Gå til innhold

sm00ch

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sm00ch

  1. Hei! Ny bruker her, fant ut at dette forumet var en flott måte å finne andre Destiny-spillere på! Jeg har en Titan med light 287. Spiller tidsvis ganske mye, avhengig av hvor mye jeg har å gjøre på studiet og jobb. 
    Er veldig interessert i å finne andre folk å gjøre Nightfall og raid med, da jeg ikke har fått prøvd disse tingene. Blir litt lei i lengden av å kun farme strikes og å gjøre crucible :p
    Håper å bli kjent med flere av dere!

     

    GT: sm00ch

  2. Jeg og Akrabra satt å spilte det hos meg for kort tid siden, og jeg er absolutt enig i det han sier! Jeg ble rett og slett blåst vekk av demoen. Alt imponerte meg, ser ut til at de har infridd forventningene, og vel så det! :)

     

    Jeg ble veldig overraska (positivt) over AIen, skjønner ikke hva folk har klagd på før. Greit nok, på dine medsoldater, kunne den vært en smule bedre, med tanke på at de dør i hytt og gevær - men på Helghastene, der var den super. Opplevde flere ganger at en jævel som løp ut av cover presterte å snu seg like kjapt tilbake når jeg begynte å skyte (dårlig forklart, men kort sagt supert) .

     

    Kan ikke annet enn å glede meg! Fanboys, go away, dette er noe alle burde få prøve! :)

×
×
  • Opprett ny...