Gå til innhold

dlfluke

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dlfluke

  1. Hei

     

    Går med tanken på å investere i et teleskop for astrofotografering, men er litt usikker på hva det er man trenger og hvilke muligheter man har. Er helt nybegynner på området. Har skjønt at det er en stor fordel å ha en på et stativ med motor. Men det er et veldig stort utvalg av telekop der ute, så trenger en dytt i riktig retning. Håper noen har noen tips til en nysgjerrig nybegynner.

     

    Fredrik

  2. Hei

     

    Jeg lurte på litt tips rundt kjøp av ny bærbar. Den vil bli primært brukt til bildebehandling med photoshop/lightroom. Men filmredigering vil også benyttes til tider.

    Har sett på denne: https://www.komplett.no/product/949221/pc-nettbrett/pc-baerbar-laptop/2-i-1-pc/hp-spectre-x360-15-bl102-156-uhd-touch#

    Men lurer på om den kanskje blir litt overkill.

    Vil det kanskje holde med en i5-processor? Evt hvor mye minne? 16?

     

    Er takknemlig hvis noen har litt tips, eller kan peke i en retning jeg bør se.

  3.  

    Er det ikke kryptering av tlf sitt innhold du har slått på da?

    Sist jeg gjorde dette, og telefonen ble skammelig treg, var eneste måte å fjerne det på å nullstille telefonen til fabrikk.

    Det har du nok rett i. Får flashe tilbake til Lollipop og vente litt på OTA, tror jeg

     

    Du får valget om du skal ha pin ved boot eller ikke, når du setter ny pin på skjermlåsen.

    • Liker 1
  4. Prøver å teste Now on tap, men ser ikke ut til å funke her, er det slik at det ikke er aktivert enda i Norge?

     

    Det eneste som skjer er at Google Now åpnes, men det er kun de vanlige kortene, ikke noe som har noe med det jeg drev med å gjøre.

    Funker hos meg, men jeg tror du må ha engelsk språk på tlf for at det skal funke.

  5. Opplevde en annen ting her nå. Det vil si, for en stund tilbake la jeg merke til at jeg ikke lenger trengte å taste pin for å dekryptere tlf når jeg startet den. Tenkte ikke noe mer over det, for under Secutity så står det jo at tlf er kryptert.

    Men jeg måtte nå legge inn jobbmailen på nytt, og der er det et krav om at tlf må være kryptert. Var null stress da tlf var ny, men nå får jeg beskjed om at tlf må krypteres for å få jobbmail. Når jeg da kjører kryptering av tlf så restarter bare tlf seg, men fortsatt er samme melding om at tlf må krypteres for å få jobbmail.

    Er fabrikkresetting eneste utvei her, eller finnes det noen andre triks man kan gjøre?

  6. Har selv kun erfaring med at når det gjelder parkering så er den veldig ustabil. Opplever også at den ikke alltid henger helt med. Jeg får også opp parkering når jeg tar tog og går av, men det advarer de jo om.

    Når det gjelder kort om parkering ved hjemmet og jobben så fungerer det som det skal hos meg i alle fall.

  7. Da var Nexus 6 i hus. Faen det er stor! ("sa brura")!

     

    Er ikke helt imponert over skjermen egentlig, den har en gul-farget preg kontra hva Nexus 4 og 5 har som jeg ikke helt liker. Men det er førsteintrykket. Får la det få en stund og se om den vokser på meg eller ikke :)

    Så det var den du prøvekjørte på Filtvet og kongsdelene i natt altså :-)

  8. Da har jeg hatt telefonen i noen dager.

    Er strålende fornøyd med selve telefonen, men Lollipop er jeg litt blandede følelser for.

    Noe jeg savner aller mest er å kunne få en agenda på låseskjermen. Det ser ut til å være umulig. Alternativt, en måte å skru av swip-to-unlock så man kan benytte tredjeparts-låseskjerm uten å måtte swipe to ganger. Eller finnes det en app som kan gi meg agenda som en del av notification?

    En annen ting er at jeg ikke kan bestemme hvilke hurtigtaster jeg kan ha på notification drop down. Flere av de knappene som er der kommer jeg aldri til å benytte, men andre ville jeg gjerne ha hatt der i stedet. Foreløpig har jeg løst det med en app, men det ser ikke helt bra ut.

    Og trusted places virker ikke helt stabilt. Hos meg virker det kun på jobb, men ikke hjemme...

    En siste ting er hvis man prøver seg på multitasking, så tar det jo helt av med ting inne på siste brukte apper. Alt mulig rart ligger der nå, og ikke bare apps. Dette gjør det rimelig uoversiktelig å finne noe enkelt igjen.

×
×
  • Opprett ny...