Gå til innhold

tubaen

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tubaen

  1. Hei.

     

    Jeg har bestilt meg en Htc magic idag.

     

    Jeg skulle hatt telefonen med netcom flexitalk 199, da det var det alle anbefalte til mitt forbruk, men siden jeg ikke er gammel nok til å tegne et abonement så måtte pappa gjøre det.

     

    Selv så bruker pappa internett hele tiden og synkroniserer mail og greier med sin htc s740, da alt dette ha rmed jobben å gjøre, så han tenkte; Hmm, netcom iconnect gir gutten fri bruk av data, det må han ha når han skal ha en htc telefon.

     

    Jeg ble jo sur, fordi jeg har ikke penger til å betale de greiene der, men han nektet å endre.

     

    Det jeg da lurer på er; Hvis jeg har en htc magic, og aldri er på internett bortsett fra når det er trådløst nett i nærheten (telefonen har jo wi-fi) trenger jeg egentlig et abonement som netcom iconnect da? Ifølge pappa så er htc telefoner på internett hele tiden fordi den synkroniserer mail, oppdaterer, osv. Er ikke dette bare noen innstillinger jeg kan endre på, eller

    har pappa rett?

     

    Hvis han ikke skulle ha rett (noe jeg håper på da jeg ikke har penger nok til et så dyrt abonement) hvordan er mulighetene til å få endret abonement når det er bindingstid på 12 måneder og jeg allerede 1 dag etterpå finner ut at pappa har tatt helt feil? Til informasjon så er telefonen kjøpt i netcom sin nettbutikk.

     

    Å når jeg først er igang, Android market, noen som har testet det? Fungerer det bra? Hvis jeg skal bruke det, må jeg da gå inn med mobilen eller med data?

     

    takker for alle svar og håper folk erpå min side så jeg kan gi pappa noen gode argumenter imot det abonementet han har kjøpt til meg;)

  2. Hei å hå.

     

     

    Jeg har en 24" imac og vurderer nå sterkt å kjøpe en ekstra skjerm til å ha ved siden av, det vil si ha 2 skjermer.

     

    Det jeg satt å funderte litt på er om jeg må feks. en Apple cinema display til min imac eller om jeg feks. kan kjøpe en samsung skjerm? Hvis dette går, å jeg ha noen spessielle kabler?

     

    Jeg er på utkikk etter en 24" skjerm siden imacen er på 24". Jeg satt å så på apple's LED display, men det er for dyrt for meg. Derfor lurte jeg på om hvis det går å feks. bruke en samsung skjerm om noen har noen å anbefale?

     

    Skjermen skal jo da helst ha samme høyde som imacen og sånn så selve skjermene har samme høyde. Jeg driver med animasjon så da er det ekstremt viktig at skjermen har god oppløsning.

     

    Hvis det er flere her som har imac og en skjerm ved siden av så blir jeg veldig takknemlig for bilder så jeg kan se hvordan dette ser ut.

     

     

    Takker for alle svar.

  3. Hei.

     

    Jeg har en 24" imac og er nå på utkikk etter noen høytalere. Jeg har ikke noe greie på høytalere men det skal jo helst være god lyd, se "tøft" ut og passe godt med min imac.

     

    Jeg har bla. sett på:

     

    http://store.apple.com/no/product/TP639ZM/...mp;s=topSellers

    http://store.apple.com/us/product/TV282LL/...;mco=MzgzNjg1Ng

    http://store.apple.com/us/product/TS673LL/...;mco=MjQyMTQ4Nw

    http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...MoAAAEOJOI03xiL

    Bose Companion 5

     

    Jeg har fått for meg at det nesten burde være ipod dock på høytalerene/anlegget.

     

     

    Noen som har noen tips og erfaringer som kan hjelpe meg?:)

     

    Det skal ikke være dyrere enn 5.000 kr.

     

    Takk for alle tips og erfaringer:)

  4. den perioden jeg var bannet for å legge ut flere innlegg av samme type (som btw er lik den jeg har lagt ut her angående Macbook mini) ble aldri over. gikk en og halv dag (36 timer eller no) før jeg da var bannet for alltid. Så jeg fikk liksom ikke logget på eller blitt ferdig med perioden jeg var bannet.

     

    Men nå er jeg kommer over det holdt jeg på å si så nå går det bra her, skal ikke klage mer synes bare det blir litt feil når jeg ikke fikk sjans til og logge på igjen...

  5. Assa jeg ble bannet for å legge ut samma tråden flere ganger og så stod det på den derre banmeldingen: Ta lærdom når vi sletter postene dine neste gang eller noe...

     

     

    så skulle jeg logge på neste gang å da stod deT: Prøv å vær høffelig neste gang, eller nei. det blir ingen neste gang... aner ikke hva jeg skal kunne ha gjort dem der inne for at de banner meg for alltid og ber meg oppføre meg pent når jeg er bannet derifra, das kna jeg jo liksom ikke legge ut noen tråder eller noe hvor jeg er uhøffelig, så aner ikke hva som skjer jeg nå..

  6. Hei.

     

    Noen som vet hvordan man hacker en nettside? (som f.eks nFF) eller er det bare dumt å prøve?

    Dumt å i det hele tatt vurdere å prøve, er absolutt ikke lov per norsk lov ;)

     

    ja, det er kanskje dumt å prøve, men det må jo være en måte så jeg kan komme meg inn igjen? igår var jeg bannet fram til 1. mai og idag var jeg plutselig bannet for alltid, noe galt må ha skjedd... så har jeg jo vært så smart at jeg har huket meg av på "Husk meg" så den husker meg og jeg har da heller ingen mulighet til og lage ny ruker, logge inn som en annen bruker eller spørre hvorfor jeg har plutselig mens jeg var bannet blitt bannet for alltid.

  7. Hei.

     

    Noen som vet hvordan man hacker en nettside? (som f.eks nFF) eller er det bare dumt å prøve? Går det evt an å lure nettsiden så jeg ikke er bannet lenger eller gjøre noe så den ikke husker ipadressen eller hva den gjør, fordi jeg får ikke logget på med noen av pcene i huset nå... Tips?

     

    Takk:)

  8. Ja ok:) jeg vet jo dette om apple og sine lanseringer, ingen ting før nettbuttiken er nede.. Men tanker og meninger er vi åpne for:) Jeg ble forrsten bannet for å legge ut en tråd om dette på nFF, så diskusjon.no, dere er mye snillere, og folk er like hyggelige her. der har en fin side og jeg kommer til å bruke masse tid her nå siden jeg er blitt bannet fra nFF for alltid:P Takk for at dere har en fin side som dette og for at dere ikke sletter postene mine uten grunn virker det som sånn som nFF gjør.

  9. Hei.

     

    Noen som har lest noe rundt macbook mini? Jeg har bla. lest den artiklen på itavisen, men er jo litt i tvil, kanskje det var en aprilsnarr.. noen som har lest noe annet enn det på itavise og har noen tanker rundt macbook mini?

     

    Takk for svar;D

  10. "No må dere huske at det er kripos som driver siden!"

     

    Hva har det å gjøre med macbook mini og hva folk mener å gjøre? jeg har lest flere liknende tråder, men akkurat mitt ble sletta... Begynner å bli heftig lei det.

     

    Hvis kripos styrer siden, hvorfor er det mange som nevner hacking, cracking, bruk av hasj også videre da? det er jo ikke lov, men det er det lov å ha der da... skjønner ikke jeg.. hvis kripos styrer side, så syns jeg kanskje de gjør en dårlig jobb...

     

     

    Men jeg har lagt ut flere av innlegene jeg har lagt ut på nFF her også, men jeg har faktisk fått flere svar på nFF, folk er flinke til og svare, men det er admin/moderator som irriterer meg da...

  11. Hei.

     

    Siden jeg nå er blitt bannet fra nFF (norsk Freak forum) for endte gang vil jeg gjerne si min mening om det:)

     

    JEg legger ut poster om teknologiske ting, folks meninger, datamaskiner og evt spørsmål jeg har og jeg opplever at alt, eller stort sett alt, blir slettet.

     

    Derfor lurer jeg på om noen av dere som er medlemmer her har opplevd det samme med nFF? Erfaringer?

     

    Så har jeg noen spørsmål også... Er det sånn at man på nFF får en admin/moderator som passer på deg? fordi hver gang jeg blir banna får jeg en mail fra ebn nynorskdude som tydlighvis har noe imot meg. Uansett hvaa jeg skriver så blir poster og tråder slettet. Jeg la bla. annet ut et emne om macbook mini som ble slettet og så la jeg ut et emne om hva folk mente om sletting av poster og evt. erfaringer. disse la jeg da ut idag og jeg ble etter å ha lagt ut disse 2 ganger på rad bannet. Jeg ser ikke hva som er galt i å spørre om hva folk har lest og mener om macbook mini. ser dere noe galt i dette? det står jo ikke noe om dette i reglene etter hva jeg har lest...

     

    Noen som il hjelpe meg å skjønne dette og fortelle om evt nFF erfaringer?:)

     

     

    takk:)

  12. God jul folkens;)

     

    Lurer på om noen vet om etui i stilige, annerledes farger, eller klistremerker til en ipod nano 4g, 16 gb. Har en sæster som har skull klistremerker til sin ipod nano 2g, 2 gb. synes det er stilig, nesten ingen som har sånn.

     

    Noen som vet om noen butikker, ikke nettbutikker, men butikker som elkjæp å expert som har sånn?

     

    Takk:D

  13. hallo:) jeg har en ipod touch som jeg nå ikke husker koden til. Søsteren min tok min ipod å så på den. hun kunne tydeligvis koden å jeg tok å bytta kode i en fart. siden jeg gjorde dette husker jeg nå ikke koden å lurer på om noen vet hjvordan jeg kan finne ut koden til min ipod touch. er det et program eller noe som gjør det?

     

    Takk:)

  14. Eller så gjør du som meg og installerer Bootcamp med Windows XP og starter opp den når du har lyst å spille. Da fungerer alt som finnes til Windows.

     

    har vurdert dette;) men er litt sånn i tvil om jeg kan få virus lettere å sånn hvis jeg instalerer det. har xp her, men ikke instalert. å fungerer de nyeste spillene til xp?

  15. hei:) jeg har en imac 24" og innstalerte smcfancontroller etter at jeg ble anbefalt dette. maskinen bråkte ikke noe før, men etter at jeg innstalerte programmet steg gradene fra 37-47 på ingen tid å maskinen bråkte som et uvær. etter at jeg avinstalerte programmet bråker ikke maskinen fullt så mye, men mer enn det den gjorde. noen som vet hvordan jeg kan få den til å bråke mindre igjen?

     

    Takk:D

  16. javel:P kunne liksom tenkt meg en liten å søt telefon, som mobilklokke;) mms er greit å ha, siden jeg har grtis mms, og hvis dettegår an, kanskje jeg skal revurdere iphone:P har lest at sverige har fått mms til iphone, og at snart retsen av landene skal få det. leste det på itavisen eller noe sånn;) men tar gjerne i mot flere tips;)

  17. hallo:) jeg har en neonode n2, den er tøff, brukervennlig, men er ikke helt fornøyd, den er nå på service for 3. gang, å det tar fort 2-3 måneder før jeg får den tilbake... pga. dette har jeg tenkt å kjøpe ny mobil, men jeg har liksom hengt meg opp i små touch telefoer:P noen som vet om noen fete mobiler? jeg har netcom youngtalk+, så den må jo støtte netcom opperatører. jeg har også sett på mobil klokke, synes den er liten å tøff, men har jo ikke testet den. noen som har testet mobilen klokken? f.eks de3n de har på teknikkmagasinet? planen min er å kjøpe samsung omnia, men den er jo litt stor å ikke fullt så brukervennlig som neonode n2, eller å kjøpe en mobil klokke å klippe av reimen siden jeg har jo flere klokker. noen som vet hvordan den fungerer, eller om noen andre moiler? prisen skal maks være 5000, å det kan godt være med abbonnumentet youngtalk +;) takk:D

×
×
  • Opprett ny...