. Sånn er det bare. Men ikke alle kommer dermed til å la seg bli med på den store "bølgen" av den grunn, karakas & tacomodo. Noen sopp-etere "vinker" heller farvel mens toget går fra dem. Hva skal man med wave? Gode gamle Messenger, gossedulle.

  5. W7 er IKKE ferdig. Jeg har hele tiden ment at den var MEGET bra til å ikke være ferdig. Den har mange gode funksjoner, og for de som bryr seg om det, så ser den veldig fin ut også. (Men er det desktop-designet man bryr seg mest om, så har man mulighet til å installere akkurat den designen man ønsker i Ubuntu. Både noe som ligner påfallende mye på W7 og SnowLeopard.)

     

    Men når det gjelder stabiliteten, så må mange leve med å få bluescreen annen hver dag. Det gjelder jo ikke alle uansett..

  6. Dette var Gooooode nyheter! Ventet lenge på dette! Jeg trodde kansje de skulle lage en "ordinær" linux-distribusjon. Men det er moro at de vil prøve å gjøre det litt mer på sin egen måte. Gleder meg veldig til de slipper beta'en. Jeg skal være nr1 til å teste!

    Jeg trodde kansje de skulle ta navnet glinux eller noe i den duren. Har testet en linux-distribusjon som heter gOS som er enkel og stabil, og har Google's egne programmer forhåndsinstallert. Fantastisk! g-en i gOS står dog ikke for google, men 'good'. Men hentydningen er allikevel ganske klar. Men så ble det ikke gOS, men ChromeOS.

     

    Her er en link til et screenshot av hvordan ChromeOS vil komme til å se ut: http://www.flickr.com/photos/gslin/39329305/sizes/o/

    Så får man bare håpe at det blir litt penere enn dette.

  7. Noen fler som har testet gOS? Genialt for gamle og trauste maskiner! Har dessverre ennå til gode å lese artikler om den på HW.

    Den gamle maskinen ble som ny, da jeg avinstallerte xp og installerte gOS. Og jeg trodde ikke Linux var så enkelt å sette seg inn i heller, det er ikke mye man kan gjøre feil der.

     

    Jeg er "nyfrelst" linuxbruker, så jeg koser meg med gOS på en gammel og ubuntu904 på min spreke maskin. Har fortsatt lang vei igjen før jeg får utbytte av alt linux har å tilby. Dog, det er spennende. :new_woot:

  8. jeg tipper dette er nok et dårlig forsøk på å loppe Google for brukere. Med store reklamebannere som blinker og skriker mot deg hver gang du gjør et søk. MS har lang vei igjen før de har forstått at reklame gjør seg best i tekst og ikke grafikk.

     

    Nå venter jeg bare at Bing skal inneha en lignende tjeneste som iGoogle-tjeneste. Jeg vet ikke hva det er, men det virker som MS har problemer med å forstå hva folk vil ha.

     

    :no:

  9. For store selskaper i Norge, så vet jeg mye om hvor dumt det var for i alle fall et selskap å oppgradere til Vista fra XP. Noen steder ble det spart på krona når det gjaldt maskinvare. Men Vista var bestemt å skulle komme. Og det gjorde det også. Dessverre. At det lages sp2-pakker, er på en måte bare noe som burde være bra, når hele selskapet er stucked i dette os'et i alle fall.

     

    Man har liksom ikke noe valg: Bare klapp og smil og vær glad og fornøyd. Overgangen til neste os blir i alle fall mye kortere, ettersom at det er "samme system".

     

    Jeg kjører gratis W7 rc, og er STRÅLENDE fornøyd. Første gang jeg har prøvd et så ferdig os siden 1995. XP var like stort, men etter å brukt W7 på diverse gamle maskinvarer, så har jeg bare erfart fordeler med å oppgradere fra XP. Jeg har hørt at MS har gått over til å skulle utgi ny windows-versjon oftere i fremtiden. Stemmer det? Noen?

  10. @TEE:

    Regner meldingen var til meg.

    Jeg er svoren Windows XP-bruker. Helt til jeg skaffer W7.

    Jeg klarer stort sett å unngå å bruke IE. Og WMP. Men joda, det er klæbrige programmer. Det er som den tyggisen som festa seg på skoen her om dagen. Og ikke tale om at jeg skulle klare å få fjærna den, uten å faktisk TA på den. Æsj.

    IE=klæbrig æsj.

  11. Hvis jeg kan si hva jeg mener:

    Det er bare tøys og tull at MS skal bli tvunget til å levere andre konkurrerende produkter med i sin OS-pakke.

     

    Hvis noen har problemer med at MS har et såkalt monopol, så får de prøve å omvende verden til noe som liksom er mye bedre.

     

    Når jeg kjøper meg en pc, og starter den opp, så er jo det første jeg gjør, er å bruke iE for å hente ned Firefox. Og det er eneste gangen jeg bruker iE! Ikke noe stort problem. Og ikke er jeg bitter på MS.

  12. :new_woot:

    Microsoft har ikke akkurat vunnet så mye marked. Når de prøver å lage noe som koster penger, så er det andre som lager noe som er gratis og på mange måter bedre.

    Jeg forstår ikke hva de driver med. Jeg mener de bør holde seg til OS'et sitt. De har nok å gjøre der. Det hjelper ikke å konkurrere mot gratisprodukter som er like bra eller bedre. Nå vil sikkert mange nevne Linux, men jeg tenker nok på Office-pakken som koster fler høvdinger. Og som har så avanserte funksjoner at det bare er noen få utvalgte som har bruk for.

    Jeg er kansje litt Windows fanboy. Men Linux-fanboys; jeg er veldig glad for at det finnes alternativer. Ikke bra om MS skulle eie hele markedet. Hadde vært moro om Linux kom på høyden med MS i brukervennlighet; samme hardware støtte etc. Men der må nok Linux-fanboys overbevise hw-produsentene om å at de eksisterer.

×
×
  • Opprett ny...