Gå til innhold

Stainawarjar

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stainawarjar

  1. Var artig å få vite litt om hvordan det startet med Nathan sin plan osv, og var endel om en ganske tøff karakter i "the hunter".

    Ellers var det ikke den aller beste episoden, men nok til å holde interessen oppe for min del. Fortsatt et stykke unna sesong 1 nivå.

     

    Skjønner ikke hvorfor folk liker den fyren... Han er bare en ensidig "nazist" synes jeg.

  2. Men heldigvis klarer de å fylle opp bladet med andre gode tegneserier slik som PBF og Wulffmorgenthaler!

    PBF er en kul serie, men det er litt kjedelig at den er i bladet når det går an å lese hele serien på nettsiden dens, sånn som jeg har gjort. :p

     

    Ditto!

     

    Må få legge til at jeg deler meningen at Nilsen & Viktor er en latterlig dårlig serie, selvsagt kan en og annen stripe være morsom, men det gjelder vel ALLE serier (til og med Piray! Men det var bare én gang)

  3. Jeg hadde faen ikke stått der og sett på at jeg blir rana. Her er det FULL FORCE! Finne noe hadt og kaste på de. Ta fram saksa og stabbe de. Jeg bryr meg fittelite om hva purken har trodd. Har det vært mitt valg skulle jeg ha hatt en pistol eller automathagle med plastkuler.

    Automathagle er vell lovlig i Norge? Bare ikke i jakt.

     

    I alle fall ha en paintball våpen med høy utgangshastighet.

     

    Kanskje en slik med plastkuler? :roll:

  4. Det var en gang en pakistansk familie som flyttet til norge. Desverre fikk de ikke oppholdstillatelse, men i stedet for å flytte hjem stakk de av for å leve her ulovlig, men da de ikke hadde noen penger måtte de bo i en pappeske. En dag var faren ute og gikk, trist over at han ikke hadde noe penger til mat til barna sine, da han så noe som glimtet oppe i en takrenne!

     

    Etter mye om og men fikk han klatret seg opp dit, og fant der en 20-kroning! Han jublet og hoppet av glede, så han ramlet ned på fortauet og slo seg litt i foten, men det gikk bra. Han haltet seg ned til nærmeste butikk, og så gjennom hyllene der og lurte på hva han skulle kjøpe til familien sin. Et brød kanskje? Eller litt frukt? Kanskje en pakke flatbrød?

     

    Til slutt bestemte han seg for å ta en sjanse, og bruke pengene på et flaxlodd, da kunne han jo vinne nok penger til at han og familien skulle kunne klare seg lenge, det var vel bedre enn å spise en dag. Han gikk bort til kassen og kjøpte et flaxlodd av jenta med rødt hår som satt der, og ga henne 20-kroningen.

     

    Han gikk ut, la loddet inntil en vegg og begynte å skrape loddet. Etter nå ha lest reglene grundig, dobbeltsjekket, og lest reglene igjen, så han at han hadde vunnet 100.000 kroner! Han kunne nesten ikke tro det, og jublet i glede. Så sprang han de fire kvartalene hjem til pappesken familien bodde i, kona sto og kostet "gulvet", og de to sønnene hans satt på bakken og lekte med hver sin stein.

     

    "Pakk sakene deres!" ropte han til de. "Jeg har vunnet penger, nå skal vi gjøre sånn som nordmennene og dra på sydentur!". De hadde ingen saker å pakke da egentlig, men det tenkte han jo ikke på. Så de dro ned til et reisebyrå, kjøpte seg en 14-dagers pakkereise til Mallorca, og neste dag satt de på flyet.

     

    Det var litt turbulens på flyturen, men alt i alt gikk egentlig turen ganske greit. De kom frem til Mallorca og sjekket inn på hotellet. Der møtte de nabofamilien fra Pakistan, og snakket med de om hvor fint de hadde det i Norge. Etterpå fikk de sjekket inn på rommet sitt, en stort fin suite med en dobbeltseng og to små senger til barna.

     

    De hadde en fin ferie på Mallorca, men til slutt fikk de hjemlengsel, som man jo ofte gjør på slike turer. Når de satt på flyet hjem gledet de seg til å komme tilbake og sove i pappeska si igjen.

     

    Da de hadde kommet hjem igjen, og slappet av litt, sa barna at de var sultne igjen. Far og mor telte igjennom pengene de hadde igjen, og det ble 20 kroner

  5. Jeg tenker vel desverre først og fremst på alle de som ikke klarer å slutte å syte over hvor mye de misliker USA... Hva annet skal jeg si? De er verdens mektigste land, og det meste av kultur jeg liker kommer derfra.

     

    jeg tenker: "lol, flail"

     

    Flail sier du?

     

    flail.jpg

  6. I filmen Kaptein Corellis mandolin med Penélope Cruz, Nicolas Cage, Christian Bale, John Hurt og Viki Maragaki blir det sagt i beggynelsen blei det sagt fra eldre mannen at karakteren Penélope Cruz spilller burde ha giftet seg med ein utlending og utlendingen burde ha vert Ein tannlege fra Norge.

     

    En hyllest til Monty Python kanskje?

  7. Fordi begge er like uinteressante og urealistiske som ethvert lignende scenario, men hvis du har en forkjærlighet for Bibelen fremfor Koranen så hjelper det deg med å se situasjonen fra motsatt hold og til dels hvorfor det er grunnleggende absurd.

     

    *sukk*

     

    Kanskje dette ikke er tråden for deg?

     

    Det vil bare være å kaste bort tid jeg heller vil kaste bort på morsomme ting å starte en "Men om!" vs "Det Gå'kke annnn!" diskusjon med deg.

     

    Jeg sa Bibelen fordi det er den religiøse teksten jeg regner med brukerne av dette forumet er mest bekjent med.

  8. Det som gjør Anime så bra synes jeg er dens variasjon. Man finner Anime serier som omhandler omtrent alt, fra humor, kjærlighet, sci-fi, grøsser til homofili. I motsetning til tegneserier fra europa/amerika, så føler man mer nærver med karakterene i serien, man blir mer slukt inn i historien om du vil.

     

    TOTALT uenig. jeg har prøvd meg på litt anime, og det fenget meg ikke i det hele tatt.

     

    Etter min mening er det en mye større variasjon i amerikanske og europeiske tegneserier, om du setter de sammen blir det bare i enda større grad. Bare sammenlign f.eks noe av fantastiske Alex Ross med Hergé sin beskjedne, men utrykksfulle stil. Jeg skjønner ikke personlig hvordan noe som ser så massepridusert og "industristandard" ut som anime kan sammenlignes i hele tatt.

     

    Og nei, jeg mener ikke bare det er i kunsten europeisk/amerikanske tegneserier viser en mye større dybde og variasjon, men det er det mest åpenbare eksempelet å trekke frem. For amerikanske serier med vidt forskjellige historier/fortelleremåter, la me dra frem f.eks. Sandman (som man ikke slipper unna i slike diskusjoner) og The Sword (en personlig favoritt, handler om en handikappet jente med et magisk sverd.

  9. Fikk nettop en fryktelig tanke, tenk om noen fremmede sivilisasjoner får inn sånn jesus tv og tror det er en sending fra "gud". :wallbash:

     

    Hehehehehe... En morsom idé :innocent: og så sender de penger...

     

     

    Men hvis det bare er en bibel da? og det ikke er noen forutsetning for at de skulle ha kunnet fått den fra jorden?

    Men hvis det bare er en koran da? Det fantasiscenarioet liker du neppe like mye som det du lagde selv.

     

    Det er nesten akkurat samme scenario, så hvorfor det?

  10. Tenkte jeg kunne slenge spørsmålet mitt inn her...

     

    Kan Magneto manipulere alle magnetiske materialer eller alle metaller?

    Så akuratt X-men 3 her igjen og da lager de plastikkvåpen til å bruke mot Magneto slik at han ikke kunne ødelegge de. Hvis Magneto kun kan manipulere magnetiske materialer så ville det vært bedre å lage aluminiumvåpen.

     

    Han kan i utgangspunktet manipulere magnetiske materialer. Men man må huske at han også kan generere et "personlig magnetisk felt" som beskytter han fra de fleste angrep (også energibaserte), så plastvåpen burde hjelpe lit mot han. Ikke dermed sagt at han må ha samme krefter i filmen og i tegneseriene... ;)

     

    Andre evner til Magneto, hvis du er interessert, er at han kan levitere fly, er immun mot de fleste telepatiske angrep, er latent telepat selv, og han kan generere ormehull til å teleportere seg selv og andre rundt. Magnetisme er en av grunnkreftene i naturen, så han kan gjøre mye rart. :w00t:

  11. Et annet spørmål blir, hvis vi finner liv på en annen planet og de har en bibel som er prikk lik "vår"

    Og en Qur'an, og en Torah, og en Bhagavad Gita, Iliaden og Odysséen, Amduat, Edda og Heimskringla ...

     

    Ja, da kan en virkelig begynne å lure på hvor mange konkurrerende guder som finnes der ute.

     

    Men hvis det bare er en bibel da? og det ikke er noen forutsetning for at de skulle ha kunnet fått den fra jorden?

  12. Søt pus. Lim en stripe borrelås på døra og en på siden. Burde være nok til å holde igjen både unger og katter. Har sett de har hatt det i enkelte barneutstyrsbutikker. Som sikring mot at unger skal klatre inni og dø på seg.

    vet det er offtopic men: Klatre inn og dø på seg faktisk. :!:

     

    Hvis en unge klatrer inn i kjøleskapet og dør er det kanskje like greit.

×
×
  • Opprett ny...