Gå til innhold

Fjellet

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fjellet

  1. Jeg har planer om å kjøpe det til PC. Jeg gikk inn på den linken noen sider tilbake og testet om min pc kunne kjøre det. Det kunne det, men det nådde ikke helt opp til anbefalt. Jeg har (bear with me here, jeg er ikke dataekspert...) litt for dårlig CPU. Jeg skulle hatt 4 GB i RAM, jeg har 3,5 GB RAM også er visst også mitt Video Card (har hjerneteppet på hva det heter på norsk) for dårlig.

    Kommer jeg til å få en bra opplevelse selvom jeg ikke helt når opp til det anbefalte og er det verdt det?

    Jeg kjører en PC med 2GB ram, og kan ikke si det kjører spesielt dårlig. Litt usikker på hva du mener med Video Card, da jeg ikke er noen ekspert, men jeg har det utrolig moro til tross for at jeg ikke kan kjøre alt på fullt :)

  2. Men gjelder PAL og NTSC på PC-versjonen også? Kan jeg liksom kjøpe spillet fra USA f.eks.? Jeg tenkte å kjøpe spillet til PC, har lest at man får den beste spillopplevelsen derfra og ikke fra konsoller. :D

    PAL og NTSC gjelder på PC'er også, ja, men det finnes noen programmer som lar deg spille regionale spill på pc'en din om du skulle kjøpe det der.

  3. Heisann! Jeg har akkuratt kjøpt meg dargon age orgins til xbox 360! Jeg vet at det har fått litt kritikk pågrunn av grafikken, men jeg lurte på om ting som kontroller og gameplay er bra på xboxen? Er det chill å game på xboxen? noen folk som kan svare meg på det?

     

    Det er best på PC, tror det fikk litt kritikk på gameplayet på konsoll i gamer.no sin anmeldelse. Men du vet ikke før du prøver selv :)

     

    Hehe det er det som er ganske morsomt! er at jeg har det til pc :p men jeg har ikke runna det i det hele tatt..pc gaming blir litt for kjedelig får meg siden jeg alt tabber..konsoll spill får meg blir litt mer chille fordi jeg sitte på go stolen min :p hehe dermed lurer jeg bare på om kordan spillet er til xboxen..PS: gamespot rosa faktisk kontrollen til ps3 og xbox 360 fordi de klarte å få det til :p meeen jeg er litt skeptisk enda men kjøpt er jo kjøpt..vil bare ha no tilbake melding :p PS2: JA! jeg bruker ":p" utrolig mye har jeg merka :p

    Jeg har begge versjonene, og joda, kontrollen sitter godt den. Bare ikke bli utålmodig om du må lete litt i ringmenyen fra tid til annen. Kjempechill å spille det på xbox'en, så det er bare å kjøre på :)

  4. Spørsmål: Hvis jeg levler opp ved hjelp av glitchen i campen med Duncan. Og jeg levler til ca 20. Vil fienden også bli rundt level 20, eller vil de være fortsatt ned i level 5?

    De skaleres vel etter lvl'en din, men jeg kan love deg du kommer til å herje gjennom det meste av spillet om du er lvl 20 så tidlig :p

  5. sant det :)

     

    Hvor mange her har testet dragon age både på konsoll og PC?

    Lurer på om jeg skal betale litt ekstra for 360 versjonen også :)

    Jeg har det på begge, og må si jeg synes det å styre karakteren er mye mer flytende på Xbox, mens det på PC er bedre grafikk og lettere å planlegge strategisk. Har rundet spillet 7 ganger på PC, og holder på med gang nr. 2 på xbox'en nå. Har det like morro enda :)

  6. Jeg har av en eller annen grunn ikke somlet meg til å starte med dette spillet før for omkring en uke siden, og jeg kan ikke akkurat si at jeg angrer. Dragon Age har gått forbi mine forventninger, og etter rundt ni timer (tror det var litt mer) spilt, er jeg nå ved min første camp etter å ha forlatt Lothering med min female Dalish ranger. Gleder meg stort til å fortsette.

     

    Men, hva vil det si å gjøre en kompanjongs personlighet "hardened"? Det er beskrevet her (spoilers ahoi), men det står ikke noe om hva som skjer. Noen her som har noen erfaringer med dette?

    Min erfaring er at de godtar litt flere avgjørelser som de normalt ville vært litt imot(correct me if I'm wrong...).

     

     

    Noen andre som synes inferno-golem'en i traileren kunne minnet om Cairdin etter et lavabad?

  7. Enig, men når folk setter seg ved siden av meg på t-banestasjonen når det er over hundre meter med ledige benker og klager på meg, da blir jeg rimelig oppgitt og ganske ofte litt sur. Blir ofte en ekstra røyk da.

    Da røyker du ikke en ekstra en, da stumper du den i trynet på fyren. Finnes det andre ledige benker osv. er det naturlig å velge en fordømt annen benk. Folk skal da ha litt vett i skallen. Mitt poeng var mer rettet mot plasser hvor man har relativt lite "valg" når det kommer til å gå forbi og slikt. :)

  8. Stone Guardian? Han er da ikkje laga av stein :p Eg liker han ikkje, syns Morrigan har rett i denne samanhengen.

     

    Jepp, Return to Ostagar kjem til å bli fett :) Eg gler meg spesielt til å finne ut av Cailan sin politiske agenda (som vi skal finne ut av i denne ekspansjonen). Vi veit jo allereie at han svarte på Grey Warden sine advarslar fordi han var ute etter ære og å bli hylla som ein folkehelt, som faren hans blei, men sånn som Bioware seier det verker dette som om det var noko meir bak han. Kanskje Cailan ikkje var ein så ubrukeleg konge og politikar som vi har trudd?

    Litt usikker, men mulig Svenning mener Shale ;)

     

    Slenger meg forøvrig på samme toget som du Flosshatt, gleder meg til å finne ut hva denne politiske agendaen var.

     

    Ah, ja, Shale er kul. Fulgle-greia hans er det mest morosamme i spelet :p

    *hennes.

     

    Burde vel være rimelig klart etter at folk har pekt det ut...3 ganger?

  9. Stone Guardian? Han er da ikkje laga av stein :p Eg liker han ikkje, syns Morrigan har rett i denne samanhengen.

     

    Jepp, Return to Ostagar kjem til å bli fett :) Eg gler meg spesielt til å finne ut av Cailan sin politiske agenda (som vi skal finne ut av i denne ekspansjonen). Vi veit jo allereie at han svarte på Grey Warden sine advarslar fordi han var ute etter ære og å bli hylla som ein folkehelt, som faren hans blei, men sånn som Bioware seier det verker dette som om det var noko meir bak han. Kanskje Cailan ikkje var ein så ubrukeleg konge og politikar som vi har trudd?

    Litt usikker, men mulig Svenning mener Shale ;)

     

    Slenger meg forøvrig på samme toget som du Flosshatt, gleder meg til å finne ut hva denne politiske agendaen var.

  10. Jeg lever etter en enkel filosofi: tråkker man i dritt og liker det, så er det vel og bra, men man trekker ikke ufrivillige ned i dritten sammen med seg.

     

    Moralen er selvfølgelig at røykere kan røyke til hjertet spretter ut for min del, så lenge de holder skiten unna meg som har tatt et klart standpunkt og sagt nei til kreft på pinne. Røyker man ved inngangen til et bygg det er naturlig at folk går ut og inn av, kan man flytte seg, for å ikke trekke ikke-røykere ned i overnevnte dritt. Alias "vær grei, vis respekt, så går ting fint". :)

  11. det fins ingen xboxer med hdmi inngang.

     

    Vi har da xbox med HDMI inngang..

    tøft, da må du sende bilde. det må være noe du har laget selv?

    regner med at den også har skjerm slik at du kan vise bilde på den.

     

    "The HDMI output was introduced as a feature of the black Xbox 360 Elite this spring, but Microsoft made no mention of including the feature in upcoming.............."

     

    Jeg har så lite å gjøre her i jula.

    Kjøpte min elite-konsoll på høsten ifjor. Fin og hendig HDMI-inngang der gitt. Mener på at HDMI-inngang har vært der siden sent 2007 en gang.

  12. Du har mye rett i det du sier Flosshatt. Loghain er også etter min mening den dypeste og mest "menneskelige" personen i spillet. Faktisk så mye at jeg konsekvent omtaler ham som en person. :p Det var han som virkelig imponerte meg i det fantastiske persongalleriet BioWare skapte med dette spillet. Det er slik alle "onde" karakterer i spill burde være. Ganske enkelt fordi det er det som er realistisk.

     

    Han handler ut fra det som for ham er en helt logisk tankegang, og samtidig er han en svært sympatisk person som det er svært lett å synes synd på. Og selv om jeg aldri tvilte på at han var "ond" kunne jeg ikke annet enn å like ham. Han er jo tross alt en svært karismatisk person, og han har mange overbevisende, om enn sinnsvake, argumenter. Håper han skaper en ny trend for "bad guys". Go BioWare! :thumbup:

    Hjelper vel litt at fyren har noe av den beste voice-actingen i et spill ever også :D

  13. Da var jeg ferdig med ond warrior, og jeg må si det var skuffende med tanke på konsekvensene det fikk. Kom lite eller ikke noe bra ut av å være hensynsløs i det hele tatt. Nei, fra nå blir det kjørt i gråsonen eller hvitsonen når det kommer til moral.

×
×
  • Opprett ny...