Gå til innhold

Thorbørn

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thorbørn

  1. Veldig fint bide, pent utsnitt. men det første jeg tenkte da jeg så bildet var at du må ha lengre lukker tid, men alikevell ikke. Dersom du har lengre lukkertid vil menneskene bli utydelig og det vil muligens se rart ut. Men, dersom du ser på bilene, og lyset som henger igjen, så tror jeg bildet ville sett bedre ut med lengre lukkertid, slik at du ikke ser hvor bilen stopper/starter.

     

    Men bra bilde! Bra jobbet

  2. Dersom du bestiller fra USA? blir det ikke omtrendt like dyrt da? pga frakt og toll ?

     

    På GoPro sin nettside koster HD2 300$ noe som tilsvarer ca 1700 kr. Hvor mye kan man spare på å bestille fra nettsiden til GoPro?

    Det koster 2139 kr inkludert frakt ($86,99), så kommer 25% moms i tillegg pluss et fortollingsgebyr på et par hundrelapper. Totalt kommer det da seg på 2700-2900, avhengig av fortollingsgebyret.

     

    Betaler man 500-800 kroner ekstra så får man norsk garanti og reklamasjonsrett.

     

    Takker for svar. Det hørtes noe avansert ut, men man sparer penger.

    Da jeg kjøpte mitt første GoPro HD Hero kjøpe jeg på eBay. Kjøpte av en kar som hadde kjøpt det for å selge det, så boxen var uåpnet. Sparte 1000kr på det.

  3. Noen som vet om de har endret til flat linse på plastdekselet?Den forrige versjonen var ubrukelig under vann pga. det kurvede glasset, man måtte kjøpe erstatning fra en tredjepart for å faktisk bruke det til undervannsfilming.Det er noe spesielt med tanke på at den ble jo konstruert for å tåle 30 meters dyp, men de tok tydligvis aldri og sjekket kvaliteten under vann.
    Nå er vel ikke de kameraene spesiellt godt egnet under vann uansett, så vidt jeg har fått med meg.Ikke i norge ihvertfall, vistnok alt for mørkt...

     

    Vannet i Lutvann er ganske klart. Prøv der :p

    Jeg var i Hellas i sommer og snorklet en del der. Hadde med GoPro da, men det er ingen fryd å se på etterpå. Det du ser gjennom dykkemasken, og det du ser på PC skjermen etterpå er to helt forskjellige ting.

  4. Noen som vet om de har endret til flat linse på plastdekselet?Den forrige versjonen var ubrukelig under vann pga. det kurvede glasset, man måtte kjøpe erstatning fra en tredjepart for å faktisk bruke det til undervannsfilming.Det er noe spesielt med tanke på at den ble jo konstruert for å tåle 30 meters dyp, men de tok tydligvis aldri og sjekket kvaliteten under vann.

     

    Den er forsatt rund.

     

    Can I use HD HERO2 for diving?

    Yes, the camera housing is rated waterproof down to 197? ft (60m), and our head strap mount is a great way to wear the camera on your forehead, just above your diving mask. Please note that due to the curved lens of the HD HERO2 (and the original HD HERO) waterproof housing you will notice a slight loss of sharpness with underwater images... Les hele her: http://gopro.com/support/faq-hd-hero2-cameras/

  5. Yey! Har hatt Google+ en stund nå, og selv om jeg har få venner enda, så kommer det flere og flere :D Med tiden vil det nok bli meget bra. Må si jeg er meget lei av facebook.

     

    Til dere som lurer på det med 18års aldersgrense. Jeg er er 17. og kom inn med invitasjon. (måtte ha invitasjon i starten) men kompisen min som også er 17år kommer ikke inn på Google+. Og ingen av oss vet hvorfor.. :ermm:

     

    Google+ :D <3

  6. Hallå :D

     

    Er ganske fonøyd med et bilde jeg har tatt av meg selv og en en kompis.. men er jo alltids noe man kan gjøre bedre.. ?

     

    Teknisk info:

    Kamera: Pentax k7

    Linse: pentax smc da 18-55. 18 på bilde

    F-stop/F-nummer: 3,5

    Eksponerigstid: 6 sek

    Spott/sted: Hemmelig

    post-177285-0-57766900-1295907181_thumb.jpg

    post-177285-0-02246200-1295907202_thumb.jpg

  7. Likte det første bildet.. er svak for slike bilder, men jeg føler at du kutter bildet litt langt nede, altså ville jeg ha hatt med mere av byen vår..

     

    Hvor tok du bildet fra? er keen på å prøve på et slikt bilde selv :D

     

    Takk for det:) synes det er artig med sånne natt bilder selv jeg:) Bildet ble tatt like før man er oppe ved ekeberg camping.I en sving litt nedenfor der,fint og stå der og prøve.

     

     

    Takk for det :D skal prøve når jeg får tid ;)

×
×
  • Opprett ny...