Gå til innhold

Ferdig

Medlemmer
  • Innlegg

    320
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ferdig

  1.  

     

    Uproft å ikke møte til rett tid, når de på toppen av alt bruker nesten 3 ganger så lang tid som tillatt så skjønner jeg at det blir krevd WO. Men ganske uproft å ikke engang forsøke å ta kontakt med de man skal spille mot også. 40 minutter for sent er udugelighet på høyt nivå. Respektløst ovenfor motstanderen synes jeg... Greit med en omkamp, men jeg synes dette burde fått konsekvenser for laget som ikke dukket opp til rett tid.

    Det var ikke 40 minutter. Det er det ene lagets påstand. Loggene sier noe annet.

     

     

    Så hva sier loggene? Det andre laget sier 30 minutt (halv åtte), så sannheten er et sted imellom? Eller utenfor intervallet?

     

    AtW

    Det riktige er 36 minutter. De som påstår 20 minutter, mener 20 minutter etter det skulle vært walkover.

  2. Vil ha en litt stor skjerm, men bytter fra s3 så mesteparten vil nok føles stort ut. Kamera er ikke noe jeg vil legge vekt på. Når det gjelder batterilevetid så er jeg fornøyd så lenge jeg ikke trenger å lade oftere enn om natta. Har ikke noe spesielt behov for lagringsplass.

  3. Hei! Er relativt lite oppdatert på mobilfronten, så kunne vært greit å fått noen tips. Har foreløpig sett på LG G3 og Nexus 5. Jeg tenker en prisklasse på rundt 3000. Jeg vil ha Android. "Tyngste" appen mobilen bør klare å kjøre greit er Hearthstone. Kan muilgens strekke meg litt i pris hvis noen av dere klarer å overtale meg, men ikke over 4000.

  4. Kan anbefale min egen playlist på spotify http://open.spotify....za9W16CoGTqZTPH

     

    Nærmer seg 2000 sanger snart, har oppdatert lista ukentlig i 2 år nå. Dubstep, house, drum 'n' bass, glitch hop og trap for det meste :) Har også en egen liste for "feel-good"musikk: http://open.spotify....hU1OsUdk1NlBZA5

     

    En med bare avslappende musikk: http://open.spotify....vWkIEmsZz4fUNG9

     

    Og en kun for trap: http://open.spotify....PZjwgEYaiYUdh5v

  5. Ja, jeg vet ikke. Jeg har vanskelig å tro at noen som er godt opp i tjue årene kan oppføre seg slik som noen gjør.

     

    Du trenger absolutt ikke være voksen om du er 40 engang. Men ofte er mentaliteten litt mer på plass for folk over 20. De fleste spill jeg har spilt der det er en litt eldre garde som spiller, er miljøet mye bedre.

     

    Det som er en viktig faktor her er at LoL er et type spill som folk kan bli utrolig fort "sur" på, i større grad enn andre spill. Grunnen til det er for eksempel at en idiot på laget så lett kan ødelegge for alle, og at man lett lever seg inn i det. Jeg har hørt at gjennomsnittsalderen var en plass mellom 20 og 30 engang, selv om det kan virke som 80% av spillerene består av småbarn. Til tider.

  6. Philter er langt ifra en ny artist. Philter har vært en av favorittartistene mine i lang tid, og etter min mening har han helt fantastisk, stemningsfull, unik, avslappende musikk. Anbefaler å høre de to nyeste albumene som ikke ligger på uhørt. For dere som ikke har hørt om Savant, så er han en råkul produsent innenfor sjangre som electrohouse, glitch hop og progressive house, med mange 8-bitelementer. Om 5 dager kommer han med sitt neste album, her er noen av låtene: http://www.youtube.com/watch?v=0kPRcIrQeSg http://www.youtube.com/watch?v=xTU-XJw5LBM

  7. brostep tråden burde dette hete. har ikke sett noe skikkelig dubstep bli postet her på flere måneder

     

    Vel, dubstep har forandret seg mye i forhold til hva det var for noen år siden, enten du vil det eller ei. Dubstepen som blir postet nå er like mye "skikkelig" dubstep som oldschool dubstep du er ute etter. Det at låter i andre sjangrer(electro house, glitch hop osv) er en annen sak.

  8. Har du aldri sett en Mordekaiser med DFG? Å se en uten hører til sjeldenhetene. Back in the days når Mordekaiser ble spilt som ren tank var det kanskje ikke vanlig. Gragas og Evelynn er overhodet ikke avhengig av DFG, spesielt ikke Eve som er utrolig sterk selv uten.

     

    Jeg tenkte i hovedsak som viable i kompetetivt spill, og det var Ocelote og noen andre progamers som mente det.

×
×
  • Opprett ny...