Gå til innhold

SpcAce

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SpcAce

  1. Har spilt spill siden tidlig 80 tallet, larry på en 286. Må si jeg har hatt mange koselige opplevelser siden den gang. Kjøpte for noen år siden en ps3, som nå ser ut til å ha tatt kvelden, ihvertfall blu-ray spilleren. Nok om det, må si jeg har fått nok av halvferdige, buggy (fallout 3 og 4 og skyrim) og korte spill (ferdig på 1-2 dager eller mindre med litt intensiv spilling?), For min del håper jeg det kommer et singelplayer brett splll som jeg til odel og eie og gjøre som jeg vil med uten at andre bryr seg!

  2. jeg synest synd på de som er 'game collectors', for om 10-30 år så er jo de spillene mann kjøper i dag ubrukelige. pga en patch og halve spillet mangler... nei framtidens retro gaming vil bli ganske dødt. ganske synd egentlig at flere generasjoner mister muligheten til å spille sitt favoritt spill i ettertid. vi er heldig vi som vokste opp med c64,amiga og nes osv...

     

    Helt enig med deg. Syntes man får lite valuta for pengene når man i dag kjøper spill.

     

     

     

  3. Syntes denne passer inn her: http://www.coopertestkompaniet.no/ondskapstesten/

     

    Er litt som skribenten, liker heller ikke å være ond i spill...

     

     

    Takk for at du tok vår ondskapstest!

     

    Her er vår vurdering av deg:

    Du er kreativ, filosofisk anlagt og særlig opptatt av mennesker. Dette kan bety at du er god til å sette deg i andre individers sted og har høy empati. Videre handler det om å alltid huske at alle folk er like mye menneske som deg selv. Å tenke at noen er mindre menneskelige, gjør det nemlig lettere for deg å drepe dem.

  4. SÅ når man har hatt konsollen noen år så sitter jeg med masse spill jeg ikke ønsker. Hvordan blir man kvitt dem hvis uten å kaste dem?
    Vell du kan bli mer kravstor, hva med å automatisk droppe alle korte spill med lav gjenspills verdi. et spill til 500 som varer i 10 timer er 10 ganger dyrere underholding et et som varer 100.Regner også med at spill med kort varighet er mer vanlige i brukthylla.

     

    Det er ikke alltid lett å vite hva som er bra eller ikke før man har prøvd de så skjønner ikke helt logikken din der. Tiden på spillet gjenspeiler ikke alltid om spillet er bra eller dårlig. F. eks er Batman Arkham City bra, men kort, det samme gjelder motsatt, ff xiii var ikke spesielt bra, men langt nok. Hvordan mener du at man da kan være mer kravstor om man ikke på forhånd vet om spillet er bra eller dårlig? Selv kjøper jeg mange nye spill i året og de som ikke lever opp til mine forventninger blir byttet inn mot nye. Frihet lenge leve! NB! Bare så det er sagt er det PS som er min konsoll og ikke xbox som er omtalt her, men en produsent , drar gjerne med seg en annen..

  5. Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards som jeg spilte på 286'n til broderen :)

    Men mine aller beste momenter hadde jeg vel med Gabriel Knight sins of the father etter at jeg hadde fått lasta ned patch siden det var en stor bug som hindra deg fra å komme videre. Måtte dra til der jeg hadde kjøpt spillet for å få dem til å laste den ned, siden netttilgang ikke var allemanseie

×
×
  • Opprett ny...