Gå til innhold

Truster

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Truster

  1. Hei,

     

    Jeg har et oppsett med 2 PC skjermer, BenQ XL2411T ( Hovedskjerm ) og BenQ G2420HD som jeg bruker til som nummer 2. Jeg har koblet nummer 2 til en HDMI switch som deler PC'en og en PS3. Problemet er når jeg slår på PC'en eller den går i dvale så gjenkjenner ikke den skjerm nummer 2 igjen. Jeg må da først starte opp PS3 også deretter kan jeg enten starte opp datamaskinen eller så må jeg slå av og på PS3'en for at den skal finne igjen skjerm nummer 2 fra PC'en.

     

    Jeg bruker en Unitek Y-5410 (http://www.teknikmag...witch%204-veis) som har en egen strømkabel. Jeg har prøvd å søke rundt på nettet men har ikke funnet noe svar til dette problemet. Skjermkort Nvidia Geforce 570 og Windows 8. Håper noen kan hjelpe meg og takk for at du leste :)

     

    ( Om jeg kobler skjerm nummer 2 direkte til enten PS3 eller PC'en så er det ingen problemer men dette løser vel ingenting :p )

  2. Hei,

     

    Jeg fikk nettopp en ny SSD, samsung 840 Pro. Fikk denne når den gamle 830 gikk i stykker og fikk en erstatning. Problemet mitt nå er når jeg kobler den til Macbook 13" 2012 så klarer den ikke å finne SSD'en. Dukker ikke opp i diskverktøy og om den kobles til med OS X installert så får jeg fortsatt bare grå mappe med "?" ( som betyr ingen OS funnet ). Har prøvd den på en annen Macbook Pro 2010 og det gikk helt fint. SSD'en 830 ( gamle ) funket helt fint og hadde ikke samme problem som jeg har nå med den nye.

     

    Den nye SSD'en kan kjøres gjennom USB ( eksternt ) og da funker den helt fint. Installerte OS X og oppdaterte alt jeg kunne, men når jeg kobler den internt igjen så oppstår samme problem.

     

    Har sjekket firmware og det er den siste som er ute. Har også sjekket macbook'en med en annen HDD og SSD, og de ble oppdaget av systemet. Prøvd forskjellige ting som resetting av PRAM og SMC og lignende.

     

    Har søkt på nettet etter løsninger uten at noen funket. Lurte på om noen har hatt noe lignende problem og kan komme med forslag :)

  3. Hørte at det var irriterende tastatur på forrige generasjon. Håper vel på at det er fikset + siden det kommer til å koste en del så hadde det vært greit med muligheten til å oppgradere til 8 GB ram, holder vel ut lengre da: P. Men er faktisk ganske interessert i disse så får vel håpe på det beste når den lanserer.

  4. Hei,

    Jeg har et problem etter jeg byttet skjermkort. Problemet er at når jeg slår av PCen så slår ikke skjermen seg av det blir bare blå (akkurat som når man ikke får signal). Det samme skjer når skjermen skal gå i dvale når pcen har vært inaktiv i 10 min.

     

    Da jeg hadde Radeon HD 5770 så funket alt perfekt. Skjermen slo seg av osv. Men da jeg byttet til Geforce GTX 570 så begynte problemet.

     

    Jeg har prøvd å søke litt på nettet etter problemet men har ikke funnet noe som har hjulpet ennå. Noen som vet hva problemet er?

     

    Håper noen kan svare og takk på forhånd :)

     

    Edit:

     

    Føler meg litt dum akkurat nå :p ser ut som da jeg hadde ATI kortet så gjorde det automatisk og trengte ikke den funskjonen, på skjermen så hadde det "HDMI Auto Switch" på av (Har alltid hatt den på av ser det ut som). Men etter jeg byttet til Nvidia kortet så måtte jeg nok sette den på før det funket ordentlig med det kortet. Føler meg litt dum ettersom jeg klarte å overse så enkelt fiks :p

  5. Yeah, koblet begge viftene til en connector som igjen koblet seg til CPU fan på HK. Siden det nye kjøleren har 2 og ifølge manualen skal de kobles til et annet ledning fra kjølern som igjen kobler til HK. Leste på nettet a jeg skulle prøve å koble et v viftene direkte på HK men det hjalp ikke ( samme error )

  6. Hei, jeg oppgraderte pcen min til i5 - 2500k med Asus maximus IV Gene-Z og Antec Kuhler H2O 920 CPU kjøler. Etter installasjonen så får jeg opp "CPU Fan Error" på bootup også må jeg inn på BIOS. Jeg prøvde å slå av funksjonen ( at man må inn på BIOS ) da loader windows ( svarte skjermen med loading bar ) også får den en kort bluescreen etter det og restarter seg og gjør det samma om og om igjen.

     

    Så det jeg tror er pga erroren så gidder ikke windows å loade opp. Og jeg lurer på om noen vet hva som kan være problemet og hva jeg kan gjøre for å fikse det.

     

    Takk for at du leste og håper du kan hjelpe meg. Tar inot all hjelp jeg kan få :)

     

    Edit: viftene til kuhler 920 kjører og funker helt fint det er bare error meldingen som er problemet.

  7. Mest sannsynlig er du koblet på en strømkurs i huset som er høgt belastet, har jordfeil, eller har mye forstyrrelse. Når noen slår av lysbryteren i badet, kutter en strømmen og du får en spenning puls i nettet, strømforsyningen på PC-skjermen din slår seg av for å beskytte seg selv.

     

    Første kan en prøve er å trekke en skjøteledning fra annen strømkurs i huset, og se om du får samme problemet da. Kan og være jordfeil på badet, for høg/lav spenning, forstyrrelse. Er det tilfelle bør en kontakte elektriker for å ta en el.kontroll, så lenge en ikke er sertifisert for å gjør det selv. En halvveis løsning kan være å investere i UPS som filter spenningen, som en kobler PC og skjerm til.

     

    Begynt å skje oftere i de siste så begynner å bli lei. Takk for svaret. Vi pusset nettopp opp badet antar det har noe med det å gjøre. Får vel se på UPS løsningen først så får vi se :)

  8. Hei, har begynt å få et veldig irriterende problem. PC skjermen min slår seg av og får ikke signal fra selve pcen. Dette skjer noen ganger når folk slår av brytern/lyset på badet som er rommet ved siden av. Og det har begynt å skje oftere i de siste. Skjedde nettopp igjen og merka at jeg mista lyden og ( hørte på musikk på pcen ). Det har også skjedd når jeg en gang bevegde på meg og kom borti bordet. Har sjekka og alle kabler er kobla til ordentlig etc. Maskinen kjører fortsatt men må restarte den for at skjermen skal få signal ( bilde på skjermen igjen ). Skjer oftest når jeg surfer på nettet osv. Leste noen artikler men de handla om når man gamer tungvinte spill osv.

     

    Kunne trengt litt hjelp og takk på forhånd :)

×
×
  • Opprett ny...