Gå til innhold

Bjorkizz

Medlemmer
  • Innlegg

    348
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bjorkizz

  1. Noen her som har problemer med WiFi?

     

    Har som regel bra signal, men hastigheten blir på en måte begrenset. Har 25/10 linje, men hastighetstester ender som regel på 1mbps ned og 5mbps opp. Noen sier at factory reset hjelper, men at problemet dukker opp igjen etter noen dager. Software-problem? Hardware?

     

    Min HTC One X makser ut linjen tilkoplet samme ruter uavhengig av posisjon i huset, så noe er ikke som det skal.

  2. *snip*

    attachicon.gifScreenshot_2013-10-05-09-38-36.png

    attachicon.gifScreenshot_2013-10-05-09-46-02.png

     

    hva er problemet? (som man kan se av screenshot ble lading satt på ca. 0830. og deretter gikk det nedover med batterikapasiteten)

     

    (t.o.: autosync off, batterisparing på, 3g kun på ved våken tilstand, 30 sec sleep time, 25 % lysstyrke skjerm, kun lastet ned appene scandinavian keyboard og dolphin browser)

    Skjer dette også når du ikke er koplet til wifi? Bruker du å være tilkoplet med wifi?

     

    Hadde selv store problemer med at telefonen ikke gikk i dvalemodus når jeg var koplet til nettverket på høgskolen jeg studerer ved. Trodde først det var problem med custom ROM'et jeg bruker, men det var det ikke.

     

    Last ned BetterBatteryStats fra Play Store evt. xda-developers. Der skal ligge en .apk som du kan installere. Appen "CPU Spy" kan også være grei for å finne ut om telefonen går i deep sleep eller ikke. Android System var også på topp hos meg, nettopp fordi systemet holdt telefonen våken!

     

    Om problemet ditt ikke har tilknytning til Wifi, har jeg dessverre ikke noe svar på hva som kan gjøres.

  3. Jeg kan ihvertfall anbefale ARHD 21 med Lyapota mod :)

     

    Med et raskt og stabilt ROM, og med litt ekstra tweaks av sense ved Lyapota mod (AOSP recent apps, flere kamerainnstillinger, flere lydinnstillinger, endre rutenettstørrelsen i appskuff osv.), så har jeg faktisk ikke hatt behov for å prøve noe annet på lenge.

     

    Har også et ROCK-deksel med en ru overflate som fint sandpapir. Kan anbefale dette også. Beskytter kameralinsen godt, men kunne kanskje vært litt kant på sidene av skjermen. Har ikke sprukket skjermen enda ihvertfall :p

  4. Andre som har vært borti at HOX plutselig går i flymodus?

    Min har begynt å gjøre dette av og til, noe som har ført til avbrutte samtaler og litt unødvendig venting på å få telefondekning igjen.

     

    Går kanskje 15-30 sek, så dukker det opp "Klargjør SIM-kort" på skjermen og alt er normalt igjen.

  5. For min del er batteriet stort sett likt på Sense og aosp-rom.

    Flashet akkurat ARHD 21. Virker veldig greit hittil :) Eneste jeg la merke til er at jeg har kun 14GB ledig. Kjørte Wipe i recovery osv. men ligger tydeligvis igjen både bilder og musikk selv om alle apps er borte. Noe jeg kan gjøre for å få en helt clean telefon og starte fra scratch?

     

    Frykter at all offline-musikken i spotify også ligger der ett sted..

  6. Jeg har hatt custom rom siden i fjor sommer. Har ikke testet Viper, men har testet arhd og icj.

     

    Kort fortalt står valget mellom Sense eller ikke. Jeg vil anbefale deg å prøve begge to over noen dager.

     

    Personlig liker jeg best icj. Har ikke funnet en rom som er bedre og helt klart smoothest (for å si det på godt norsk). Trives best uten Sense, så da er valget enkelt for meg. Største fordelen med arhd må være kameraet. På det punktet er sense-baserte rom bedre, men ikke så mye at jeg velger å gå tilbake.

     

    Mitt råd er å prøve begge to. Jeg har holdt meg til icj lenge nå :)

    Kameraet er mye brukt så får se hvordan jeg klarer meg uten Sense-grensesnittet om ICJ skal være aktuelt. Hvordan er batteritiden på de to ROM'ene sammenlignet med stock? Ligger litt på smertegrensen med stock nå. Hender at den må lades mot kvelden.

     

    Dere med WiFi-problemet burde få det fikset uten problemer. Er jo et kjent problem. Min HOX har vært på rep. 3 ganger (1 pga. wifi, 2 pga. gyrosensor), men har aldri tatt mer enn 10-14 dager. Reklamasjon gjennom Elkjøp.

  7. Takker for svar! Greit å vite så jeg ikke blir lurt. Telefonen leveres ihvertfall til service igjen i morgen for andre gang med samme problem.

     

    ulvenett: Som sagt over, så var dette en produksjonsfeil på en del telefoner. Dette fikses på serviceverksted gjennom din mobilforhandler :)

  8. Hadde samme problem med min One X, gyrosensoren er kapput så du må skifte hovedkort.

    Har man 1 års reklamasjonsrett? Om de finner ut at det ikke er SW-relatert, men at det faktisk er en defekt gyrosensor, kan de da kreve betaling for bytte av komponenter? Evt. beskylde meg for å påføre skaden selv?

     

    Mobilen er 8 mnd. gammel, men tatt meget godt vare på.

  9. Jeg var kanskje litt utydelig, men det dreier seg igrunnen kun om at gyrosensoren i min One X ikke fungerer. Problemet ble fikset med en factory reset av serviceverksted gjennom Elkjøp. Problemet dukket opp igjen etter 1 dags bruk, og selv om jeg har tatt flere factory resets så vil telefonen ikke reagere på bevegelse/rotering. Dette gjelder både med standard launcher og helt tom telefon, så vel som med Apex Launcher.

     

    Men takk for svaret :) Om jeg ikke får fikset dette selv, så får vi se hva det ender med.

  10. Du har ingen rettigheter på å levere den tilbake. Det er nok Apex utviklerne du må mase på mtp. manglende auto-rotate funksjonalitet på din telefon.

    Ja det skjønner jeg, men hva med at ingenting fungerer på en helt stock One X med Sense etter 6 factory resets? Har ikke installert noen apps noen av de 6 gangene og dermed ingen Apex Launcher. De sier at det er SW, og det kan godt hende, men at det ikke løser seg med fullstendig reset virker rart.

  11. Leverte telefonen min inn til reklamasjon pga. auto rotate var umulig å få til å fungere.

    Fikk den igjen i går. Det eneste som var gjort var en factory reset, noe jeg hadde prøvd. Uansett så fungerte alt fint helt til jeg installerte Apex Launcher. Da sluttet auto rotate å fungere. En factory reset og det var i orden igjen.

     

    Trodde at det hadde noe med at jeg gjenopprettet apex fra en tidligere backup, så prøvde Apex en gang til. Problemet dukket opp igjen. Har hittil tatt 6 factory resets og det fungerer fortsatt ikke. Står at kalibreringen fullføres når jeg kjører G-sensor kalibrering, men sensoren fungerer ikke i f. eks. Papijump, nettleser osv.

     

    Hvilke rettigheter har jeg på en telefon som ikke er mer enn 7-8 måneder gammel? Har mest lyst å levere den tilbake å skaffe noe annet for nå er jeg drittlei.

  12. Dette handler ikke om hvor ofte jeg bruker det, men det at en såpass "viktig" del av HW har sluttet å fungere etter noen få måneders bruk. Alt som har med gyro/akselerometeret har sluttet å fungere, ikke bare landscape i nettleser osv. Har kjørt HTC testverktøy av sensoren og der var det lite liv dessverre.

  13. Andre som har vært bort i at auto-rotate ikke fungerer? Uansett hva jeg gjør så funker telefonen kun i portrettmodus. Har tatt en fullstendig factory reset i håp om at det var SW, men frykter nå at G-sensoren er gåen. Må vel leveres inn til service enda en gang...

     

    Fungerte fint i går, men i dag når jeg sto opp fikk jeg ikke rotert skjermen. Funker selvsagt når spill etc. tvinger skjermen til landscape. :grumpy:

  14. Ja, har fulgt litt med på XDA og det virker som at vi ikke er alene. Er foreløpig ikke et veldig stort problem for meg siden jeg lader telefonen hver natt, men kan bli irriterende i enkelte situasjoner. Får satse på det løser seg etterhvert via en oppdatering, men er inne på tanken å prøve custom ROM og evt. kernel. Eneste haken er at jeg aldri har gjort dette før, men det går vel fint :p

  15. Det kom ei lita softwareoppdatering på One X for ikke så lenge siden, etter Jelly Bean. Er det noen andre som har hatt problemer med at batteriet tappes veldig fort?

     

    Usikker på den oppdateringa egentlig er problemet, men har ikke installert noe annet enn oppdateringer til apps siden den.

     

    Trakk den ut av laderen før jeg kvelda i går, og den har ikke vært rørt igjen før i morges. Likevel er batteriet nede i 48%. Går jeg inn og sjekker batteristatus nå så er det Android OS som er den største strømtyven med 46%

     

    CPU total 52.13s

    Keep awake 7h 44m 37s

     

    Huh.. :(

    Føler det har vært sånn helt siden JB ble sluppet til HOX. Android-OS er stort sett blant toppen av batterislukene. Fortsatt sånn etter oppdateringen du nevner. Dette var ikke sånn i ICS. Noe har skjedd med batteriforbruket i "dvale". Før kunne legge meg med 14% batteri og våkne med 14% batteri.

     

    Jeg tok en factory reset, men opplever fortsatt Android-OS som et batterisluk ifølge oversikten på telefonen. Om appforbruket lyver vet jeg ikke, men har ingen problemer med å bruke telefonen hele dagen. Rare greier...

  16. Har du noen gang rootet og brukt et ROM? I flere tilfeller, så er det en dårlig/utdatert kernel som kan være synderen her, har skjedd med meg.

    Unrooted, så nei. Alltid vært stock. Eneste tukling har vært fiksing av WiFi-antenne på verksted :)

  17. Nå har det bare gått ett døgn siden jeg oppdaterte, men opplever ikke batteriproblemer. Jeg ser wifi er PÅ hele tiden hos deg (den lange blå linja). Jeg har satt wifi til å sove når skjermen er av (avanserte innstillinger). Jeg måtte slette det trådløse nettet mitt og legge det inn på nytt. Jeg restartet en ekstra gang etter oppdateringen også.

     

    Som mrMKE skriver, så ser det ut til at en eller annen intern Android-prosess henger. Og som han foreslår så pleier en restart å løse slikt.

     

    Bildene under er fra min fulladede mobil i dag morges.

     

    post-4862-0-22364100-1354804384_thumb.png

    post-4862-0-24778900-1354804383_thumb.png post-4862-0-32095900-1354804382_thumb.png

    Hadde WiFi alltid på med ICS også. Klarte som regel 3-4 timer skjerm på og varte hele dagen uten noe problem :) Men har restartet ett par ganger siden i går, så får bare håpe på det beste.

     

    Kan se ut som at det har blitt litt bedre, men blir ikke 100% sikker før i morgen.

×
×
  • Opprett ny...