Gå til innhold

Shipwreck

Medlemmer
  • Innlegg

    265
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Shipwreck

  1. Dette har jeg prøvd, og tro meg, dette anbefaler jeg deg ikke overhodet. For min del ga det seg av seg selv, fordi jeg fikk helt angst av å springe på do rett etter at jeg hadde spist, og kvitte meg med maten som mamma hadde laget til meg. Det var noe ordentlig dritt. Nei, slank deg heller på normalt vis.

  2. Hei. Jeg gikk på Zoloft i et halvt år. La på meg et par kilo som følge av at jeg fikk bedre appetitt (men andre opplever at de mister appetitten fullstendig, så det er opp til hver og en). I begynnelsen merket jeg ikke noen forskjell, og det gikk et par måneder før jeg merket en ørliten forandring. Så skjedde alt fort. Jeg ble manisk. Etter det fikk jeg diagnosen manisk depressiv, men det er en annen historie. Så ja, pillene hjelper, men ikke for alle. Jeg merket ikke noen lumske bivirkninger annet enn det med at jeg gikk to kilo opp, men etter at jeg kuttet ut melk om morgenen gikk jeg fort ned igjen, så jeg så ikke på det som noe stort problem. Jeg kan derfor, etter egne erfaringer, si at jeg anbefaler disse (dersom legen er sikker på at du er "vanlig" deprimert, og ikke har noe annet i tillegg. Da må du nemlig få stemningsstabiliserende i stedet.)

  3. Seriøst, du trenger ikke ta av i det hele tatt. Begynte å ure på om dette var kødd til å begynne med. Jeg ser ingen grunn til at du må slanke deg i alle fall. Slutt å les alle drittblader som bare maser om slanking og atter slanking, de er full av bullshit likevel.

     

    Ja, helt enig. Jeg skjønner ikke hva du tenker på, jeg. Før du vet ordet av det går slankingen over til å bli en spiseforstyrrelse. Tro meg, jeg har vært der selv. Prøvde å spise minimalt og holde meg unna snop, men måtte bare gi opp fordi jeg fikk så lite energi.

     

     

    Selv om du prøver å bøye deg fremover for å trekke den inn, skimter jeg en liten bollemage, hehe :D

     

    Å, hold munn, du.

  4. Sliter med det samme problemet. Har et sår på leggen som jeg ikke klarer å holde meg borte fra. Det væsker, og størkner, og når det har størknet river jeg av en stor skrope (med tilhørende artig lyd). Etter at skropen er tatt bort kommer det en ny et par dager etterpå, og så er det på 'an igjen med fjerning av den. Jeg klarer rett og slett ikke å la være. Nå har jeg snart hatt såret i en måned, og det har ennå ikke grodd, så jeg vet jeg burde slutte, men det klarer jeg ikke. Ser allerede nå at det vil bli arr. Huff og huff.

  5. Jeg er manisk depressiv, og går på to ulike medikamenter for å stagge sykdommen. Men går det an å kreve fra psykiater at hun fjerner disse medisinene? Jeg har lyst til å prøve uten. Spesielt etter at jeg begynte på den siste, som er en antidepressiv. Det er akkurat som om jeg er blitt så tom. Tror ikke andre synes det, men det er slik jeg føler det. Her en dag gikk jeg ut og spiste fem revebjelle-blomster. Jeg ble kvalm, og følte meg uggen, men det skjedde ikke noe mer (heldigvis, får en kanskje si). Jeg føler at jeg har mistet sperrene mine.

  6. Vær nå litt takknemlig. Du har tross alt bedt om hjelp, og her kommer det rekende til deg på en fjøl. Unnskyld meg altså, men nå ble jeg provosert. Dessuten har han helt rett. De fleste jenter driter langt oppi hvordan andre gutter ser ut. Personligheten deres betyr minst like mye. Jeg er jente selv, så jeg burde vite hva jeg snakker om.

  7. Jeg har fått et problem: Jeg klarer ikke å slutte å skade meg selv. Jeg er i nesten godt humør nå, og har bursdag i morgen og greier, men likevel får jeg ikke til å slutte å kutte meg opp på venstrearmen med barberbladet. Jeg er manisk depressiv, men jeg aner ikke hva jeg driver på med nå. Det er så forvirrende. Og armen min ser helt jævlig ut, for å si det mildt.

  8. Jeg opplever å få ballongmage hvis jeg har spist/drukket noe jeg ikke tåler, f.eks melk. Kanskje det er dette som er problemet ditt? Har du mageknip i tillegg, eller hvordan er det med den saken? Hvor lenge har du hatt det slik?

  9. På den annen side så har jeg også lagt endel kabler som må deles med pinne eller noe annet egnet for at de skal gå ned når jeg drar opp. Så det kan jo være jeg har unormalt store kabler :)

     

    Ha ha. Beklager at jeg ler, men det høres virkelig voldsomt ut. Spiser du noe spesielt siden du opplever dette?

×
×
  • Opprett ny...