Gå til innhold

Exztra

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Exztra

  1. Bare jeg som synes posesnusen smaker møkk i forhold til løs? Prøvde en pose med skruff nå, men det smakte bare surt. Er det forskjellig snus som brukes?

     

    Synes smaken på general er god, men holder skruffen høyere. Tar jeg helt feil, eller er generalen mye lettere å bake? Skruffen føles mye mer finkornet.

     

    Edit: pose/løs-spørsmålet er rette mot skruff.

     

    Løs er mye bedre en porsjon, men porsjon er enklere så det veier opp i mot smaken.

    Du kan da og prøve en annet merke av porsjons snus og se om det er bedre.

    Vis skruffen er mer finkornet en generalen så er skruffen enklere å bake, jo mer grovkornet snusen er jo vanskeligere er den å bake.

  2. Meh, de hadde ikke Skruf Sterk i butikken. Orket ikke noe N&J Så då ble det claq qui. Den var god i begynnelsen, men så begynte det å renne. Ikke lite heller. Jeg har ikke imot at det renner, liker det når det gjelder med Skruf Sterk. Men ikke claq qui. Halsen min holdt på svulme opp kjentes det ut som. Men kanskje det er bare meg?

    Ja, det er nok bare deg.

    Det har aldri hendt meg når jeg har hatt claq qui.

    Den renner ganske mye og smaker ikke særlig godt, men gjør ikke noe med halsen :D

  3. Snusprisene er latterlige nå til dags. Jeg var på shell her om dagen og så at general løs går for 79 riksdaler, mot 61kr på rema 1000.

    Det eneste du skal handle på Shell er bensin og aviser.

     

    Handler du mat selv? Kjøper du sjokolade, grandis, brus eller andre dagligvarer på bensinstasjon? Det aller meste koster enten dobbelt så mye eller så får du det i halvparten så stor pakke. Man handler kun der om man er i knipe på natta når alt annet er stengt eller på fylla. Trodde dette var allmennkunnskap?

     

    Noen bensinstasjoner har utrolig god service og har utrolig ferske snus. Vil heller betale 10 kr ekstra en gang i blant enn å kjøpe en boks som ikke er ferske på rema eller ica.

    Også klart vis det er søndag, da har vi ikke så mye annet valg vis du er tom for snus

×
×
  • Opprett ny...