Gå til innhold

US4

Medlemmer
  • Innlegg

    228
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av US4

  1. Halla, jeg var på opptak i juni 2012, og besto alle testene, men da jeg kom til uttakskommisjonen så mente de at jeg ikke var motivert nok (hadde ikke de beste resultatene på de fysiske testene)... Tror dere det er mulig for meg nå å sende inn klage hvor jeg argumenterer for motivasjonen min, slik at de dermed kan revurdere meg? Har tross alt bestått alle prøvene, inkludert de flymedisinske.

  2. Hei, jeg er soldat i IngBn nå, og det de driver med er mye forskjellig. Vi driver med mobilitet og antimobilitet (minefelt, piggtråd (hinder arbeid)), CBRN-trusler, støtte til andre bataljoner, "stab-stuff", graving, mm. Ping har desverre ikke innrykk i år, pga. av at 2. Bn ikke har innrykk (Ping støtter dem), så det blir nok ikke noen Stingere til Januar. Tror bare det er CBRN- og Maskin-kompaniet som har innrykk, og da vil du ha muligheten til å kjøre lastebil og andre store kjøretøy, eller du kan komme i CBRN og bli CBRN-soldat. Servicetroppen holder også til i CBRN og det er de som står for vaktholdet, velferden og mye mer på leir.

     

    Og bare sånn FYI, hvis du hadde blitt kalt inn til Ping, så måtte du "konkurrert" om Stormingeniør plassene; det er befalet som velger ut hvem de mener passer best i de stillingene som trengs.

     

    Håper jeg ikke drept alt håp om å ha det fett i militæret nå, rekrutten på Skjold i Januar er jo alltid en opplevelse :)

  3. AP0102, skal du virkelig bli siviløkonom? Du går første året på VGS nå, og du oppfører deg som et grunnskole barn, du burde kanskje høre på hva folk har å si til deg, og ikke bare tenke på hvor mye cash du skal tjene og hvor lett det skal bli. Hvis du vil bli økonom så må du kunne jobbe i team, i allefall siden du skal lede en liten gruppe. Du kan ikke flippe ut og si at folk ble mobbet på skolen fordi de snakker fornuftig. ;)

     

    Men, men... Lykke til?

  4. Selv hadde jeg 4 paa US og fikk 5 i T paa arket og klarte nesten en 6 paa tentamen. Dette er fordi at interessen min for matte kom tilbake naar jeg starta paa VGS etter at den forsvat i 8ende klassen. Naa er jeg utvekslingsstudent i USA og har amerikansk matte tilsvarende R1, og skal fortsette paa R2 naar jeg kommer tilbake. Vet at det blir mye jobb, men er innstiltt paa aa jobbe mye for aa oppnaa en bra karakter i R2 naar jeg selv vil bli ingenioor.

    Jet er også i Amerika, og tar matte. Har hatt trig og tar precalc nå. Er det prercalc som er tilsvarende R1 vet du noe om det? Btw. Hvor er du ki USA.

  5. Reiser de fleste her med SAS til USA?

    Jeg ser at på kvitteringen til en elektroniske billetten står det special info. Her står det noe om pass og billetten, men det står også at jeg må gå til siden flysas.com/vwp, for å gi relevant informasjon før reisen til USA. Må jeg gjøre dette, har dere gjort det?

  6. Er det noen som har en slags list eller noe med viktige ting vi må ha med oss? Reiser med Explorius og så at de sendte en med litt stuff på.

     

    Hvordan er det å kjøpe data der borte? Tenker å kjøpe en mac, men vet ikke helt om det er lurt siden den ikke har æ ø å? Og telefon, virker den i Norge? IPhone da :p

  7. Gratulerer skogen1 :p

    Litt OT her menmen: Dere som kom inn på nanoteknologi, jobbet dere hardt på vgs? Eller er dere naturlig smarte og trenger ikke så mye jobbing for å få gode karakterer.

     

    Kanskje litt merkelig spm; men jeg føler at jeg trenger litt motivasjon for å klare å holde karakterene oppe. :)

  8. Hvilket fysikkfag tror dere tilsvarer norske Fysikk 1?

     

    Skolen min tilbyr:

     

    Active Physics

     451000 Physics 1 (11-12)

     451036 Physics Honors (11-12)

     457005 AP Physics B (11-12)

     457004 AP Physics C (11-12)

     452035 Sen Sci Inv. – Physics (11-12)

    Jeg snakket med vertsfaren min og han sa at den studenten han hadde sist gang tok både AP physics og physics (sikkert 1), og da sa han at physics (1?) var vanskeligere, fordi i AP klassen så forbedret de bare seg til en prøve eller noe sånn universitets kreditt. Altså du vil få mer utbytte av vanlig physics istedenfor AP, men det er jo ikke sikkert at dette er likt på alle skoler. Du får nok gjøre som det ble sagt her å ta med en engelsk kopi avb fysikk 1 fra UDIR.

  9. Hvis du har en sterk kar som kan løpe raskt i 2 min, hva skal han gjøre når han har løpt i de 2 minuttene? Stoppe og la fienden ta ham fordi han har brukt opp all styrken sin? Tror nok FSK/HJK satser på folk som er utholdene sterke både i styrke og kondis.

    Hjelper jo ikke akkuratt så mye om du kan bære din falne kamerat på skuldrene i lang tid hvis du ikke har kondisjon nok til å komme i sikkerhet.

    • Liker 1
  10. For gøy? :p

     

    Jeg tar de fire realfagene fordi det tilsvarer det jeg ville ha gått om jeg skulle gåt VG2 i Norge. Jeg får med meg realfagspoengene, samt jeg bygger på fysikken som jeg skal ta VG3.

    Hehe, ja skjønner jo at du ikke gjør det for gøy, men du trenger ikke å ta matte, fysikk, kjemi og biologi for å få alle 4 realfagspoengene. Eller skal du f.eks bare ha noen av dem 1 år sånn at du får poeng for det ene året?

    Btw, kan jeg spørre om hva du har planer om å studere på NTNU? Har planer om det selv. :)

×
×
  • Opprett ny...