Gå til innhold

Nothingtown

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nothingtown

  1. Vil dissa bli svakare eller kraftigare enn hk-integrerte grafikkontrollera?

    Vil tippe Intel integrerer de vanlige GMA-brikkene sine.

     

    Og vil den fysiske størrelsen på cpu bli større?

    Logikk tilsier "ja", ettersom mer skal inn på samme brikke.

     

    Blir vel litt meir strømtrekk samt varme fra cpu'n når den får grafikken i tillegg? :hmm:

    Blir vel det, men den egne GMA-brikken er jo borte så om man ser helheten vil nok ikke strømforbruk og varme endre seg noe særlig.

  2. Er det kun 2,5 millioner som kan laste ned?

    Er ikke det litt lite (tenker da world wide messigt)

     

    Når jeg leste det, tenkte jeg, argh, jeg er jo sent ute, aldri om jeg får, men får nå prøve, også fikk jeg.. kanskje den begrensingen ikke helt stemmer?

    Jeg startet nedlastingen min for 10 min siden, var ikke tomt da. Men om man ikke får tak i blant de 2,5 millionene så er det jo ikke verre enn å ta en tur til piratbukta.

  3. Enkelte fanboys er rape galen, men ikke så galen. På den annen side så er det et poeng at iPhone brakte mobilt Internet til de store massene. Før iPhone så var det stort sett power users og nerds som brukte 3G til noe særlig annet enn å lese vg på wap ...

    Å jo, enkelte fanboys tror faktisk ikke ting eksisterer før Apple bruker det. Er helt sykt.

     

    Vel, hva mer skal man med 3G? Noe annet enn surfing er det ikke egnet for, iPhone har bare lagt meget godt til rette for det med en stor fin skjerm og godt utført touch-kontroll.

     

     

    Nå er jeg med! Ja, er noen av dem. Det samme gjelder jo for iPod. Den "originale" mp3-spiller.

    Jeg hadde en Asono-spiller lenge før jeg fikk min første iPod, men hva betyr vel et lite norsk selskap? iPoden min ligger på hylla og samler støv, mobilen min tilbyr alt jeg trenger for å høre på musikk så jeg ser ingen grunn til å dra med meg enda en dings.

  4. Nothingtown: Apple påstår vel ikke at de har vært først ute med ting (vel; ren gjetning fra min side egentlig), men de har da fått inn et par salgssuksesser. Noe som betyr at de gjør noe riktig.

    Tror ikke jeg har hørt om at Apple sier de finner opp så mye, for å si det sånn, men jeg tenkte mer på fanboysa til Apple. I følge enkelte av de eksisterer jo ikke ting før Apple produserer og selger det. For eksempel med iPhone 3G, hvor enkelte tydeligvis aldri hadde hørt om 3G før iPhone fikk det.

  5. Ikke utbyttbar batteri må vel regnes som at den nå regnes som en del av maskinen og du vil følgelig få 5års reklamasjon?

    Ja, skal bli gøy om noen år når Apple klager over alle som vil bruke reklamasjonsretten når batteriet er gåent. Blir en meget stor utgift for Apple i Norge, det ja.

     

    Men det er bare bra. Så kanskje Apple lærer at nedlåsing faktisk ikke er veien å gå.

  6. hvis ikke denne windows-7 er en GRATIS fix til de som ble lurt til siste microsoft-dritt (vista) - så er det lite vits i å omtale denne produsents beta'er i positive ordlag før man ser dem.

     

    først må de bevise at de kan lage noe bedre enn Vista-søpla.

    Hva er galt med Vista? Jeg har brukt i Vista i ca. 18 mnd nå, og jeg har aldri hatt ett eneste problem som Windows har forårsaket. Jeg har mange kompiser som sitter med Vista på maskinen sin, og de er helt enige med meg i at Vista er og blir XP overlegent.

    Spill, sa du? Samme ytelsen med Vista SP1 som XP SP3. Google det selv.

     

    Jeg anbefaler deg å prøve W7, det er et råbra OS allerede. Ting man ikke har prøvd eller vet noe om bør man ikke uttale seg om. Det kjører utmerket i VMware med 1 GB RAM og 2,0 Ghz prosesseringskraft.

  7. Finanskrisen for skylden for alt nå om dagen, selv om den er nesten bare skapt av media. Det er nok mer enn bare "finanskrisen" som ligger bak her.

    Finanskrisen er ekte nok den, men vi i Norge vil ikke merke så mye til den ettersom vi har en økonomi som i all hovedsak er basert på salg av en vare med lav etterspørselselastisitet.

     

     

    Det er i oppgangstider veldig lett å bare kaste flere ansatte på et problem, men når nedgangstidene kommer ser man at dette ofte er veldig lite effektivt og må gjøre grep for å fikse dette. MS er neppe unike i denne situasjonen, og vi vil nok se lignende ting blandt de fleste store IT-selskaper.

    I mine øyne er finanskrisen veldig velkommen. Den tvinger selskaper (av alle slag) til å gjøre seg selv mer effektive enn de var, ellers vanker konkursen. Man må ansatte de som faktisk er flinke og som kan gjøre jobben efffektivt og sparke de som ikke kan gjøre jobben som trengs. Finanskrisen sørger også for at selskaper som ikke er økonomisk lønnsomme forsvinner, heldigvis.

    Finanskrisen blir som en slags formatering, man kaster ut alt gammelt dritt som man ikke trenger/bruker lenger. Men den gir også en pekepinn på hvor elendig det økonomiske systemet er. Penger, f. eks. skapes på en datamaskin. Når en bank får 10 kr satt inn på en konto i deres bank kan de låne ut 9 av de 10 kronene, og av de 9 utlånte kan banken igjen låne ut 8, og av de 8 kan de låne ut 7 og slik fortsetter det. Av de 10 kronene jeg setter inn kan banken låne ut 45 kr. 4,5 ganger mer enn hva jeg satte inn, og hvor er de pengene? På en harddisk. De har aldri eksistert og vil aldri eksistere, men de er brukbare.

  8. ville vært interessant å vite hvilke os firefox er på.

    Er man på mac eller linux så vil jeg anta at man har en større trang til å bruke FF, altså om FF sin vekst også kan skyldes vekst i OS.

    Bruken av Linux er langt fra så kraftig som noen skal ha det til. Det er vel på størrelse med Opera eller Chrome på verdensbasis. Muligens litt større, men det tviler jeg på.

     

    Så lenge en nettleser er rask, viser websider uten noe kluss og uten særlige problemer så er vel det å definere som ordentlig nettleser?

    Eneste sidene som ikke funker i ie, er sider hvor forfatter har lagt inn en liten javascript som pent ber deg dra til helvete hvis browser info = ie.

    Det er vel heller slik at for at IE skal vise siden riktig må utvikleren legge inn egen kode for IE.

    IE er noe herk med tanke på webstandardene, og IE er ikke en ordentlig nettleser.

×
×
  • Opprett ny...