Gå til innhold

Caleb

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Caleb

  1. Vurderer å kjøpe Diablo3 til ps3, men jeg var veldig skuffet over pc versjonen å spillte bare gjennom det 1 gang før jeg ikke gadd mer. Jeg lurer egentlig på om det er verd det? Er det gøyere nå uten AH.

     

    Lurer også på om det fremdeles er endel som spiller det online, og hvordan er online community?

     

    Er det eventuelt noen her som spiller online enda som kunne ha lyst å spille sammen? Har dere et eget community?

     

    Takk for svar :)

  2. virker som om flere og flere går for en firkantet verden nå til dags.

     

    Fordi det er enkelt og billig. Det var artig å nyskapende i de 3 første spillene som kom, men nå virker det mer som dovenskap å en billig utvei for å lage et kjapt spill med lave kostnader. Det må tilføres noe for at det fremdeles skal være interessant, som de gjør i Everquest Next f.eks.

  3. Var inne å skulle melde meg på Everquest Next beta da jeg så at det er ProSiebenSat.1 Games som har ansvaret for spillet her i Europa.

     

    Det var mye misnøye med det av en eller annen grunn, og flere skulle spille gjennom en proxy for å kunne spille på NA servere.

     

    Noen som vet hvorfor ProSiebenSat.1 Games har så dårlig rykte?

  4. For min del er det interesant å skille mellom hva som kommer på neste generasjon konsoll og hva som faktisk er utviklet for neste generasjon konsoll. Det vil alltid være de som bestemmer seg for å skyve tittelen til neste konsoll eller tar en "lanseres også til neste konsoll".

     

    Vist et spill er utviklet til denne generasjons konsoller så hadde det nok ikke blitt gitt ut kun til neste generasjon, det hadde vært en veldig dårlig forretning.

  5. Fra artikkelen: "Spilleren skal når som helst kunne skifte fra figur til figur, så lenge man ikke er midt i et oppdrag" Dette er rett og slett feil. I et ekempel fra et visst blad så bytter man figur MIDT i missionet, fra å være "gissel"taker til å være skarpskytter(snikskytter? =sniper)
    Og like etter skriver jeg "De tre skal av og til jobbe sammen på enkelte oppdrag, og da skal spilleren også kunne skifte mellom de tre." Tar det likevel på min kappe ? det kom litt dårlig frem hva jeg mente.

     

    Nei det kom på ingen måte dårlig frem, det er bare noen som ikke gidder å lese orntlig før de kommenterer.

    • Liker 1
  6. Nå skjønner jeg ingenting. Skal ikke frittstående alphaen bruke Arma 3 motoren ? Men det skal vel ikke lanseres før 2013 eller noe ?
    Skal vi se... jeg mener det sto noe om dette ganske tidlig i denne artikkelen.. Jo! Her var det :"Ifølge Eurogamer får vi spille den frittstående alpha-utgaven av zombiespillet DayZ før julenissen dumper ned pipa. Informasjonen kommer rett fra sjefen sjøl, Dean «Rocket» Hall, som deltok på årets Eurogamer Expo."Foretrekker du et annet språk, bruk Google Translate. :)

     

    Tror du må begynne å lese litt nøyere selv før du begynner å slenge med leppa.

  7. Savner Transport Tycoon... men skeptisk til alle disse remakene og rebootene nå til dags. Det er sjelden man klarer å kapre essensen til spillopplevelsen man forsøker å gjenskape. OpenTTD er jo morro, men... går fort lei nå til dags. Hadde vært fint med noe nytt.

     

    hæææ? hva er det egentlig du prøver å si? Du vil ha noe nytt men er skeptisk til folk som prøver? Du savner TTD men blir fort lei, hva i alle dager er det egentlig du vil ha?

     

    • Liker 2
  8. At Xbox har mer eksklusive titler enn PS3 er det jo ikke tvil om engang, for ikke å snakke om timed exclusives og timed expansion packs.

     

    Men misforstå meg rett, det hadde jo absolutt vært å foretrekke om det ikke var noe exclusive overhodet, men det er alltid en med Xbox som kommenterer når det er snakk om PS3 eksklusive spill..

     

    Mulig Sony nå i senere tid begynner å slå tilbake, men se på lista over released games.

     

    http://gematsu.com/ps3-360-exclusives

     

    McFailster is in town!

    Bra kommentar! gratulerer jeg tror just du vant internett ved å kopiere internett..

×
×
  • Opprett ny...