Gå til innhold

John_HD

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av John_HD

  1. Hello Amobil forum!

    Først av alt vil jeg si takk til amobil folk for en super nettside.

     

    Vel : Jeg starter trådet men ønske å diskutere denne telefonen. Den har jeg hatt nå i 14 dager og er MEGET fornøyd med den. Jeg har alle de nye super mobilene (med unntak av de Symbian, misliker de rett og slett) som for eksempel HTC Diamond, iPhone 3G, HTC Touch HD og testet en rekke andre mobiler (Symbian også)og har kommet til konklusjonen at disse "Smarttelefoner" er ikke EGENTLIG nødvendig med mindre du jobber i en bedrift som uttnytter mer enn én av funksjonene.

     

    For eksempel , i gamle dager måtte man ha en smarttelefon for å kunne motta mail på den, per idag er dette en VANLIG funksjon siden alle mobilene (fra nokia sin 5220 og ericsson sin W302). Saken er at til og med for 14 dager siden ville jeg aldri kjøpe meg en telefon som ikke hadde fornavnet smart.

     

    Men etter jeg ble kjent men SE C905 må jeg si jeg er imponert. Jeg har til idag ikke hatt en krasj eller noe negative opplevelser angående denne model. Bra kamera (for mobil å være) bra musikk avspiller (for mobil å være)og mail/sms/mms funksjoner er MER enn OK, batteri levetiden DREPER alle smarttelefoner ute på markedet nå uansett merke og model. Telefonen har derimot ALLE tingene som en smarttelefon kan tilby på. For pengene får man MYE mobil, jeg har sett at det er komt ut en "låst til netcom" utgave og at prisen på den er nesten 1500 kroner lavere enn vanlig.

     

    Jeg ønsker å ha en hyggelig diskusjon angående dette. Og spørsmålet egentlig er : Hvorfor burde man forsette å velge "Smarte telefoner" framfor billigere modeler som gjør (noe lunde) det samme og tilbyr på det samme?

     

    ## skriften endret til normal størrelse av ilpostino ##

×
×
  • Opprett ny...