Gå til innhold

M-Mathisen

Medlemmer
  • Innlegg

    142
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av M-Mathisen

  1. Okei here it goes

    Jeg trenger HJELP

     

    Spørsmålet er om jeg kan nedgradere fra 3.14 og spl 3.03 til hspl 2.08

    og hvis jeg flasher den her, om det går så kan jeg bare kjøre hspl 3 og flashe hspl 2.08 ??

    _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_NOR_1.66.409.1_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship

     

    Sefølgelig flashe radio 2.15.50.14 rett etter at jeg flsha _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_NOR_1.66.409.1_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship

     

    så noen som kan si at det funker? eller må jeg gjøre noe annerledes :S Takk for alle svar ! Har virkelig lyst på nandroid/wp7 !!!!!!!!

     

    Halla. Ble litt forvirra av alle de tegnene der, men skal prøve å forklare for deg.

     

    Er det den nyeste offsielle ROM'en fra HTC du har, siden du har SPL 3.03? Jeg hadde den da jeg skulle fikse NAND-Android. Uansett, for at du skal få installert HSPL 3, må du først ha en annen SPL. Dette kan du enkelt få ved å flashe til denne ROM'en.

     

    Etter dette kan du fikse HSPL og radio :)

    • Liker 2
  2. Hvordan man fikser HSPL på HTC HD2:

     

    1. Skru av mobilen, når du skal skru den på igjen så holder du VOLUM NED knappen inne.

     

    2. Når du har startet mobilen igjen så kommer det opp en 4 farget skjerm. Øverst er det en Rød del, der står informasjonen vi er ute etter. Hvis det står "SPL-1.42, 1.66, 1.xx" så er alt i orden og man kan legge inn HSPL.

     

    3. Last ned HSPL fra Xda-Devlopers, eller trykk på denne linken

     

    4. Når den er ferdig nedlastet så bare pakker du ut filen med WinRar også kjører du .exe filen og programmet gjør resten, eventuelt følg anvisning som kommer på skjermen.

     

    5. Ferdig

     

    Hvordan man fikser Radio på HTC HD2:

     

    1. HSPL MÅ være innstalert før man kan starte med dette!

     

    2. Gå inn på XDA-developers og finn den Radioen DU vil ha, jeg anbefaler denne, jeg kjører den selv og er strålende fornøyd med den, med det tenker jeg på batterilevetid.

     

    3. Last den ned og pakk den ut i en egen mappe.

     

    4. Den filen du lastet ned nå legger du i en egen mappe og laster ned denne, denne legger du også i samme mappe som den filen du lastet ned først.

     

    5. Dobbelklikk på CUSTOMRUU og følg anvisninger på skjermen.

     

    6. Vent til instalasjonen er ferdig og du har en ny Radio.

     

     

    Når du har gjort dette så kan du gjøre hva du vil med telefonen, legge inn Custom ROM hvis du vil, anbefaler det med tanke på Android.

     

    "Hvis det står "SPL-1.42, 1.66, 1.xx" så er alt i orden og man kan legge inn HSPL."

     

    Hva gjør jeg dersom det ikke står det der da?? Har hatt HD2en siden påsken 10, men har enda ikke lagt inn noe android osv. Ønsker i første omgang å legge på SD kortet, da dette virker lettest (og jeg trenger det letteste av det lette).

     

    Anbefalinger på hittil beste versjon til SD kortet av Android?

     

    EDIT; Det står 'SPL-1.42.0000 XE' hos meg...

     

    SPL-1.42.0000 XE er helt vanlig, så det er ikke noe problem :)

     

    Når det gjelder den beste versjonen til å legge på SD-kortet kan jeg ikke svare deg desverre. Har kun kjørt en eldre versjon av denne. Den fungerte helt greit, men hang seg ganske ofte etter at jeg hadde installert en del programmer på den.

  3. Jeg har brukt android via minnekortet en stund nå..

     

     

     

     

    lurer på hvordan batteriet tappes på NAND-Android iforhold til de diverse android som blir kjørt via minnekortet?

     

     

     

     

    Regner med batteritiden er lengre ved NAND-Android ? Noen med erfaringer?

     

    Halla. Jeg har egentlig ikke merket noen veldig stor forskjell på batteridelen. Jeg må lade den hver dag, selv om jeg egentlig ikke bruker den så mye, fordi jeg ikke ''rekker'' det etter skolen (Call of duty Black Ops :new_woot:). Da jeg kjørte Android fra SD-kortet måtte jeg lade 1-2 ganger daglig. Det var i ferien, så da brukte jeg mobilen en del også. Opplevde også at det hang seg ofte fra SD-kortet og at mobilen da ble varm og slukte strøm. NAND er mye mer stabilt, og det har ikke ''hengt'' seg en eneste gang.

     

    Ble et lite avsnitt det der, håper det hjalp litt :)

     

    Edit: Kan legge til at jeg har den offisielle ROM'en til HTC (den første) og radioen er 2.15 et eller annet tror jeg.

  4. Har fått et irriterende problem med at telefonen alltid skal gi beskjed at sms har blitt sendt. koster vel penger for disse meldingene også. Problemet kom etter at jeg la inn seneste offisielle Rom. Leveringsrapport er deaktivert.

     

    Jeg tror kun det er leveringsrapport som koster penger. Bekreftelse på at meldingen er sendt er vel kun på telefonen og koster ingenting.

     

    For å deaktivere "Melding sendt" varsling:

     

    Den er allerede deaktivert, men får forsatt meldingen:

     

    "Meldigsfunksjoner. SMS-medlingen ble sendt"

     

     

     

    EDIT: fant en løsning. Installerte .cab-filen fra XDA froumet

    Takk. skal prøve denne cab'en. Har funnet flere problemer med den nyeste Rom-en Startmenyen øverst på skjermen samt Windows Hw key har låst seg og keypad lyset slutter ikke å lyse. Vurderer sterkt å gå tilbake til den gamle Rom-en. eneste grunnen til at jeg oppdaterte var at kameraet kræsjet. Begynner å bli mektig lei denne telefonen og den er bare et år gammel.

     

    Hva med å prøve NAND-Android? Byttet fra den nyeste HTC-ROM'en til dette for noen dager siden, og jeg er storfornøyd :)

  5. Er det noe liv i denne tråden enda? :)

     

    Etter å ha vert litt i dvale på telefonfronten oppdaterte eg i dag til Artemis 46 (Radio 2.15.50.14)Meget bra rom forøvrig!

     

    MEN: Har lyst å prøve android, men har ikkje klart å finne ut av enkleste måten å få det til på. Er det bare å laste ned en android build fra xda, kopiere mappa "android" over på minnekortet og starte de to filene (CLRAD og haret?)

     

    Er det noen som har en enkel "bruksanvisning"??

     

    (Har ikkje HSPL installert)

     

    Ja, er bare å gjøre som du skrev over :thumbup:

  6. Hva er letteste måten å avinstallere Android igjen? Muligens et dumt spørsmål.

    EDIT: tok bare en hard reset, hadde ikke noe av verdi på telefonen uansett.

     

    Android er ikke installert på telefonen når det kjøres. Du kjører det egentlig bare som et program fra minnekortet. Enkleste måten for å ''avinstallere'' det er vel bare å slå av og på mobilen helt vanlig, for da starter Windows.

  7. Fikk installert Froyo's versjon av Android ikveld, men da jeg restarta telefonen etter å ha brukt det litt så var det tilbake til WM. Hvordan gjør man endringen permanent? Og hva slags programmer ser folk på som nødvendige til Android-ROM'en?

     

    Du må starte opp Android hver gang du slår av og på mobilen. Har ikke hørt noe annet hvertfall.

  8. Takk for svar, da får jeg gjøre det da! Egentlig ikke noe stort problem siden jeg ikke har fått installert noen cab-filer, hehe :) Skal dette kun være et problem den første gangen du legger inn android, eller har det skjedd dere flere ganger?

     

     

    Edit: Har gjort det nå, og android ser ut til å starte igjen. Får håpe det funker litt nå, så jeg får spilt litt Angry Birds ;)

  9. Får ikke kjørt Android! I går da jeg spilte Angry Birds hang mobilen seg og den slo seg på en måte av og jeg måtte slå inn PIN-kode. Så gikk jeg inn på spillet igjen, og det samme skjedde en gang til. Før jeg hadde rukket å gå inn på spillet den tredje gangen slo mobilen seg helt av og startet opp uten Android. Det var sent så da gikk jeg og la meg... Det som er problemet nå er at jeg ikke får startet opp Android igjen! Når jeg trykker på CLRCAD kommer det opp ''Kan ikke åpne filen CRLCAD. Enheten er den ikke signert med et klarert sertifikat, eller en av komponentene finnes ikke. Installer denne filen på nytt eller gjennopprett den hvis problemet vedvarer''. Får opp den samme beskjeden på Haret. Det jeg gjorde for å prøve å fikse problemet var å formatere SD kortet og legge inn Android-mappa på nytt. Det fungerer altså ikke, så jeg håper noen her kan hjelpe meg :)

     

    Sorry for at jeg bumper denne, men jeg kunne virkelig trengt litt hjelp. Vil helst slippe Hard Reset :) Får ikke installert vanlige cab-filer lenger heller :S

  10. Får ikke kjørt Android! I går da jeg spilte Angry Birds hang mobilen seg og den slo seg på en måte av og jeg måtte slå inn PIN-kode. Så gikk jeg inn på spillet igjen, og det samme skjedde en gang til. Før jeg hadde rukket å gå inn på spillet den tredje gangen slo mobilen seg helt av og startet opp uten Android. Det var sent så da gikk jeg og la meg... Det som er problemet nå er at jeg ikke får startet opp Android igjen! Når jeg trykker på CLRCAD kommer det opp ''Kan ikke åpne filen CRLCAD. Enheten er den ikke signert med et klarert sertifikat, eller en av komponentene finnes ikke. Installer denne filen på nytt eller gjennopprett den hvis problemet vedvarer''. Får opp den samme beskjeden på Haret. Det jeg gjorde for å prøve å fikse problemet var å formatere SD kortet og legge inn Android-mappa på nytt. Det fungerer altså ikke, så jeg håper noen her kan hjelpe meg :)

  11. Hva er disse Kernel greiene man trenger for nyere builds nå? hvordan virker dem, og hvordan bruker man dem?

     

    Er ikke helt sikker, men tror det er en slags oppdatering til Builden. Men er ikke sikker, har lurt på det selv.

     

    Har nå lagt inn Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.3_Clean_#15 nå, og jeg er strålende fornøyd. Bruker mye strøm, men ellers så fungerer den helt perfekt uten noen som helst problemer. Har lagt den over den nyeste offisielle ROM'en fra HTC :)

     

    Edit: Hvordan avslutter jeg android? Er det bare å slå av telefonen?

    Har lagt inn PIM Backup på minnekortet igjen, men får ikke åpnet programmet. Noen som har vært borti dette?

     

    For å avslutte Android så er det bare å holde inne av knappen og trykke slå av når det kommer opp. PIM backup har jeg ikke vært borti dessverre. Sikker på at det er en .apk fil da? hvis du har lagt det i Android.

     

    Er ingen .apk fil tror jeg. Dro bare over den cab-filen jeg hadde på dataen :p

     

    Skal du bruke den appen i Windows Mobile eller Androind, hvis du skal bruke den i Android så fungerer det ikke med .cab filer, men da må du bruke .apk. Hvis du skal bruke det i Windows Mobile, prøv å fjern programmet og innstaler det på nytt :)

     

    Planen var egentlig å bruke det i Android slik at jeg får tilbake meldinger, kontakter osv. som jeg tok backup på. Takk for hjelpen :)

  12. Hva er disse Kernel greiene man trenger for nyere builds nå? hvordan virker dem, og hvordan bruker man dem?

     

    Er ikke helt sikker, men tror det er en slags oppdatering til Builden. Men er ikke sikker, har lurt på det selv.

     

    Har nå lagt inn Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.3_Clean_#15 nå, og jeg er strålende fornøyd. Bruker mye strøm, men ellers så fungerer den helt perfekt uten noen som helst problemer. Har lagt den over den nyeste offisielle ROM'en fra HTC :)

     

    Edit: Hvordan avslutter jeg android? Er det bare å slå av telefonen?

    Har lagt inn PIM Backup på minnekortet igjen, men får ikke åpnet programmet. Noen som har vært borti dette?

     

    For å avslutte Android så er det bare å holde inne av knappen og trykke slå av når det kommer opp. PIM backup har jeg ikke vært borti dessverre. Sikker på at det er en .apk fil da? hvis du har lagt det i Android.

     

    Er ingen .apk fil tror jeg. Dro bare over den cab-filen jeg hadde på dataen :p

  13. Har nå lagt inn Mdeejay_FroYo_Sense_v._2.3_Clean_#15 nå, og jeg er strålende fornøyd. Bruker mye strøm, men ellers så fungerer den helt perfekt uten noen som helst problemer. Har lagt den over den nyeste offisielle ROM'en fra HTC :)

     

    Edit: Hvordan avslutter jeg android? Er det bare å slå av telefonen?

    Har lagt inn PIM Backup på minnekortet igjen, men får ikke åpnet programmet. Noen som har vært borti dette?

  14. Er det noen som kan hjelpe meg med følgende;

     

     

    Jeg får stadig opp disse varslene:

     

    "Det er svært lite lagringsminne ledig. Hvis du ikke frigir mer lagringsminne, kan du ikke starte bestemte programmer. Bruk utforskeren til å slette filer du ikke behøver lenger, eller flytt noen filer til et lagringskort"

     

    "Telefonen har lite ledig lagringsplass. Slett gamle eller ubrukte elementer for å få mer plass"

     

     

    Hva gjør jeg? Jeg har jo nesten ikke lagret noe på mobilen, foruten meldinger, noen få bilder og et par ringetoner. Hva vil dere anbefale å flytte over til lagringskortet, og er det evt noen filer som man lett kan slette som opptar unødig plass?

     

    Noen? Jeg har samme problem, og har ikke lagret programmer / musikk o.l på telefonharddisken. Mistenker at det er midlertidige internettfiler o.l som tar opp plass, men når jeg gikk inn i filutforsker og lette litt rundt, var det et forferdelig rot, og en som ikke er fantastisk teknisk kompetent føler jeg ikke bare bør slette filer derfra. Noen hjelp et sted?

     

    For at ingen skal bli sure for at jeg ikke ''gidder'' å lese igjennom alle trådene for å finne svar, har jeg funnet fram dette. Jeg fant faktisk ingen svar på dette spørsmålet, så da vil jeg gjerne ha hjelp til å fikse dette. Begynner å bli ganske plagsomt å få opp den beskjeden hele tiden :)

  15. Noen som vet hvordan men "stenger" mobilen fra 3g nettet? er utrolig irriterende at den kobler seg opp:

     

    Er det noen flere her som har knust skjermen ? :ph34r:

     

    Jeg har fått skjermen knust :new_woot:

     

    Leverte den inn på reperasjon med Artemis ROM, sa ingenting om det. Har forsikring fra Expert :)

     

    Men når de skal bytte skjerm, trenger de vel ikke å skru på mobilen..

     

    Kan stemme det, men vil tro at de tester den :)

  16. Hvilken ROM kjører dere med? Regner med flere av dere bruker en custom fra xda?

     

    Er tilbake på original ROM nå, flasha på morgenen i dag.

     

    Flasha til Artemis v.33.1 i overigår, men telefonen hang seg fire ganger slik at jeg måtte ta hard reset for å få den på igjen.. Den ville ikke slå seg på før jeg gjorde dette, sto bare med den første hvite skjermen med HTC logoen i flere minutter. Siste dråpen var på morgenen i dag da den hadde tømt et helt fulladet batteri og slått seg av i løpet av natten.

  17. Jeg har aldri lagt inn Hspl og det står XE på min.

     

     

    :w00t: Var nervøs for akkurat det der siden jeg glemte å fjerne Artemis ROM før jeg leverte inn min til reperasjon. Har selv XE på slutten og trodde dette hadde noe med at jeg hadde avinstallert HSPL på feil måte eller noe... Puuh, nå ble jeg egentlig litt letta her, siden det ikke skal ha noe å si hvilken rom du har installert bare du ikke har fikla med SPL'en :new_woot:

     

    Spurte om dette for noen dager siden, men fikk ikke svar...

×
×
  • Opprett ny...