Gå til innhold

Eivdjo

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eivdjo

  1. Hei.

     

    Tenker på å kjøpe nytt kompaktkamera til min far i bursdagen hans, og er da på jakt etter innspill. Har bare kikket på komplett, og det ser ut som om spesifikasjonene er blitt såpass bra i dag at det holder å spytte i 1000kr.

     

    F.eks dette her canon kameraet ser jo greit ut.

    Eller dette her Samsung.

    Fordel om det kanskje er micro SD.

     

    Han bruker det til å ta bilder av familie og litt i arbeidssammenheng (snekker).

    Takk for alle innspill.

  2. Hei.

     

    Skal ha meg eit nytt sett med øyreklokker/headset til jul. Har lest ganske mange tråder og tester av forskjellige produkt, og tru det eller ei, det fristar faktisk litt med Beats by dr.dre. Dei eg vurderar er "Studio". Ser CDON har dei til snaue 2000kr no, og det kan vel ikkje vere så altfor dyrt?

     

    Er det nokon som har andre forslag til kva eg burde gå for? Prisklasse bør ikkje overstige 3000. Og må sei eg er veldig fan av leidningen som beats kjem med.

     

    Hovudsakleg bruksområde vil verte heime i godstolen til å nyte musikk i fred og ro, men også svært mykje gitarspeling. Kjem då til å koble dei rett frå lydkort og/eller gitarforsterkar.

     

    Takk for eventuelle innspel. :)

  3. Blei dessverre smittet av vampyrisme og strevde som en gal med å bli kvitt det, men uansett hvor mange "inn" jeg spurte på så var det ingen som sa noe som helst om dette.

    Så i all fortvil engasjerte jeg meg i en drikkekonkurranse med en tilfeldig fyr i Whiterun, sovnet, og havnet jaggu meg på en helt annen plass når jeg våkna.

     

    Og da fant jeg jammen meg en annen måte å bli kvitt vampyrismen på! Tror jeg.

     

     

    Havna i Temple of Dibella, og her aktiverte jeg Shrine of Dibella. En eller annen ting jeg kunne trykke på som kurerte "alt".

     

  4. OMG, måtte bare laste opp det her: :love:

     

    [ig]http://img338.imageshack.us/img338/4671/tesv2011111020051282.jpg[/ig]

    Ble akkurat ferdig med det du mest sannsynlig er på vei til nå! Gøy :)

     

    Har spilt det en del på bærbaren min nå. En Acer Aspire 3820TG, ligger på alt mellom 35-48 fps med en oppløsning på 1366x768. Syns det er helt konge jeg. Og 23-33 fps på 1650x1080, og det var overraskende spillbart.

    • Liker 1
  5. En fordel ok, men jeg har rett og slett ikke tilgang på en internettkabel. Får jeg spilt?

     

    Du må nok oppdatere, men oppdateringene du trenger er som regel på DVD'en. Så ja, du får nok spilt.

    Det du gjør evt er å kjøpe deg en kabel, opprette nettverksbro mellom trådløst og lokalt nett på laptopen, plugge kabelen fra pc til xbox, og koser deg med nettverkstilgangen på xboxen din.

  6. Dere burde heller bestilt fra denne siden. Mye billigere, vurderer om jeg skal gjøre det selv

     

    Jeg bestiller fra de der nå. Får se hvordan det går.

     

    Edit: "We don't do pre-orders I'm afraid."

    Det var jo litt dumt. Da er spørsmålet om jeg skal prøve denne siden i stede for. Spillet koster 12 dollar mer, men den virker litt mer pålitelig også.

    Noen som kan hjelpe meg å vurdere fornuftig? Er litt høy på Skyrim, og føler jeg nesten gjør hva som helst for å få det på release her..

  7. Etter og ha gått på begge deler så er jeg ganske sikker på at forskjellen er at Universiteter også har en forskingsavdeling. Det du sikkert lurer på er om det er forskjell på å være student ved høyskole/uni. Og å være student er det du gjør det til selv. Du er din egen sjef, det er ingen som ber deg stå opp om morgenen. Med mindre du får deg venner, og du liker å arbeide med andre :)

  8. Hei. Må ta et valg nå, trenger en skjerm til hybelen. Den vil bli brukt til film, autocad/3d modellering og litt spilling. Sånn det ser ut nå har jeg veldig lyst på en av disse BenQ 27" eller BenQ 24". Jeg er usikker på om jeg liker det sinnsykt brede formatet på disse skjermene, men det blir jeg vel vant til. Burde jeg kanskje heller velge en 32" tv i stede for?

    Avstanden fra meg til skjermen vil oftest være skrivebord avstand, men jeg kan også sette meg i sofaen 180-200cm unna.

     

    Hva mener dere kyndige? Noen som har prøvd disse skjermene fra Benq og kan anbefalle den ene mot den andre?

  9. LCD tv'er får du også med LED bakgrunnsbelysning ja. Men jeg har enda ikke sett LED LCD ned i 2-3000kroners klassen. Og jeg ville mye heller ha kjøpt den fra komplett mtp at du får så utrolig mye mer for prisen. Det gjelder generelt for "alt" av elvarer.

     

    Problemet mitt er at jeg helst vil unngå å legge i 5000 i en tv, selv om jeg er klar over at jeg får mye mer da.

  10. Hei.

     

    Er på utkikk etter ny tv til hybelen og trenger derfor noe som kan brukes til alt. Dvs spilling fra pc, filmvisning, og xbox 360. Har i grunnen bestemt meg for 32" men 37" kan også gå.

    Fant denne på komplett, og den ser ut til å være ganske billig i forhold til hva man får. Selvfølgelig vet jeg at om jeg bare spytter i 5000 vil jeg få mye bedre utvalg. Er den helt grei?

     

    Kom gjerne med andre altnernativer :)

  11. Hei.

     

    Kikker litt på den nye SE Xperia Arc, men stusser litt på at den "bare" har 512 mb ram. Er det litt lite, mtp at de fleste HTC telefoner har 768 mb ram, eller er det virkelig ingenting å bry seg om? Er 512mb ram i en sånn telefon mer enn godt nok?

     

    Har ikke hatt android før, så kan dere komme med noen eksempler på tunge programmer man kan kjøre i android?

×
×
  • Opprett ny...