Gå til innhold

HTC Nyheter

Medlemmer
  • Innlegg

    427
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HTC Nyheter

  1. Nevn et eneste problem som iPhone 4 har da? siden du synes en møkkatelefon med Andodrit eller HTC virusmøkket er bedre? :)

     

    Den har vel hatt en rekke problemer? Antenne, sensor, alarm, sommertid, sikkerhetsfeil på tastelås osv.

     

    En bruker på diskusjon.no postet nylig denne videoen som er ganske så selvforklarende om htc og android som du refererer til:

    http://www.youtube.com/watch?v=-TJmkyIjXsE

     

    Etter å ha sett vidoen og lest denne artikkelen(hvor kvalitetene til Sense engang ikke er nevnt), er det vel ikke tvil om at iPhone fremdeles har en lang vei og gå? Den fortjener terningkastet som den fikk av amobil.no tidligere. Videoen kunne forøvrig inneholdt en del punkter til?

     

    Denne vidoen kan også være verdt å få med seg. "The iPhone is now a phone for dummies and beginners" Litt vel brutal måte å si det på, men det ligger noe bak det. Spesielt om du måler funksjonaliteten mellom de to operativsystemene. Les spørsmålene øverst i artikkelen, så kan du igjen tenke om iPhonen faktisk fortjener mer en terningkast 4.

     

    Rent hypotetisk tenking:

    Hvis iPhone 4 hatt 4,3" skjerm, Android 2.3 og ikke hatt problem med antenne eller nærhetssensor. Da kunne det vært hundre epplemerker for min del på telefonen. Min subjektive konklusjon: Apple er best på design, og Android er best på mobil OS.

  2. Hvorfor skal alle produsentene på død og liv ha logoen sin over eller under skjermen. (dvs alle utenom apple). kommer aldri til å kjøpe fra samsung når det finnes andre produsenter som har forstått dette.

     

    Jeg skjønner ikke at du ikke kan velge et produkt som har en logo på forsiden av enheten. Du sier at du aldri kommer til å kjøpe noe fra samsung. Du bør kjøpe det produktet som passer deg best, uavhengig om det er en liten logo på forsiden eller ikke.

     

    Jeg skjønner poenget ditt med at du liker at fremsiden er renere, men la oss si at samsung kommer med en ny tablet som ingen andre kan måle seg med. Høres rimelig barnslig ut å si dette 'Nei jeg kommer aldri til å kjøpe den nye enheten til samsung pga. at den har en logo på forsiden'. Folk skal jammen meg være sær om det skal være en stor hindring fra å kjøpe produktet. Tror du iPad ville hatt merkbart mindre salgstall om den hadde hatt en liten logo på forsiden? Jeg tror ikke folk hadde brydd seg stort.

  3. x10 har jo dårligere batterikapasitet en alt.

    kan ikke forstå vorfor de mener at desire hd er bedre en galaxy s, da galaxy har bedre både kamera, sjerm, lagringskapasitet og batteri. Og med oppgradering til 2.2 som har kommet ut til galaxy er det ingenting som er bedre på desire hd.

     

    Disse 2 er tilnærmet like gode. Galaxy S har bedre skjerm, batteri og lagringskapasitet helt klart, men den har og en gps som ikke er fikset og er veldig plastikkaktig.

     

    Sense UI er etter min subjektive mening det beste som er å finne på markedet uten tvil. Ellers har HD litt større skjerm og en kvalitetsfølelse som ikke er å finne igjen på Galaxe S. Galaxy S har helt klart noen hardware biter som kunne vært implementert inni Desire HD. Uansett hvilket produkt de ville velge av disse 2, så vil de helt klart sitte igjen med det beste som er på markedet. Legg merke til at Android tar første, andre og tredjeplass.

  4. Der kom hd2 opp igjen som en unnskyldning til å rakke ned på desire hd.. ynkelige og patetisk argument.. windows mobil 6.5 har aldri vært noe bra på noen hardware.. Det er et mirakel at htc med sense klarte å lage noe med halv bra brukervennlighet ut av det ræva operativsystemet.. til og med symbian s60v5 er mye bedre å bygge på..

     

    Hardwaremessig så var HD2 svært bra når den kom ut, og er fortsatt ikke ille. En ren WM6.5 ville vært forferdelig, men HTC skjulte nesten alt med sitt eget UI som igjen gjor at man beveget seg innenfor Sense 95% av brukstiden med HD2. Dette er kanskje grunnen til at den vant så mange tester og.

  5. Nei, det er IKKE 275.000 som utvikler apps for Andoid. Det er STOR forskjell på hvor mange som har registrert seg som utviklere og på hvor mange som faktisk lager apps - eller programmerer i det hele tatt. Du burde vite bedre, Marius.

     

    Siden det er gratis å registrere seg som "utvikler" for Android-plattformen, kan du regne med at de aller fleste som har registret seg har gjort det uten å ha noen som helst planer om å utvikle noe som helst. Blir faktisk ikke det minste overrasket om du (Marius Aarre) selv har registrert noen hundre falske "utviklere" der selv for å gi inntrykk av at interessen for å utvikle på plattformen er større enn den egentlig er, særlig med tanke på hvor ivrig du har vært med å registrere utallige falske forumbrukere for å hype opp HTC og Android i det siste.

     

    Antallet er de som har registrert seg og påbegynt et prosjekt. Jeg har ikke sagt at de kommer til å dele applikasjonene offentlig. Men tallet er spennende i seg selv.

    På diskusjon.no så hadde jeg 2 brukere. Denne og "HTC Nyheter". På innlegg.no har jeg kun denne.

  6. Mobilsiden.DK melder om ekstremt dårlig Batterikapasitet på Desire HD. Noen som vet noe om det?

     

    Batteriet er helt middels. Og det skal bli bedre og bedre for hver dag som går. Etter 30 dagger har batteriet forbedret seg betraktelig.

  7. Til forfatter, så du sier denne mobilen er best? Hjelper ikke å ha alskens funksjoner (de fleste er ubrukelige og unødvendige) når batterilevetiden er ræva!!

     

    Hvis du sier at de fleste funksjonene som Android og Sense gir folket, så må jeg si at du har svært lite kunnskap om mobiler. Rett og slett er veldig useriøst innlegg fra deg.

     

    Les igjennom dette innlegget og svar på spørsmålene øverst:

    http://www.innlegg.no/index.php?showtopic=16922&st=0

     

    Unyttige funksjoner sier du? Her er heller ikke Sense teknoligien nevnt.

  8. Det var liksom det jeg også stusset på ... Ergo kan man trekke tvil til hvor fortjent den 6'ern på terningen var? - Trur jeg ville gitt telefonen 5 om jeg hadde rullet terning på den pga akkurat dette med kameradelen + at den er aaalt for dyr!

     

    Først vil jeg si at terningkast 6 ikke betyr at en mobil er 100% perfekt. Hvis det hadde vært tilfelle så hadde ikke en eneste mobil i historien fått terningkast 6.

    Terningkastene blir hele tiden målt opp mot andre produkter og sammenlignet etter nåtid. Når du har en mobil med android 2.2, nyeste sense, lynrask prosessor, 768mb ram og en 4,3" skjerm, så er det klart at dette ikke blir lett å slå.

     

    Når du nevner at den er alt for dyr, da vil jeg minne på deg at toppmodellene til HTC tidligere har ligget på ca. 6000,- Og er det virkelig en mobil på markedet som er for dyr så har du f.eks. den som er så låst med relativt store mangler på mobilegenskaper/muligheter.

     

    Det er flere som lurer på batterilevetiden. Den sies å være overraskende bra men ikke super. Prosessorteknologien er ny og mindre strømkrevende, samtidig som SLCD er veldig vennlig når det kommer til lyse farger.

     

    Til slutt en fin film for de som enda ikke har sett den:

    http://www.youtube.com/watch?v=GHO9A9Zf5g8&feature=player_embedded

  9. Ingenting er bedre en når en forbruker er fornøyd med sitt eget produkt:)

    Dropbox er bra, noe jeg også bruker mye. Det eneste minuset er at vi må være tilkoblet til nettet for å kunne hente informasjonen fra serveren. Så jeg setter utrolig stor pris på å kunne ha en del filer med meg i lommen konstant. VLC er kun til iPad. Men det kommer snart til iPhone også. Det er noe jeg tror mange vil sette stor pris på. Ja iPhonen kan dele internett, men kun til en pc/mac. Med en androidenhet så kan du dele internett opptil 6 enheter.

  10. Takk for god kritikk Error:)

     

    Jeg ser poenget ditt. Du har helt rett når du sier at ingen av operativsystemene kan kalles best i den forstand. Dette er jo helt klart en individuelt valg ut ifra bruksbehov og ønske. Jeg kommer aldri til å si at android er best for deg. På den andre siden mener jeg at det kanskje hadde vært best for samtlige å hatt mange av de punktene implementert i operativsystemet.

     

    Ellers kan jeg si at innlegget/artikkelen ikke har noe med reklame eller salg å gjør, men heller en opplysning av de positive sidene til android. Jeg tviler på at det første innlegget ville konvertert iPhonebrukere over til android, men jeg tror at det kan være med å påvirke de som er i tvil om hvilket OS man bør gå for. Passer bruksmønsteret bedre med tanke på punktene i første post, så håper jeg å kunne bidra til å opplyse om dette. Det er heller ikke noen hemmelighet at jeg selv heller mot android.

     

    IPhone er absolutt ikke en dårlig telefon. Jeg har bare tatt meg tid til å forklare fordelene med android og hvorfor jeg har valgt den retningen.

     

    Mvh. Marius

  11. Det er en viktig ting som jeg mener mobiltestere glemmer å ta med i fullverdige mobiltester. Det er nettopp muligheten for å tilpasse startskjermene på mobilen etter behov og ønske, som igjen fører til økt produktivitet og bedre brukeropplevelse. Er ikke dette en viktig mobilegenskap for smartmobiler i toppklassen?

     

    Mvh. Marius

    Artig tanke. Men det finnes vel bare en eneste smartmobil som ikke lar deg velge andre elementer enn bakgrunnsbilde og rekkefølgen på snarveiene på startsiden?

     

    Vi pleier å ta dette med i tester, om enn ikke som et eget punkt. Vi nevner gjerne hvilke Widgets som er tilgjengelig, og hvor mange startskjermer du selv kan konfigurere.

     

    Om du blir mer produktiv av å kunne bruke tid på å sette opp din egen drømmeforside er et annet spørsmål.

     

    Espen

     

    Det er sant det Espen.

     

    Vi ser at flere og flere produsenter har mer fokus på widgets, og muligheten for å sette opp startskjermene etter behov. Jeg har et godt oppsett for jobb, familie og fritid på min androidenhet, og jeg merker at oppgavene som jeg gjør daglig på min mobil går veldig fort i motsetning til f.eks en iPhone der du hele tiden må inn og ut av applikasjoner for å lese informasjon eller endre på instillinger. Her gir Android deg et veldig godt overblikk, og det absolutt noe å verdsette.

     

    Jeg liker at forbrukere har mulighten til å personliggjøre sin egen smartmobil. Gjør man det på en ryddig og bra måte, så vil daglige mobiloppgaver effektiviseres. Personlig syns jeg dette er litt mer fremtidsrettet enn det apple har gjort med iPhone.

     

    Mvh. Marius

  12. Det er en viktig ting som jeg mener mobiltestere glemmer å ta med i fullverdige mobiltester. Det er nettopp muligheten for å tilpasse startskjermene på mobilen etter behov og ønske, som igjen fører til økt produktivitet og bedre brukeropplevelse. Er ikke dette en viktig mobilegenskap for smartmobiler i toppklassen?

     

    Mvh. Marius

  13. backstabber:

     

    Du kan få til mye av det som android har implementert inn i sitt operativsystem ved å jailbreake. Men dette er ikke originalt, og skal derfor utelates av en diskusjon som måler android opp mot iOS. Jailbreak er forøvrig et hån mot Steve Jobs og det som Apple`s filosofi. Jeg skjønner godt at det er flere som jailbreaker for å få lignende funksjoner som kommer med Android originalt..

     

    Svar og spørsmål på din post:

    - På en iPhone så kan du ikke ha beskjeder kjørende i bakgrunnen. Du vil hele tiden oppleve å få en beskjed som popper opp.

    - Du kan ikke ha en filbehandler på samme måte som på android og windows mobile. Er du uenig, så må du gjerne forklare meg hvordan du lagrer et dokument på en iPhone når du er borte fra din pc/mac.

    - Det fins applikasjoner som lar deg spille mange filtyper med iPhone. Kan du forklare hvordan du legger inn en .avi fil og spiller den av på en iPhone?

    - Du sier at iPhone kan dele internet til flere. Med tillegsutstyr? Mao. Ikke implementert i OS.

    - Ellers sier du at det er talekontroll på iPhone. Jo det er det, men mål denne opp mot Android sin.

     

    Jeg kan fjernstyre PCen min med iPhone. Altså bruke telefonen som en mus, eller bruke iPhone som en ekstra skjerm med touch. Jeg kan få se hvor mye jeg har brukt så langt denne måneden hos telenor. Jeg kan sjekke saldoen i sparebank 1 sin moblibank. Jeg kan se TV med NRK sin nett-TV app.

    Alt dette gjør Android på en glimrende måte untatt NRK`s nett-tv applikasjon. Noe jeg veldig gjerne kunne ønsket meg.

     

    Poenget er at mange operativsystem kan gjøre mye, men er det ikke åpenbart at Android banker iOS på samtlige punkter i første innlegg? Den røde tråden i dette emnet er Android`s fordel med tanke på produktivitet. Er du enig at dette er tilfelle? Gjerne forklar litt om du skulle vær uenig.

     

    Mvh. Marius.

  14. iPhone forblir Kongen, også i fremtiden. Mer suverene og brukervennlige produkter skal man lete lenge etter:-)

     

    Tror ikke du har følgt med i timen gutt. Android seiler frem til å bli størst uten tvil. Det at iPhone fortsatt kommer til å være den mest solgte smartmobilen er en annen sak. Med så mye mediamakt som apple har pr. dags dato så er det ikke rart at en ny modell fra apple vil selge bedre en andre, selv om andre faktisk kommer med bedre enheter. En iPhone får 50 ganger så mye publisitet som noen andre mobiler.

     

    Ellers har android virkelig tatt steget forbi iOS i mine øyne:

    http://www.innlegg.no/index.php?showtopic=16922

  15. Det hadde vært spennende å hørt konklusjonen hans om hvorfor han anbefaler å kjøpe dagen desire forran den nye som kommer. Idag får du ikke desire med amoled, så det eneste argumentet er rett å slett størrelsen. Vi ser jo at det begynner å bli veldig populært med 4". Dett er er pga. at det øker brukeropplevelsen på bilder, film, dokumenter og ikke minst surfing på nettet. Desire HD er bedre på de aller fleste punkter, så dette er absolutt en modell å gå for. Mobilen.no skriver forøvrig at det er nermest en perfekt telefon. Det samme ville de nok ikke sagt om dagens desire.

×
×
  • Opprett ny...