Gå til innhold

FalconPatrol64

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FalconPatrol64

  1. puppiesareugly skrev (2 minutter siden):

    Bare husk at alle som fikk sendingsbekreftelse på tirsdag hadde forventet levering i går, men ingenting kom :( håper alle får i dag!!

    Fikk bekreftelse i går kl 21 og fikk at den var videresendt kl 08:06 fra Oslo idag

    Noen snakket om at de kanskje var i Oslo, men ikke ble videresendt før idag, slik at ingen skulle få den før den 19.11

  2. FalconPatrol64 skrev (26 minutter siden):

    Har fått 2 forhåndsmelding på Posten Appen, men ikke fra Elkjøp enda. Ordren bekreftelsen er fra 18.09 kl 10:07 hvis noe lurer. Det er på PS5 + Kontroller + en ordre på Kamera.

    Den er nok ikke sendt, men etiketten er nok skrevet ut eller bestilt. Tror nok den blir sendt idag. Kanskje den kommer frem før fredagen er over.


    Tips for dere som ikke har posten appen på telefonen, så kan dere laste den ned og registrere telefon nummeret deres på brukeren hos posten og få automatisk varsel i applen.

     

    hmm, ser kun kun kamera og kontroller er med, ser ut som de har splittet levering... hmmm.

  3. Har fått 2 forhåndsmelding på Posten Appen, men ikke fra Elkjøp enda. Ordren bekreftelsen er fra 18.09 kl 10:07 hvis noe lurer. Det er på PS5 + Kontroller + en ordre på Kamera.

    Den er nok ikke sendt, men etiketten er nok skrevet ut eller bestilt. Tror nok den blir sendt idag. Kanskje den kommer frem før fredagen er over.


    Tips for dere som ikke har posten appen på telefonen, så kan dere laste den ned og registrere telefon nummeret deres på brukeren hos posten og få automatisk varsel i applen.

     

  4. Marcuzani skrev (3 minutter siden):

    Kjøpte akkurat en Sony HT-ST5000 lydplanke med DA. TV støtter ikke DA, og heller ikke HDMI 2.1, men enkelte hevder at de får 4K@120 med 4:2:0 eller 4:2:2. Samsung Q85R.

    Burde jeg kjøre PS5 gjennom lydplanken da? Den støtter 4K pass through og HDR. Jeg spiller sannsynligvis mest 4K@60 uansett.

    Jeg har litt problemer med PS4 ved å kjøre den gjennom lydplanke, da jeg får problemer når konsolen switcher mellom HDR og SDR. Det kan være HDMI kabelen som ikke er bra nok.

    PS5 skal ha HDR på hele tiden, så regner ikke med noe problem med den.

    Jeg har PS4 rett til TV-en, men det kan føre til latency, men merker ikke det på spill.

    Det er avhengig av hvordan det er med latency. Har TV-en din og lydplanken støtte for eArc, så skal de synkes signalene.

    Altibox lager veldig latency, og der ser man problemer med lipsync

    • Liker 1
  5. Marcuzani skrev (41 minutter siden):

    PS5 skal støtte Dolby Vision, men ikke under spilling. Kun Blu-ray film og 4K UHD.

    Edit: mente Dolby Atmos - gikk litt fort dette her :)

    Hvis du har en Dolby Atmos lydplanke eller Surround anlegg så får du Dolby Atmos, da PS5 og PS4 sender ut signalet i raw format til dekoderen. PS5 kan ikke dekode det selv og sende det til TV eller andre forsterkere som ikke har Atmos støtte

    • Liker 2
  6. ballerusk skrev (1 time siden):

    Tenkte å kjøpe Sackboy hos Elkjøp, men PS5-versjonen ser ut som den er forduftet fra websiden deres. Utsolgt? Ikke har de WRC 9 heller. Får se om en finner de billigere selv med kundeklubb-rabatten.

    Bestill PS4 versionen og oppgrader gratis til PS5 versionen.

    599- minus 10 % rabatt. kommer på 539,10 inkludert frakt eller 769 på PlayStation Store. Eller hent i butikk uten frakt kostnad og venting.

    https://www.elkjop.no/product/gaming/spill/spill-playstation-4/226162/sackboy-a-big-adventure-ps4

    Fra PS Store.

    Hvis du allerede har PS4™-versjonen av spillet, kan du laste ned PS5™-versjonen uten ekstra kostnad, du trenger ikke å kjøpe dette produktet. Alle som har et PS4™-diskeksemplar må sette disken inn i PS5™-konsollen hver gang de vil laste ned eller spille PS5™-nedlastingsversjonen. Hvis du har spillet på disk til PS4™ og kjøper PS5™ Digital Edition uten diskstasjon, vil du ikke kunne få PS5™-versjonen uten ekstra kostnad.

     

    • Liker 3
  7. Er det egentlig noe forskjell på PS4 og XBone utover formen på kontrolleren? Tv-tingene på xbone virker vel ikke her, og Kinect er død, så da kjøper vel folk det som vennene har. Og siden PS4 kom først er det naturlig at den dominerer.  I Usa har jo faktisk XBone en del ekstrafunksjoner ikke PS4 kan tilby, men ikke her. 

     

    Ja det er forskjellig minne arkitektur noe som gjør at man sliter med å klare 1920x1080P 60 frames på XBox One. Det er en flaskehals som de ikke kommer rundt, men på Playstation 4 så har du Unified minne slik at den flaskehalsen ikke er der, men det koster litt mer penger da det er dyrer minne.

  8. Det er 2 ting.

     

    1. Du kan laste ned spill som er kjøpt på PSN så mange ganger du ønsker, så lenge det er på din psn konto.

     

    2. Du må sette den nye PSN som din primære PS4 Konsole. Grunnen til dette er for at du skal kunne spille psn spill du har lastet ned på din PS4 med en annen bruker i huset, eller hvis en venn eller gjest logger seg inn på konsolen.

     

     

    Da skal det ikke være noe problem.

  9. Jeg ville ha gått for PlayStation Gold Wireless Headset:

     

    Koster under 1000 kroner.

     

    Key Features:
    • 7.1 virtual surround sound (PS3™ and PS4™ only)
      • Crystal clear internal microphone
    • Preset sound modes optimised for games, movies and music – download the Headset Companion App from the PlayStation Store to access more custom sound modes.
    Foldable design for travel and storage
    • Up to 8 hours use time when fully charged
    • On-screen headset status display

    • Changeable faceplates
  10. Vet ikke helt om jeg liker dette, vi trenger sterke konkurrenter til youtube.

     

    AtW

     

    Syntes at Google og Facebook begynner å få totalt Monopol nå.

    Alt av Reklame inntekter går til 2 selskaper snart.

    Google, Android, YouTube ...

     

    Og folk klager over Apple og Microsoft....

     

    Med en gang det er noen lager et selskap som som kan ta inn noen penger på reklame, så kjøper et av de 2 selskapene opp det. :-(

     

    Google = Internett...... snart.... World Domination

×
×
  • Opprett ny...