Gå til innhold

Jmk93

Medlemmer
  • Innlegg

    340
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jmk93

  1. hei, jeg lurer på om det fins en måte som er kjempelett og rask på å få combat fra lvl 17 til 40 (pest control). jeg er member og mine stats er: 10 att, 11 str, 23 def, 17 hp, 1 pray range og mage... tenkte litt på 20 att og str og 50 deF?

    hva enn du gjør aldri tren defence mere enn strength og attack... Tren attack og defence opp til 70 og da begynn på defence. har sluttet da, så husker ikke helt.

  2. Har et spørsmål ang. pking:

     

    Kanskje jeg vil prøve meg på det. Kommer til å bruke adamant istedet for Rune, for er så redd for å miste Rune-tingene :p (jeg er ikke member)..

     

    Men her er spm: Går det an å teleportere seg til f.eks Varrock midt i en kamp når man driver med PKing? Ikke at jeg skal gjøre det, men er så kjett at hvis jeg nesten dreper en så plutselig teleporterer han seg. Det går an mot monstre, men synes det blir dumt hvis man kan teleportere seg i PKing. Men det går vel ikke an, eller..?

     

    Jo det går an mens du er i en fight med mindre du er TeleBlocket eller pver øvø 20 Wildy(correct me if im wrong)

    Er det ikke 22 eller 25? Kansje jeg husker feil :p

  3. Hvorfor kan du ikke begynne på nytt?

     

    Og hvor kan man finne whiteberries? :)

    Whiteberries is obtained from Red Dragon Isle (wildy, litt sørvest for greater demons), Isafdar (elveland). Så kan du jo selvfølgelig også kjøpe på GE. :)

     

    Noen som selger 1000 Raw chickens? :)

    GE er din venn. ;)

    har satt ut på GE, men ingen selger ;) Men idag fikk jeg kjøpt 300 :D

     

    Taslee: Gratulerer :D

×
×
  • Opprett ny...