Gå til innhold

brutal_kvinne

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brutal_kvinne

  1. Ta det opp med kjæresten din. Å oppleve og erfare nye ting er en viktig del av livet,og du er helt i startfasen,ingen hensikt i å sitte å føle seg låst fast allerede.

     

    Om du virkelig er lei av å være i et forhold,lei av å være bundet til dette og han, så gjør du det slutt. Både fordi det er meningsløst for din egen del å gå slik, og fordi han fortjener helt sikkert noen som har lyst til å forbli i et forhold sammen med han. Han sier han ikke greier seg uten deg,men det gjør han. Det er vondt i starten når man blir dumpet,men man kommer seg videre og finner noen som er verd følelsene.

     

    Og helt til slutt,en liten kommentar til gjestebrukeren som sier at dere har et likt problem. Du høres jo heller ut som om du er dritlei gnål og mas fra den sjalu kjæresten din men ikke tør slå opp fordi du er redd for å bli ensom selv.

  2. For å svare på spm. til trådstarter. Nei,ikke sminke på gutter, med mindre de spiller i et band og må se tristere ut enn Sad Sam eller løper rundt og tror de er en pirat. Og når jeg treffer på gutter som bruker med tid og hårstylingprodukter på å fikse det korte håret sitt enn det jeg noensinne skulle orke på mitt, blir jeg bare lattermild.

     

    Og sånn ellers synes jeg det virker slitsomt å være jente som føler hun ikke kan vise seg offentlig uten sminke. Hvem i all verden var det som sa til unge jenter at de må kline seg inn med brunkrem og pudder?! Om man skulle havne innenfor en halvmeter i nærheten av dem,ser de eldre ut i huden enn damer dobbelt så gamle som dem. Jeg har lurt noen ganger på hvilke type gutter og menn som faller for jentene som gjemmer seg bak dette laget med fasademaling.

  3. Han safer. Du kan jo være kjekk å ha om han ikke finner noen andre.

     

    Kutt han ut igjen, vær bare steinhard når han begynner surkeregimet sitt og si at du ikke orker å ha kontakt med han siden han av en eller annen grunn fremdeles tror han har noe han skulle ha sagt på hvordan du lever ditt liv etter at dere har gjort det slutt.

     

    Slike mennesker holder man seg unna, både menn og kvinner.

  4. Han liker deg jo. Lev livet,ha det morsomt med han og ikke tenk så mye på at du vil at det skal bli noe mer. Kos,klin,ha sex og gjør de bra tingene sammen med han. Slapper du av sammen med han og slår av hjernekverna, slapper han av sammen med deg.

     

    Det går alltid. Noen ganger går det bra, andre ganger går det til helvete. Hvordan, det finner du jo aldri ut uten å ha prøvd. Peis på.

  5. Jenta du har vært sammen med til nå er ung og det kan godt hende p-pillene gjør hormonene hennes ekstra vanskelige slik at humøret slettes ikke er til å styre.

     

    Såre noen er det få mennesker som ønsker å gjøre, og det gjør man gjerne om man avslutter et forhold der den andre ikke vil det samme. Det er og noe du vil gjøre om du fremdeles går og jakter på "den andre jenta". Kjæresten din er nok ustabil på den ene og den andre måten, noe du ikke mangler forståelse for, men du burde virkelig trå ut av din egen boble og heller gjøre det slutt enn å jatte med henne. Kanskje kan det være til hennes beste når ting har roet seg, hun trenger jo slettes ikke en kjæreste som går og har lyst på noen andre.

     

    På en annen side, hvor lenge orker du å ha saikodamen rundt deg og liste deg rundt på tærne for å ikke såre henne eller si noe forkjært så helvete bryter løs atter en gang? Seriøst,når du må stå til ansvar for at hun mistenker deg for å drømme om andre damer i søvne, det burde ringe en bjelle om at dagene ikke akkurat blir lettere ettersom tiden går.

  6. Dette høres ikke ut som et dilemma eller som noe søtt. Jenta høres ut som ei svime og som leker med deg. Bevisst eller ubevisst,hun leker i alle fall med den oppmerksomheten gutter gir henne nå. Du skriver ingenting om hvor gammel du eller jenta er, men på meg virker dere ganske unge begge to. Ta det som en erfaring, ikke legg deg langflat for å få oppmerksomhet fra henne, hun raser nok like kjapt videre til neste gutt på det stadiet i livet hun er nå.

  7. Om jenta ønsker å la det ligge i fortiden,så la henne få lov til det menneske!

    Hun vil jo opplagt ikke snakke om det. Og å anmelde saken er opp til henne,ikke fordi du blir rasende på han som er skyldig. Selvsagt kan ubehagelige ting fra før dukke opp igjen,som da eks'en fant telefonnummeret hennes, men likevel er det fremdeles opp til henne om hun vil gå videre uten å gjøre noe med det. Det er en ille nok sak om ikke du skal mase om hva det gjør med deg.

  8. Hun gir ikke forholdet deres rom for at dere skal ha litt privatliv selv om dere er sammen.

    Hun er sjalu på fortiden din.

    Hun blir usikker så snart du har kontakt med andre mennesker som hun ikke har kontroll på hvem er eller hva som sies/skrives i telefon og meldinger.

    Hun løy for å fremkalle følelser som slettes ikke er gode hos deg.

     

    Du har selv ramset opp alle disse tingene. Les gjennom det du skreiv et par ganger til, og tenk. Skal du ha det slik videre? Nå er dere fra hverandre for å "finne ut av forholdet". Så lover både du og hun gull og grønne skoger og dere lever rosenrødt for en liten periode, men den jenta der vil nok ikke være trygg nok på seg selv til å leve i et forhold uten å kunne gi slipp på noe av kontrollen, og vips er dere tilbake til der dere er nå. Er det hensiktsmessig? Hvorfor i all vide verden ikke være singel og skape et bra liv rundt seg fremfor å leve sammen med noen i et forhold som stort sett er basert på kaos (jada,de koselige stundene er der og dere er glade i hverandre...men tydeligvis en dårlig match).

     

    Vær konkret ovenfor henne, si hvorfor ting er som de er. Du har selv ansvar for ditt eget liv,om du vil ha det bra eller bli nedtrykt slik.

  9. At du denne ene gangen oppdaget blod i avføringen kan bety en rift eller hemoroider, hemorroider trenger ikke være synlige,de kan ligge inni endetarmen også, og sprikker de blir det friskt blod sammen med avføringen i toalettet. Fortsetter dette utover denne ene gangen, kan du gå til legen og få det undersøkt.

     

    Det at du har gått med diare i 6 mnd er ikke en sunn greie,det kan være bivirkning av Cipralex og det kan være noe annet. Uansett er det ikke bra for kroppen å gå med diare over så lang tid. Få undersøkt det hos fastlegen din.

×
×
  • Opprett ny...