Gå til innhold

Ldesu

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ldesu

  1. Jeg oppdaterte GTA IV til 1.0.3.0 patchen fra rockstargames.com og når jeg setter meg inn i en bil så begynner den å akselerere av seg selv og det kommer svart røyk ut av motor-rommet som tyder på at den begynner å brenne snart. Kameraet starter å svaie fra side til side som da man er full i spillet. Når kameraet starter å svaie så kan jeg fortsatt kontrollere Niko som når han ikke er full så det er kun kameraet som ikke er normalt der.

     

    Noen som vet hva som har skjedd og hvordan jeg kan fikse det?

     

    Jeg har kjøpt spillet på Spaceworld i Sarpsborg til 449,- med et gavekort jeg fikk til jul 2008. Det er ikke en piratkopi og alle mine filer er originale. Jeg har registrert spillet med en serial som står ca 1cm fra toppen på boka med tittlen "On Liberty" som er det første av tre vedlegg som følger med i coveret. De to andre vedleggene er en bok med tittelen "Survival guide on Liberty city" og et kart over byen.

     

    Håper jeg får brukbare svar denne gangen og ikke anklager på at jeg snakker om "piratkopiering". Jeg vil kun ha svar på et spørsmål.

  2. Jeg oppdaterte GTA IV til 1.0.3.0 patchen fra rockstargames.com og når jeg setter meg inn i en bil så begynner den å akselerere av seg selv og det kommer svart røyk ut av motor-rommet som tyder på at den begynner å brenne snart. Kameraet starter å svaie fra side til side som da man er full i spillet. Når kameraet starter å svaie så kan jeg fortsatt kontrollere Niko som når han ikke er full så det er kun kameraet som ikke er normalt der.

     

    Noen som vet hva som har skjedd og hvordan jeg kan fikse det?

  3. Jeg har siklet lenge på tastaturet og har sett litt i prisguiden på hardware.no. Den eneste nettbutikken som det faktisk står at tastaturet er i norsk layout er i den nest dyreste av dem. Det jeg lurer på er om man faktisk får norsk layout der "enter" tasten er "normal" stor og man har æ ø og å og slike ting. Noen som vet om de andre nettbutikkene selger den med norsk layout?

  4. Når jeg spiller Fallout 3 og bruker VATS så kræsjer spillet rett før jeg kan begynne å velge hvor jeg skal skyte. Det er uansett når og hvor jeg bruker VATS. Meldingen jeg får opp når det kræsjer er: "Fallout3.exe has stopped working"

     

    Jeg har søkt rundt på google og funnet ut at det er en god del personer som har samme problem. Jeg fant ingen løsning.

     

    Når jeg lastet ned oppdatering til skjermkortet mitt (Geforce 9800GT) så stopper nedlastningen før den er ferdig fordi jeg mister forbinnelsen flere ganger. (Internetten er ikke helt som den skal være)

     

    Jeg har noen mods men etter som det jeg skjønte når jeg søkte på problemet var at det er mest sannsynlig en eller annen patch som ikke er helt god.

     

    Noen som har en løsning?

  5. Fallout 3 er et utrolig bra spill og det ingen overvurderig.

     

    Jeg har det på data og har runnet det en gang, og jeg likte spillet så godt at jeg skulle runne det enda en gang ved å gjøre andre valg og lete etter ekstra våpen osv. Men når jeg nå skal tilbake til den store byen (den store opprustede båten sør-øst, jeg husker ikke hva den heter) så kræsjer spillet.

    Jeg får vel reinstallere det og se om det hjelper.

     

    Noen som vet om det er en patch eller noe sånt ute som kanskje kan fikse problemet?

  6. Jeg har runnet Far Cry 2 og det er etter min mening det beste spillet jeg noen gang har spilt. Jeg har spilt mange spill fordi jeg er en "gamer" for å si det sånn på 17 år. Crysis Warhead har jeg også, selvom jeg har spilt det nyeste Crysis i mange timer så må jeg si at Far Cry 2 vekket min interesse mye mer enn det Crysis noen gang gjorde. Far Cry 2 er jo utrolig realistisk og et "free-roam" spill. Crysis er kanskje også "free-roam" men ikke like mye som Far Cry 2.

     

    Jeg liker begge spillene men Far Cry 2 var "det store" for meg.

     

    EDIT: Jeg spiller alt på dataen.

×
×
  • Opprett ny...