Gå til innhold

eSuba

Medlemmer
  • Innlegg

    307
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eSuba

  1. Hei ! Da tok min elskede Asus g53s kvelden . Siden den gangen jeg kjøpe pcen i 2011 har den blitt brukt til mindre og mindre gaming. Så jeg tenker meg en laptop/nettbrett med touch og som kan takle et spill: League of legends.

     

    Skal brukes til jobb søking,Facebook, litt spilling av LOL og div underholdning film, musikk.

     

    Har sett litt på Microsoft surface pro men usikker på denne. Kommer til å ha en ekstern HDD til lagring så trenger ikke så stor plass .

     

    Noen som har andre forslag? :)

  2. Hei ! Skal nå gå til innkjøp av en Samsung PC , jeg er meget fornøyd med Samsung generelt , har samsung galaxy s3 som tlf og skal kjøpe galaxy s5 ! Så det jeg trenger er:

     

    Samsung PC ( for da kan jeg synce mobil og PC )

     

    Touch screen

    HDMI

    Webkamera ( helst )

    Løfte den så den blir nettbrett

     

    Budsjettet er mye pc for pengene, alt fra 4-7k , skal i hovedsak bruke som en alt mulig pc utenom spilling.

     

    Noen som har erfaringer? :)

  3. Hei ! Har tatt fram min gamle gaming pc , får visst ikke internett på den og den begynner vel å gå litt ut på dato. Så jeg tenkte jeg like gjerne kunne oppgradere pcen ! Skal bruke det gamle kabinettet ,RAM og GPU .

     

    Pcen skal IKKE brukes til gaming lenger , men som mediapc/stuepc/alt mulig pc. Så jeg trenger tross alt ikke gaming utstyr :) budsjettet har jeg satt til 2-3k for å være økonomisk :) noen som har noen forslag? Skal ha AMD ettersom det er mest ytelse for penga. Trenger HK,CPU,Skjermkort !

     

    Mist 650W

    x2 Corsair TW3X4G1600C9D (2x2GB) 1600mhz 9-9-9-24 1.80V

    lancool pc-k62 kabinett

     

    Det som er nevnt ovenfor skal brukes.

     

    HK må ha HDMI !

  4. Hei ! jeg klarte da å gå inn på innstillinger og skjermlås , skulle bytte skjermlås. Men da jeg skulle bytte skjermlås trykket jeg på feil også nå vet jeg ikke hvordan jeg kommer inn på tlf ! denne meldingene får jeg:

     

    trykk på og hold skjermen , og vipp deretter enheten mot deg eller si aktiveringskommandoen for å låse den opp

     

    Noen som har peiling...? har prøvd alt ..

  5. Problemet er bare at jeg farter en del så har funnet ut at laptop er bedre for meg :) har en stasjonær pc hjemmet som jeg har lokalisert problemet til nettverkskortfeil sskal jeg få ordnet og selve pcen , den har bare stått på rommet i 10 mnd nå ettersom jeg er i militæret.

     

    Likte veldig godt forslaget til Thomit , fikk mye for pengene , er det blu-ray i de ? Tror faktisk jeg skal skrape sammen noen kr og kjøpe en sånn. De som ble nevnt ovenfor er faktisk et par hakk bedre enn den jeg har og den er jeg veldig fornøyd med så tror ikke jeg vil merke så stor forskjell.

     

    Eneste som jeg er litt skeptisk å velge multicom istedenfor Asus er tastaturet og de adskilte piltastene .hvem av de er best ?

     

    Asus G55VW

     

    Xishan W350E ?

  6. PO på byte av Keyboard, topcover då det ligger något kletigt mellan keyboardet och topcoveret. Hingecover då

    det saknas en bit av skyddet plus att 3 klicks är knust på det coveret. Mb kommer bli bytt på garanti

     

    Dette fikk jeg som kommentar på e - post , ikke skjønner jeg hvorfor jeg har fått det på svensk og ikke skjønte jeg ikke så utrolig mye av det heller så Tviler på at jeg må betale noe for det og det skjer ikke !

  7. Hei ! har forøvrig en Asus G53S laptop som jeg har sendt til verkstedet og de sier at de må bytte ut hovedkort , hengsler , toppdeksel , tastatur . noe jeg tviler på må betale 2000 kr for og jeg har garanti , så er litt frustrert.

     

    Vurderer bare å kjøpe ny laptop så jeg slipper mer tull med pcen eller er det verdt 2k? . Den skal brukes til gaming og spill som LoL,CS GO , CoD4 etc , med andre ord ingen heavy fps spill.

     

    Bør ha:

    Bluray,15'6" skjerm , godt tastatur , SSD ikke et must men ville vært fint.

     

    Har sett på disse :

     

    ASUS G55VW

     

    MSI GE60

     

    Hva ville dere gjort i min situasjon ?

  8. Hei! har en Asus G53S laptop , det er noe galt med pcen , har sendt den inn til verkstedet og de sier at de må bytte hovedkort,toppdeksel,hengsler og tastatur ..? totalt må jeg betale 2000 kr , jeg har fortsatt garanti på den så skjønner det ikke helt.

     

    Så da tenkte jeg at jeg bare skulle kjøpe en ny laptop isteden,for å slippe mer tull med den PCen , er meget fornøyd med Asus og har videre tenkt på noe i samme duren bare litt mer up to date.

     

    Skal brukes til spill som LoL,CS GO, CoD4 etc, ikke noe crysis eller heavy fps spill med andre ord.

     

    Bør ha:

    Bluray,15'6" skjerm , godt tastatur , SSD er ikke must men pluss .

     

    har sett på :

     

    MSI GE60

     

    ASUS G55VW

     

    Hva ville dere gjort i denne situasjonen ?

  9. Skal ha ny mobil, endten blir det huawei u8800 eller nero 9000 men forskjellen er 1000kr , neroen koster 1099 og u8800 koster 1kr med mitt abonnement. Er det verdt å kjøpe nero for 1000kr mer ?

     

    har ingen aning om hvilken jeg skal kjøpe. Har nå en HTC wildfire ,den er treig og liker den ikke.

     

    Viktig med et bra tastatur,stor skjerm,god musikkspiller.

  10. skal du ha stasjonær klarer du deg fint med 8k. skal du ha laptop så må du opp i 10k iallefall . Skal du ha stasjonær eller laptop?

     

    Ville valgt å kjøpe fra www.dustinhome.no de er ganske likt komplett men bare mye billigere :) og skal du ha stasjonær burde du bygge selv, mye billigere enn de pcene fra komplett !

×
×
  • Opprett ny...