Gå til innhold

sblindheim

Medlemmer
  • Innlegg

    163
  • Ble med

Innlegg skrevet av sblindheim

  1. Hva er forskjellen på denne artikkelen og de som er merket gult og kommer fra Tek Story? Dette er jo ikke en test med informasjon om hva, hvordan og resultatet, men mer en fortelling fra produsenten om hvor flott produktet er.

     

    Ozelot er inne på hva som mangler. Deres egen journalistikk!

     

    Det sagt, dere skal selvfølgelig teste slike produkter,og det virker som et spennende produkt, men jeg er uansett ikke interessert i å gjøre testen på min mobil...

     

    -sblindheim

    • Liker 1
  2. Noen som har noen tips;

     

    Utviklermodus er aktivert, men når jeg går inn på utviklervalg finner jeg dessverre ikke valget for å endre dette. Har Sony Xperia Z2. Kunne noen med samme type telefon sjekket fort om de finner det?

     

    På min s4 (med slimkat riktignok) er det valg nummer fire fra topper i utvikleralternativene. "Velg kjøretid" på norsk. Har ingen Z2 å sjekke på, men det bør ligge der.

  3. Hei, litt vanskelig å få den til i en formel tror jeg, men om du deler det opp i flere celler så er det en smule enklere. Legger ved et bilde med formelvisning, alle tall fremstår som desimaler, men er lagt inn i verdi av typen: 22:00, 15:00 etc..

     

    Start 50%, Start 100% og slutt 100% er klokkeslettene hvor de forskjellige "overtidene" starter og slutter. Det måtte jeg gjøre for å få HVIS formelene til å virke., og det gir fleksibilitet fremover slik at du kan endre overtidstidene uten å måtte endre formlene.

     

    Noe mer arbeid, men kanskje til å leve med?

     

     

    -sblindheim

    post-17785-0-45634500-1369862674_thumb.png

  4. Hei..

     

    Jeg hadde og et merkelig problem for en tid tilbake siden, der maskinen ikke ville boote, blåskjerm under lasting av windows eller under vanlig bruk.

     

    Av alle ting så hjalp det for meg å ta ut strømkabelen av maskina, skru på ( sånn at den tømmer seg fullstendig for strøm) og deretter boote på vanlig måte.

     

    Siden den gang har den fungert utmerket.

     

    Det går jo å prøve ;)

  5. Hei, lenge siden jeg har vært inne her nå. Det er ikke meningen å ta vekk håpet til trådstarter nå, men:

     

    Politiet kan ingenting gjøre for å få frem hvem som har ringt til deg. Mobiloperatøren din har ikke lov til å loggføre samtalene dine med mindre politiet gir de tillatelse til det. Dvs. at frem til du politianmelder dette så har ikke du noen samtalehistorikk annet enn den som evt. måtte ligge inne i mobilen din.

     

    Posten kan dog som flere nevner her finne frem til sendingsnummer utifra postkontor og dato for sending.

     

    Håper det ordner seg for deg, men til fremtiden så bør du kanskje ta bedre vare på kvitteringene dine?

     

    -Stian

  6. Har en i klassen som har en 1557 fra netshop, der er edet som du sier at skjermen kommer borti enten tastene eller kansten på tastaturet og sliter på den, slik at han nå har en ganske mørk stripe ca 1/3 ned på skjermen...dette er litt irriterende, men den blir litt vekke når skjermen er på, dog ikke helt borte. Bortsett ifra det har jeg ikke merket noe med den.

     

    Han kjøpte sin i slutten av oktober/starten av november så det har gått ganske fort det med skjermen. Skal vel nevnes at han bruker den hver dag i forelesninger og slikt så det blir noen ganger opp og igjen i løpet av en dag, men synes det er altfor dårlig for en slik pc.

     

    -Stian

  7. Har nå lånt minnebrikken i fattern sin pc, men får akkurat samme feilmelding på akkurat samme plass... Ikke pokker om jeg får noe mer fremgang...

    Nå skal jeg grave frem et annet HK fra tidligere å se om det skjer noe da. Om det fungerer da så skal jeg returnere det andre og få et nytt et!

     

    Flere tips forresten?

     

    mvh Stian

  8. Fra Microsoft: CAUSE

    This behavior may occur if one of the following conditions is true:

    • One or more of the random access memory (RAM) modules that are installed on your computer are faulty.

    • The RAM configuration is incompatible with Windows XP.

    Om du leser det første inlegget mitt så vet jeg at det skyldes noe med rammen, men begge er testet feilfri med memtest 86+ v.1.27 kjørt gjennom 4 ganger...

     

    Kjørte nå WD sitt eget diskkontrollprogram og fikk ingen feil på disken heller...

     

    Så jeg har ingen anelse om hva jeg kan gjøre...kanskje jeg må skru fra hverandre fattern sin pc( den jeg sitter på nå) og teste med hans ram? og om det fungerer så sende mine rambrikker tilbake...

    Er ikke det merkelig at begge skal passere memtest uten feil og jeg ikke skal klare å installere windows med noen av de?

     

    Mvh

     

    Stian

  9. Tydeligvis ikke :(

    Har nå kjørt memtest 86+ for å prøve å finne feil på minnet mitt, men ikke noenting enda... 3 ganger har den kjørt gjennom uten feil. (kjører enda)

    Får fremdeles STOP 0X0000008E feilen akkurat idet windows skal begynne å kopiere filer inn på harddisken... tenkte å prøve et harddisk kontrollprogram, men iogmed at jeg får feil på samtlige harddiskene så høres det tvilsomt ut.. men skal prøve...

     

    Tok og ut lydkort og firewirekortet mitt i dag for å se om det var de som laga krøll....men neida.. fremdeles samme STOP feil... Kan det være en feil i minnekontrollen til CPUen? (A64 3000+) s754 -CO stepping (den første sant?)

     

    Sitter helt fast her..noen som kan tenke seg å hjelpe? eller hvertfall foreslå noe som kan prøves?

     

    -Stian

  10. hmmm....kanskje d var litt dumt skrevet, men jeg prøver nå med bare sata disken, og finner den i bios, og har nå fått enda en ny feilmelding, 0x00000050(hva nå enn den måtte bety..) prøver og samtidig med en seagate harddisk, og får igjen 0x0000007e feilen.

     

    kommer ikke lenger enn at windows har kopiert installasjonsfilene og trykker enter for å installere windows osv, velger partisjon å installere på, og får feilmeldingene nevnt ovenfor...

     

    ble jeg bedre forstått nå?

  11. har akkurat kjøpt meg en ny harddisk slik at jeg skulle kunne bytte ut en av de jeg hadde i maskinen fra før. før noe mer skriving så oppsettet:

    Athlon 64 3000+, C0-stepping.

    epox 8kda3+

    hd: et stk, WD 120 GB ata, 1 stk WD 120 GB s-ata)NY, tatt ut: 1 stk WD 120 GB ata.

    1024MB noname ram.

    chieftec matrix kabinett, med 340 watts strømforsyning..

     

    Vel problemet er som følger:

     

    tok ut den harddisken som windows var installert på og satt i satadisken og startet installeringen av XP på den... Alt går bra og kommer inn i windows.. s¨vil jeg kopiere inn noe fra den gamle disken og setter den inn og starter, får da beskjed om at jeg skal fjerne disker eller medier og trykke en tast for omstart.

     

    Tar ut den disken igjen, får akkurat samme feil melding... Tenker da lavt for meg selv: aha... boote fra den gamle windowspartisjonen og kopiere den veien, men NEI! rebooter da akkurat idet windows skal boote.

     

    Prøver igjen å boote fra sata disken for å vertfall ha windows og kunne bruke maskinen, men neida..! selv med bare sata disken inne så får jeg beskjed om¨å fjerne disker eller medier for å fortsette..

     

    Prøver så å reinstallere windows på sata disken for å prøve det igjen(gang nr. 3,4?) og for de som lurer, JA, trykker f6 i starten for å laste inn satadrivere... denne gangen kommer jeg ikke lenger enn til formateringen av disken før jeg får blåskjerm med en STOP melding... denne sier technet at det er noe feil med minnet mitt, jeg tar ut den ene rambrikken og prøver igjen..

     

    Da får jeg nok en stop melding, men nå under filkopieringen, denne er visstnok (iflg. technet) en raid feil av noe slag..)(STOP 0x0000007e - raidtingen, Stop 0x0000008e - minnefeilen)

     

    Og der står jeg fast...har prøvd på forskjellige disker og forskjellige xp cder..(både org og kopierte) og står bom fast og kommer ingen vei.... irriterer vettet av meg!!!!!

     

    Er det noen som har en eller annen ting jeg kan prøve for å få pcen opp og kjøre igjen??

     

    Mvh

    Stian Blindheim

     

    edit:

    p.s: om denne er feilpostet så bare flytt den, aner ikke hva som kan gjøre dette...men har lenge mistenkt cpuen for å fuske litt...

  12. Har en bror som nettopp har kjøpt seg en moped og skulle ha den til godkjenning på et lokalt verksted, men de påstår at blinklys er påbudt på moped, men både han og jeg når vi fikk opplæringen til modeplappen så fikk vi beskjed om at dette ikke er påbudt..

     

    Hvem har rett?

  13. Blir nok Tirsdag ja. :cry:

    Da får vi ikke testet det =(

    Hvordan ser sporingen din ut da?

    Hvis komplett (hvis det var der du kjøpte den da) sendte kortet ditt tidlig den 27. så skal du normalt få det i dag.

    Normalt med en pakke i oppkrav er 2-5 dager, alt innenfor der har posten sitt på det tørre... (jobber selv i posten) Men det er og mulig han får det i dag(har fått det) iogmed at det er noe nytt styr om ikke å scanne alle pakker som ankomstregistrert før etter at de er utlevert..

     

    Men skulle kortet ha vert der i dag så har han fått det til nå!

     

    -fight

×
×
  • Opprett ny...