Gå til innhold

suri

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av suri

  1. Altså, jeg skal sette opp netgear-router, men når jeg skriver inn dns adressen, så kommer det opp at den er feil. Skal også h primær og sekundær dns. Trodde jeg hadde funnet det men. Noen som kan hjelpe?

    Og der slo autocorrect inn.

    Tittelen skulle selvfølgelig være INVALID PRIMARY DNS ADRESS.

    Og der slo autocorrect inn.

    Tittelen skulle selvfølgelig være INVALID PRIMARY DNS ADRESS.

  2. Ofte når jeg har ringt de så har jeg sittet igjen enda mer forvirret enn før samtalen. Men som sagt så skal jeg i møte, men kunne tenkt meg å hatt ting litt klart på forhånd.

    Har nå f.eks gått på sosialstønad i et år, og det er vel i utgangspunktet ikke lov i følge reglementet...

  3. Hva med:

     

    Folketrygdlovens § 11-16. Arbeidsavklaringspengenes størrelse
    står det:

    " For et medlem som får sin arbeidsevne (jf. § 11-5) nedsatt før fylte 26 år på grunn av en alvorlig og varig sykdom, skade eller lyte som er klart dokumentert, er minste årlige ytelse 2,44 ganger grunnbeløpet. Dette gjelder selv om medlemmet har vært mer enn 50 prosent yrkesaktiv etter fylte 26 år, dersom kravet settes fram før medlemmet fyller 36 år. Arbeidsavklaringspenger etter dette leddet kan tidligst gis fra og med den dagen medlemmet fyller 20 år. "

  4. Pr nå er jeg ikke noen av delene. Men har gått på AAP i 2 år, og skal nå igjen søke om AAP. Men trodde at ung ufør var et tillegg man fikk om man var under 26 år og så og så mange prosent arbeodsufør? Altså, ikke uføretrygdet.

     

    Skal i møte med nav, og tenkte jeg skulle ha ting litt klart før det. Derfor jeg ber om hjelp til å regne på dette, og skjønne reglene :)

  5. Altså, nå har det seg sånn at jeg er ikke så stødig i matematikk, og lurer på om det er noen som kan hjelpe meg? Noen som også skjønner seg litt på regelene til NAV da jeg nå skal søke om AAP og kanskje søke om etterbetaling av ung ufør.

     

    Jeg fikk i 2011 innvilget AAP, men jeg tror ikke jeg fikk med ung ufør-tillegget? Og nå finner jeg ikke igjen noen av utbetalingsslippene, men jeg har sett på selvangivesene mine, og funnet ut hva jeg har fått utbetalt.

     

    Er det noen her som kan hjelpe meg å regne ut hvor mye jeg har fått? Hvor mange G?

     

    Som ung ufør har man krav på 2,44G, kan noen regne ut om jeg har fått det?

     

    Om jeg sier at jeg i 2011 fikk utbetalt 123550,-

    2012: 159746,-

    2013: 18960,- for nesten to måneder.

     

    2011 var 1G 79216

    2012 var 1G 82122

    2013 var 1G 85245

     

    Føler meg ikke noe særlig dum i det heeeele tatt når jeg må spørre om hjelp på dette :p Men til mitt forsvar så har jeg regnet på det selv, men stoler ikke på min evne til å regne ut sånn, så vil ha litt hjelp :yes:

×
×
  • Opprett ny...