Gå til innhold

Art_Vandelay

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Art_Vandelay

  1. Har drevet og surfet litt på ny bil i det siste, og sammenlignet nybilpriser med nyere bruktbilpriser. Da kom jeg over noe litt snodig;

     

    La meg ta et eksempel: Volvo XC60 D3 163 hk AWD Momentum, automat, en nokså populær bil blant mange i Norge. Denne bilen koster splitter ny kr. 575 800 i følge Volvo sine oppdaterte prislister. Kr. 575 800 helt ny, ferdig levert, inkl. alle kostnader.....(?) Denne priser gjenspeiler også det diverse biltester osv oppgir.

     

    Så over til finn.no for bruktbilpriser.

     

    Her ligger en slik bil, 2011-modell som har kjørt 24000 km, ute til 579 900 !! Denne prisen er svært representativ for andre XC 60'er som ligger ute. Jeg sliter faktisk med å finne en brukt 2011-modell som er billigere enn nybilprisen! Hva skjer?

     

    XC60 2011-modell

     

    Har jeg gått glipp av noe? Har jeg oversett noe helt elementært??

     

    Håper det finnes et enkelt svar på dette.

  2. Til Dy§no: Ehh...men Google skal ikke skrives med liten "g", skal det vel? Ser ikke poenget.

     

    Til "nercix": Hardware sine artikler skal i best grad formidle nyhetene. Regner med de vil være brukervennlige, og ha mange lesere. Har de fått noen klager på at de skriver "Nvidia"? Nei, ikke som jeg har sett. Dette er et enkelt-tilfelle som gjelder Apples "i"-produkter. Tilfeldigvis skaper denne "i"en problemer når en skriver den som stor bokstav.

     

    Hardware.no bør IMHO endre på sin policy fordi:

    - Den skaper frustrasjon blandt leserne

    - Den går ut over lesbarhet

    - Saken formidles ikke på beste, mest brukervennlige måte.

     

    + Det ser idiotisk ut...

     

    Forslag: Skriv det som en tittel, med hermetegn, som "iWork".

     

    Det at en har en egen policy for "i"-produkter, og ikke f.eks Nvidia, handler enkelt og greit om brukervennlighet.

     

     

    Just my $0.02

  3. Må si meg enig med josh909 og de andre. Dette blir for dumt. Artikkelen er ikke lenger informativ, den er forvirrende. Dere kan ikke lenger ha en generell policy om å alltid skrive navn med stor bokstav først. Det må tilpasses hver situasjon. For "Ilife" blir det bare ekstra tydelig at dere må revurdere dette! Folk skjønner jo ikke hva dere snakker om. Er ikke saken det viktigeste, og ikke en gammeldags policy??

×
×
  • Opprett ny...