Gå til innhold

douwethaman

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av douwethaman

  1. på det oppsettet trenger du 6800 - titelen sier MAKS 6000 :p

     

    linka til hvermansen uten og titte igjenom jeg, vet at den funker.

    men det andre oppsettet her er bedre.

     

    Men - skal du spille BF3 bør du ha SSD - hvis ikke blir det med deg som med meg, venting i evigheter før du kommer inn på banene.

     

    lykke til, husk i monteringa at du ikke må stresse, tenke litt når du kobler.

     

    800 kr mer eller mindre kan da ikke gjøre noe skade :p men får kjøpe SSD senere en annen gang, det haster ikke så fælt. satser prisene på dem synker litt over året :)

  2. På ungdomskoletiden greide jeg å finne et lureprogram via et IT blad kalt Komputer.Den fungerte tilsynelatende som et virus som sletta alt i sanntid i windows 95/98.Endret filnavnet litt og lekte meg, fikk lurt noen på skolen til å kjøre exe filen på en pc han hadde gjort masse lekser på. Husker ansiktsuttrykket hans som det hadde vært i går da han så alle mappene forsvant på et blunk. så tok det en stund og han fikk beskjeden "HAHA THIS WAS JUST A JOKE!" tett etterfulgt av "(oversatt til norsk)Ikke åpne enhver fil du finner på nett eller på pc'n din helt ukritisk, mange av de er farlige!"Fyren som ble lurt var på god vei mot svenskeknappen før jeg rakk å avbryte han med at hvis han slo av pc'n så hadde han iallfall mistet alt :bMåtte løpe fort etterpå da..På slutten av ungdomskolen før vi gikk ut i ferie var det en luring som hadde lagt inn script med format C: på alle skrivebordsikonene .. på alle pc'ene på skolen. Teit forklart, men endte opp med at samme fyren fikk masse jobb med å installere OS igjen før han fikk ferie :)

     

     

    favoritten min! har gjort det på ca. 25 skule stasjonære pcer, mens på bærbarane laget vi .BAT filer i startmenyen, så den slo seg av igjen med det samme som han slo seg på, jeg og en kompis skulket 4 skuletimer for å få det til!

  3. jeg er 17 og går på gymnas, så jeg tilbringer nok mesteparten av dagene på nett, men jeg går ofte på hytte tur i helgene, og da kjenner ikke noen form for ''abstinenser''... når jeg ikke har noe å gjøre så kan jeg godt henge rundt på nette i 5-6 timer...(da spiller jeg også) og kan LETT klare meg en uke uten nett, men etter en uke så lengter jeg nok etter litt bc2 online igjen :!:

  4. bestillte meg longboard rett før vinteren 2010-2011, bur på vestlandet så snøen skal ligge jævli lenge og... fekk kjørd 2 dager før snøen kom og ligge enda. kjøpte meg et cruisebrett, riviera hesher, ganske liten men morsom å kjøre på, Min lenke

     

    faen, håper jeg ikke detter som desse her noen gang, ser for jævligt ut, sprenge nesten ryggen på betongkanten...

  5. "kraftig" og "nettpc" er jo nesten mutually exclusive, så her bør du presisere bedre hva det er du faktisk ser etter - en netbook som ikke er atom-basert? 120gig+ HD og 1gig ram er det på det meste av det som selges nytt nå, ihvertfall de som ikke baserer seg på SSD.

     

    -Stigma

     

    jeg mente en nettpc som er bedre enn en acer aspre one, en som fungerer uten at den freezer hele tiden og som har lang batteritid. altså en god nettpc, skjønner du hva jeg mener? :p

    faren min vil ha den på seglbåten.

×
×
  • Opprett ny...