Gå til innhold

rbreivi

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rbreivi

  1. Hei.

     

    Opera 9 er desverre litt slem med kulturo.no, en ting er den lille renderingfeilen på logoen når du laster siden, men ignorer den.

    Når du generer mouseover- og mouseout-events på ingressbildene så vil du se at logoen faktisk forflytter seg, i begge tilfeller, med 3 piklser.

    På ingressbildet har jeg en hover (ja, på img-taggen, hvem trenger IE) som bytter farge på kanten rundt bildet. Kanten som, riktignok, er 3 piksler.

     

    Kommenterer jeg ut denne regelen så skjer ikke det samme lenger.

     

    Er det noen som har noen gode ideer til hvorfor dette kan skje? Noen som vet at det allerede er bug xxx? Eller noen som bare har en god forklaring/løsning.

    Feilen er litt komisk, men jeg foretrekker en korrekt renderet side fremfor en morsom bug :)

    6553539[/snapback]

    Det virker som sida di er nede . Det som gjør at slike ting skjer er at programmeringen av webleseren har forskjellig informasjon .Men det som er største problemet her er at kulturo.no faktisk ikke er oppe og går i det hele tatt

  2. Denne tråden er vel mer en tråd hvor vi kan snakke om det meste. Hvis du ønsker hjelp med et spesifikt problem kan du vel opprette en tråd der du spør om dette?

    6553492[/snapback]

    Jeg har ikke behov for å spørre om noe ,jeg la merke til at tråden heter web design html og css . Og da bør vel tråden handle om det ?

    Hvis du mener at man skal diskutere det meste så bør vel tråden hete offtopic eller noe i den duren

  3. Har sittet lenge og snakket med Apple i dag ang. reklmasjon på en Ipod. Hatt den 1,5 år og den vil ikke koble seg til pc'en, blir så varm at man ikke kan holde i den og hvis den står lenge i dockingstasjonen lukter den heftig svidd. Får bruke den andre jeg har og kjøpe en Nano når jeg får lønn  :(

    6553374[/snapback]

    Jeg er en som har litt peiling på css og html osv .Men jeg gidder ikke å lese hundrevis med innlegg som handler om andre tin.for å hjelpe noen.Jeg foreslår at når det blir laga en tråd om webrelaterte saker,så blir de innleggene som ikke hanler om dette dvs plateselskap osv enten flyttet eller slettet .For de som spør om hjelp her må jaggu ha flaks ,hvis det er noen som skal trå til med noen gode råd .Men jeg syns tanken bak er veldig god . www.rbreivi.com

  4. Når eg kjøpte pcen min så var det 512mb ram på den. etter et år oppgraderte eg ram`en min til 2048mb. men dataen min e nesten like treig. merka nesten ik no forskjell. veit noen om noe eg kan gjøre for å få raskere pc?

    6553089[/snapback]

    Det er mulig at hovedkortet ditt ikke takler mer ram eller at du har oppgradert med feil type .Hvis maskina er treig,så er det bedre du røsker ut hovedkortet og setter inn et større med raskere prosessor .

×
×
  • Opprett ny...