Gå til innhold

andsimo

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av andsimo

  1. Det pleier jo enten å være:

     

    Feil på PSU altså strømmen.

    Driver problemer

    Varme problemer

    Virus

     

     

    Er bare å starte å feilsjekke da, driver problemer pleier å dukke opp som feilmelding når man starter pc'en igjen. Det gjør vel forsåvidt også skjermkort problemer. Varme kan jo sjekkes med for eksempel SpeedFan, og FurMark for å stresse skjermkortet som tester for varme og feil på skjermkortet, samt PSU problemer? SpeedFan er ikke så bra på temp på skjermkort så vidt jeg vet så det er kanskje lettere igjennom programmet som følger med skjermkortet.

     

    Hvis ikke så er det jo bare å oppdatere alle drivere. Finnes vel diverse programmer som sjekker alle drivere for deg, usikker på hva som anbefales.

  2. Hei,

     

    Ønsker litt hjelp til å finne en god løsning på å få økt antall TB til media pc'en. Har pr. idag eksterne WD disker som kobles til med USB, men begynner å bli veldig fullt ved tv'en.

     

    Trenger å finne noe som er relativt billig, men ikke super billig. Dårlig beskrivelse, men gi gjerne dyre og billige løsninger så får jeg vurdere fra det.

     

    Har sett på sånne 4-bay dockingstasjoner, men tar også mye plass. Skal i hovedsak brukes til å lagre filmer og annet som sees på tv.

     

    Er et kabinett en god løsning, men da må det vel inn med nytt hovedkort ++?

×
×
  • Opprett ny...