Gå til innhold

Yellowcard

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yellowcard

  1. Funka dårlig.

    Har prøvd flere forskjellige drivere, men ingen ting hjelper. har også tatt tempen på skjermkortet, men der er det heller ikke noe å pirke på.

     

    Så jeg har valgt å sende det tilbake ettersom det antagelig er noe galt med selve kortet.

    Siste gang jeg prøvde fylte skjermen seg med masse forskjellige prikker med forskjellige farger, noe som tyder på at det ikke er som det skal.

  2. Hei!

     

    I går fikk jeg mitt nye skjermkort (nVIDIA GTX 260) og installerte + drivere (nyeste driveren til kortet som ligger på nvidia.com). Alt så ut til å være i perfekt tilstand da en bluescreen fant veien til skjermen min. Etter litt googling fant jeg ut at det antagelig var skjermkortet som gjorde at jeg fikk bluescreenen. noen minutter senere kommer min andre bluescreen kort tid etter oppstart. Etter nærmere undersøkelse av kortet, ser jeg at jeg kun har 11 pins strømtilførsel. Kortet har 2x 6 pins strøminntak, mens den ene av mine 2x6 pins har en tom plass. Dette er neppe fordi noe har ryki' eller noe, men fordi det rett og slett ikke er en kabel her. Kan dette være problemet? - i såfall, ville det i det heletatt ha startet?

    Hvis det ikke er dette, kan det være driveren som er crap? Eller er det at det kan være noe galt med kortet slik at det produserer for mye varme, eller at vifta ikke er i riktig tilstand? Jeg sjekket forrøvrig det med vifta, og det virket fin. Jeg har også Antec Nine Hundred med 5 vifter installert, så varme i kabinettet burde ikke være noe problem.

    Hovedkortet har muligens interregert skjermkort.. kan dette være årsaken? Jeg står litt fast.

     

    Håper på et raskt svar, ettersom jeg må returnere kortet hvis det er noe galt med det, FØR fristen til komplett.no går ut.

     

     

    /Thx

×
×
  • Opprett ny...