Gå til innhold

SunnivaKL

Medlemmer
  • Innlegg

    392
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SunnivaKL

  1. Hvilken bil tenker du på da Sunniva?? Skal det være en gammel amerikaner med V8? eller en gammel boble med luftavkjølt 1.0 liter motor?

    En gammel sliten motor bruker som regel mer enn en helt frisk motor, men så kommer det ann på hvor stor motor man har også. Du kan sikkert finne en veteranbil som går under literen på mila, men da kan det også ta sin tid å oppnå 100km/t på motorveiene ;)

     

    en ford mustang :)

  2. Hvor stor tank er det i bilen da? Det er ikke så vanskelig, faktisk; du ganger det tanken din rommer med bensinprisen når du fyller - BÆM - du har svaret. Magisk, ikke sant? Forbruk kan gå fra 0.5-50 liter per mil, kommer helt an på. (Nærmer du deg 50 liter på mila vil jeg anbefale å få skjekka opp bilen, da den nok lekker)

     

    Det er jeg ikke sikker på, bare tok et eksempel.. men har hørt at veteranbiler er så dyr i bensin i forhold til andre biler.

  3. Kanskje på tide å finne seg noe fast da?

     

    Har akkurat blitt slutt mellom meg og eksen, vi var sammen i 2 år og det ble litt for kjedlig for meg...

    Så du har hatt sex med 49 personer før du var 16 år? Det er jo bare sinnsykt

     

    Sa jeg det? Det var vel rundt 20 før jeg og han ble sammen, og nå etterpå har det blitt en del..

    Whatdafak.

     

    Så om du hadde sex med 20 stykker før du var 16, var i et forhold i to år, altså til du ble 18, så har du hatt sex med 30 stykker til i løpet av type.. et halvt år?

     

    Er ikke det hele Stords mannlige befolkning? Det må da i hvert fall minst være alle rundt din alder, det kan da umulig bo så mange på Stord.

     

    Helt enig...

     

    I smell bullshit!

     

    (Og dersom det ikke er bullshit så flytter jeg til Stord i morgen tidlig)

     

    hvorfor skulle jeg lyge om det?

  4. Skal sende et bilde fra telefonen hans, til min tlf eller på e-mail... men ingenting går ann, og han har ikke fancy tlf med facebook på.

    Om du skal ha bildet på pcen din kan du eventuelt overføre ved blåtann? Også eldre mobiler pleier å ha det, samme med "relativt nye" bærbare datamaskiner. Du skrur bare på blåtann på mobilen hans og får maskinen din til å søke den opp. Mappa bildet ligger i har mest trolig et ganske obskurt navn.

     

    Prøvte med det og, men nå gikk det å sende med mms :D

  5. gå offshore da. de betaler veldig bra for renhold. eller er det verft og store bedrifter som har høgt fokus på hms og sikkerhet. her kan jobben vere å gå vandre rundt på området å passe på at ingen gjør noe som kan føre til ulykker osv. brannvakt, sikkerhetsvakt og mye annet er eksempler på dette. jeg vet at på Westcon i Ølen så har de et sånt opplegg. vanlig ser man ikke mange kvinner på verft, men her har du mange. virker som de er knapt 18-20 år. lykter godt og ser bra ut. alltid noen polakker som snur seg å stirrer. her kryr det og av vektere. dette er og et skips og rigg vedlikeholds verft. så her står ingenting på pengene. det fleste har onnshorelønn og noen få har offshorelønn der.

     

    Jeg har tatt nesten hele sikkerhetskurset, men klarte ikke å fullføre helivelten og sjødagen så venter på at han ene instruktøren skal ringe meg.. jeg skal få ta det opp igjen :)

     

    Ok, kanskje jeg skal se litt der da, om de har noe :)

     

    Man trenger ikke gjennomføre helivelt for å få godkjent sikkerhetskurs for norsk sokkel. Hvis du har ett ønske om å slippe helivelten, så kan du bare be om å få det stemplet slik at det blir gjeldende kun i norge:)

     

    Åå? Det visste jeg ikke, men jeg har jo bare to runder igjen da... men kan jo spørr om jeg får lov.

     

    Nå skal jeg forresten på jobbintervju på Westcon i morgen :D

  6. Noen som kan hjelpe meg litt? Kræsjet idag (ganske hardt) og etterpå virket ikke sim kortet mitt, prøvte med mamma sitt og det virket i mobilen min.. men jeg trenger mitt i morgen, så hva kan feilen være?

    Slikk på det og tørk godt av, kan være skitt på det.

     

    (lederne ikke får kontakt)

    Blir det ikke bare mer ødlagt av å få fuktighet da?

     

    Virker SIM-kortet ditt i telefonen hennes?

    Har ikke prøvt enda..

  7. Kanskje på tide å finne seg noe fast da?

     

    Har akkurat blitt slutt mellom meg og eksen, vi var sammen i 2 år og det ble litt for kjedlig for meg...

    Så du har hatt sex med 49 personer før du var 16 år? Det er jo bare sinnsykt

     

    Sa jeg det? Det var vel rundt 20 før jeg og han ble sammen, og nå etterpå har det blitt en del..

×
×
  • Opprett ny...