Gå til innhold

-tia-

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -tia-

  1. 4G - Telefonen har jo forsåvidt støtte, så det er jo ikke en mangel. Men jeg klarer meg med 3G jeg.

    NFC - Hva skal jeg med det?

    Trådløs lading - Klarer meg fint med kabel jeg.

    Nano sim - Får jeg enkelt av operatøren da jeg bytter.

     

    Ja, kommer nok til å gå for en iphone 5 til tross for disse manglene. Eneste som jeg ikke liker er den høye skjermen da jeg ikke har lange nok tomler...

     

    Så lenge det ikke finnes noen gode alternativer ser jeg ikke noe poeng i å bytte. Mulig den nye nokia telefonen er tess, men får ta en tur i butikken å se litt på den først.

    • Liker 1
  2. Søksmål blir vel levert inn i morgen. Samsung har vel en del patenter på 4G teknologien. Dette er et søksmål som de fleste av oss kommer til å støtte, da det dreier seg om en reell ny teknologi, som de som har utviklet har brukt masse tid og resurser på. Ikke en svada patent som går på rektangulær form med avrundede hjørner. På tide Apple får seg en skikkelig smekk på fingrene ;)

    Ikke vet jeg, men sto da en artikkel her på amobil om akkurat det forholdet.

     

    Samsung har ikke pantenter på 4G teknologi. Det er utviklet av ITU for alle å bruke. Samsung hadde vel å merke den første kommersielle 4G radiomottakeren da.

     

    Leste en artikkel som påstod samsung hadde en del patenter rundt 4g og satt klar med søksmålet hvis ip5 hadde denne teknologien. Hvem mener du har patentene på 4g?

     

    Vi snakker her om LTE og ikke 4G (reell 4G), det er to ulike ting. Samsung har en lang rekke LTE-patenter og har truet Apple med disse. Ellers så har ikke ITU et eneste patent som det påstås her. ITU driver bare standardisering, patentene vil ligge hos den som har utviklet implementasjoner. Dog vil patenter som er omfattet av en standard som oftest måtte deles på FRAND-vilkår. Et punkt der f.eks Samsung beskyldes for ikke å opptre korrekt. LTE står så vidt jeg vet ikke like sterkt standardmessig, noe som klart vil påvirke virkningen av patenter.

     

    Personlig tror jeg nok Apple her er helt i grenselandet (akkurat som alle andre i denne bransjen) når det gjelder patentbrudd. Det er så vidt jeg har forstått umulig å lage produkter med LTE uten å være i det grenselandet.

     

    @UrgeLoL:

     

    Er det noen som ikke er fjortis på dette forumet så er det arni90.

     

    Du har rett. Et meget interresant tema faktisk, akuratt dette med patenter kan leses mer om her.

     

    Når det gjelder standariseringen var jeg ikke klar over at LTE ikke tilfredstilte kravene satt for 4G.

  3. Søksmål blir vel levert inn i morgen. Samsung har vel en del patenter på 4G teknologien. Dette er et søksmål som de fleste av oss kommer til å støtte, da det dreier seg om en reell ny teknologi, som de som har utviklet har brukt masse tid og resurser på. Ikke en svada patent som går på rektangulær form med avrundede hjørner. På tide Apple får seg en skikkelig smekk på fingrene ;)

     

    Samsung har ikke pantenter på 4G teknologi. Det er utviklet av ITU for alle å bruke. Samsung hadde vel å merke den første kommersielle 4G radiomottakeren da.

  4. En Jury bestående av?

    a jury is intended to be an impartial panel capable of reaching a verdict
    Beboerne i California hvor alle kjenner noen som jobber i Apple?Et slikt utfall kunne neppe ha skjedd noen andre steder en akkurat her...Om Apple hadde saksøkt Samsung i Sør Korea, tror dere en Jury i Sør Korea hadde dømt på akkurat samme viset?Tør påstå det er naivt...

     

    Hvorfor skulle Apple saksøke Samsung i Sør Korea? Er vel ganske naturlig å saksøke i USA da det er deres største marked. Hvor tror du Samsungs patentbrudd har gjort størst skade i form av salg for Apple, USA eller Sør Korea?

     

    Greit å være fanboy og alt, men litt seriøs er det vel lov å være?

    • Liker 2
  5. Virker som vi har skutt oss selv i foten bigtime ved å la spillere som Maxi, Kuyt, og Bellamy gå uten å hente erstattere. Assadi kan være spennende, men en stor risk å gi han tillitt i startellevern uten noen form for alright backup (Downing/Cole er jo bare å glemme). Skal man gi Sterling en større rolle? Eller bruke Adam i en fremskutt rolle? Klarer ikke helt se hva Rodgers og gjengen holder på med her. YNWA!

  6. Hei. Tenkte jeg skulle kjøpe ny MacBook nå og lurte edrfor på om jeg skulle selge min gamle.

     

    Er en 13" MacBook unibody aluminium fra høsten 2008

     

    Prosessor 2,4 GHz Intel Core 2 Duo

    Hukommelse 2 GB 1067 MHz DDR3

    Grafikk NVIDIA GeForce 9400M 256 MB

    Lagring 250 GB HDD

     

    Har original emballasje og kommer med OSX Lion. Disk for Snow Leopard og Leopard kan jeg også legge med.

     

    Maskinen er pent brukt men er noe slitt på undersiden.

     

    Noen som har en idé om hvor mye jeg bør be om for denne maskinen?

  7. Jeg gikk også over til 600D og kan ikke si meg annet enn storfornøyd.

    ett tips der kan være å kutte ut kitobjektiv, kjøp heller med canons velkjente 50mm F1.8 for ca 800kr. For mitt eget vedkommende har jeg nesten ikke brukt kitlinsa..

     

    Planen er å oppgradere til 600D før jeg reiser, men blir til at jeg kun kjøper huset. Kjøpte i dag et Sigma 17-70mm F2.8 - 4 objektiv jeg så langt er storfornøyd med. Men tenker jeg skal supplere med Canons 50mm F1.8 i tillegg, hører jo bare bra ting om det objektivet.

  8. Hei!

     

    Sommerferien nærmer seg og jeg tenkte å oppgradere mitt speilrefleks før jeg reiser tvers over USA i bil.

     

    Min tanke var å anskaffe et 600D men lurte på om jeg kanskje kunne gjøre affæren litt snillere på lommeboka ved å selge mitt pent brukte 400D. Sitter en kit 18-55 linse på kameraet. Som sagt pent brukt og fungerer som da det var nytt. Har ikke orginal forpakning, men har tatt vare på instruksjonmanualen.

     

    Etter å ha sett litt rundt på finn ser jeg 400 annonsert for alt fra 1200 til 3000 kroner så har ingen aning om hva mitt er verdt. Noen som kan hjelpe?

  9. Kommer med en påstand her.

     

    Alle telefonprodusenter ønsker det Apple i dag har.

     

    Men å utvikle et eget system er kostbart risikofylt og tar lang tid, dermed ser mange på Android som et billig alternativ. Selv om Android er i skuddet nå vil jeg ikke bli overasket når flere store produsenter dumper Android for egne løsninger i fremtiden.

    • Liker 2
  10. Etter å ha sett dagens kamp tror jeg Adam er ganske klar i førsteellevern, samt Lucas om han er fit. Ellers så Spearing bra ut i dag så det kan bli hard kamp om å starte på midten neste lørdag. Regner vel med at AA starter om han fortsatt er i klubben (krysser fingre). Tidlig å si men her er mitt forslag til oppstillingen i dag:

     

    Reina

    Kelly-Carragher-Agger-Insua

    Kuyt-Lucas-Adam-Downing

    Aquilani

    Carroll

  11. Vi søker en oppegående person til vårt prosjekt innen spillutvikling mot Apples mobile plattform (iOS).

     

    Den vi leter etter er dyktig med Unreal Engine og UDK. Da dette vil være vedkommens ansvar er det en forutsetning at vedkommende kan UnrealScript. Han eller hun bør også ha god kjennskap til C++ eller ObjectiveC. Annen kunnskap innenfor spillutvikling og spillproduksjon er et pluss.

     

    Personen vi er etter bør befinne seg i området Oslo-Akershus, men dette er ikke et krav.

     

    Utviklingen vil skje i løpet av sommermånedene og vi planlegger å ha produktet ferdig i september.

     

    Ettersom den vi leter etter vil være en viktig del av prosjektet vil han eller hun få en betydelig del av inntjeningen etter vi slipper spillet i oktober.

     

    Prosjektet består av så langt av tre engasjerte personer med hver sin spesialitet.

     

    Om dette skulle høres interessant ut, ikke nøl med å svare eller å stille spørsmål. Vi har allerede startet utviklingen og ønsker å fylle denne posisjonen så snart som mulig.

     

    Send mail til [email protected] om dette kunne være interessant for deg eller om du har spørsmål.

     

    Mvh. Patrick Myhre.

  12. Hei og hopp!

     

    Innstallerte for litt siden XMBC på en gammel laptop og bruker den med TVn i stua. Er storfornøyd med systemet så nå tenkte jeg at jeg skulle lage en ny PC for bruk i kjelleren/mediarommet.

     

    Har ikke bygget PC på flere år men tror nok jeg skal klare å sette sammen en uten problemer. Men jeg trenger litt hjelp til valg av hardware.

     

    Trenger ikke de råeste komponentene, men de må være stillegående og klare å kjøre full HD samt surroundlyd, helst via HDMI.

     

    Har fra før av en gammel PC med disse komponentene:

     

    ASUS A8N-SLI Deluxe Hovedkort

    AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ (2 GHz)

    nVidia GeForce 7900 GTX

    Creative SB X-Fi lydkort

    3 HDD 3,5" 7200rpm

    DVD stasjon

    WiFi kort

     

    Noe av dette som kan gjenbrukes?

     

     

    Takker på forhånd for all hjelp.

  13. Hei.

     

    Min mor har en Acer Aspire 5720ZG laptop som slår seg selv av da hun importerer CDer og innstallerer/avinstallerer programvare. Batteriet er også dårlig og klarer ikke stort mer enn 5 minutter uten strøm fra kabel. Et annet problem er at noen ganger når hun starter dataen så står den bare med sort skjerm og en liten hvit strek som blinker øverst til venstre på skjermen.

     

    Maskinen blir ikke noe over normalt varm da dette skjer. Den har Windows Vista home premium innstalert. Hun bruker iTunes til å importerer CDer.

     

     

    Noen som har noen forslag til hva som kan være feilen og hva som eventuelt kan gjøres?

  14. Haha er du morsom. Har du sett i United-tråden og hvor lite folk bryr seg om den turneringa? Jeg for min del sto opp midt i 2. omg av finalen. Men ja, jeg tok med den fordi rekka ser finere ut når man går fra å være mestere i England til verdensherredømme. :)

    Har ikke sett i United tråden nei. Snakker ut i fra intrykket jeg får av United-fans generelt.

  15. Champions of England, Champions of Europe, World Champions. Hva er din definisjon av "superlag"? (Ikke at jeg går rundt og kaller United for et superlag, men ja, det er det nærmeste du kommer.)

    Jada, gratulerer, dere hadde et bra år!

     

    PS: Du bør forresten ikke bruke VM for klubblag-tittelen som noen argument i noen diskusjon. Dere er de eneste supporterne jeg vet om som tar den turneringa seriøst. For å sitere Lars Tjernås; Det er det mest misvisende navnet på noen fotballturnering.

×
×
  • Opprett ny...