Gå til innhold

Rhinox

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rhinox

  1. Er artig at folk går fra å kalle deg en smart og klok jente tidligere i emnet til å påstå du er det helt motsatte. Folk er dømmende.

     

    Er det så rart? Hun gikk fra å virke reflektert og være skeptisk til fyren, til å bli sammen med ham og ville "slå seg til ro med ham" på.. tre uker? Å kalle henne hore og diverse synes jeg er å gå langt over streken, men at hun ikke virker så moden allikevel er da ikke noe annet enn sant. Ikke at man trenger å fortelle henne det av den grunn.

     

    At en 15-åring nærmest gifter seg etter en måned er da ikke noe nytt, men at en 25-åring gjør det samme sier mye om vedkommende.

     

    At han får faren sin til å ringe moren til kjæresten før han tør å komme på besøk sier svært mye.

  2. Håper du tenker deg godt om.

     

    Det vil ganske sikkert være mye bedre å om noen år kunne tenke tilbake på da du var 15 år, kjedet deg og alle guttene var så teite, enn da du var 15 år og var sammen med en som var 25.

     

    Sannsynligvis kommer du til å synes det blir enda mer spennende så fort foreldrene dine finner ut av alderen hans og prøver å få deg til å ikke møte ham mer, du blir sikkert forbannet, men snart kommer du til å være glad for det. Etterhvert ser man at foreldrene egentlig ikke er så dumme som man syntes før.

     

    Ja, man lærer av sine feil, men enkelte ganger er det faktisk bedre å lære av andres feil.

  3. Anbefaler deg å kjøpe noe annet enn gullfisk med mindre du vil ha minst 200 liter eller en hagedam. Gullfisker kan bli svære, de forurenser mye, og de trenger selskap. Dessuten ødelegger de de aller fleste planter (kanskje bortsett fra anubias-artene).

     

    Her finner du masse nyttige artikler som alle bør ha lest før de i det hele tatt bestemmer seg for om de skal ha akvarium eller ikke: http://akvaforum.no/text.cfm?path=1798,1814

     

    Her er fisk som passer i akvarier opp til 60 liter: http://akvaforum.no/search.cfm?search=fish&family_id=&Fresh=1&size_from=1&size_to=100&difficulty=&gh_from=0&gh_to=50&ph_from=5&ph_to=9&temp_min=10&temp_max=35&tsizefl=20&tsizetl=60&tsizefcm=40&tsizetcm=300

     

    Spør gjerne i forumet der, og du vil garantert få hjelp. Husk at det er mye lettere å ha et stort akvarium (150 liter +) enn et lite. :) Det styrer mer seg selv.

  4. ...

    men forresten, hva betyr det at han holdt rundt meg ute, og at vi leiet hender??? (er han ikke redd for å møte på noen han kjenner osv...)

     

    Det betyr at han vet at 15 år gamle jenter tror at når en av det motsatte kjønn holder en i hånda er han interessert eller forelska.

     

    Hvor stor sannsynlighet er det for at en han kjenner godt skal møte dere på den lille spaserturen deres? Bor ikke han 1 1/2 time unna deg? Men om det skulle skje, og dere stoppet for å snakke, ville vedkommende neppe spørre etter alderen din. Skulle det bli snakk om det senere ville det vært null problem for ham å snakke det bort.

     

    Noen ganger er det faktisk bedre å angre på noe man ikke gjorde, i stedet for noe man gjorde. Synd man ofte ikke ser det før det er for sent.

    • Liker 2
  5. Dette vurderer faktisk jeg også, neste sommer. Vil gjøre det gjennom Aktiv Ungdom. Der skal det visstnok være muligheter for å jobbe på dyrereservater og lignende, men kan ikke si at jeg enda har funnet noe. :p Men du begynner å få dårlig tid, i alle fall om du skal bruke Aktiv Ungdom, for man må visst regne med å bruke kanskje 3 måneder på forberedelsene.

  6. Stranda er mye, mye finere enn den i selve sentrum av Rhodos, i alle fall. Ikke så mye stress og masete folk som i sentrum heller, bortsett fra om kvelden når de begynte å ville ha folk inn på barene sine. Var kun på Faliraki på dagtid og litt utover kvelden, så vet ikke hvordan selve utelivet var.

     

    Men ville nok mye heller dratt til Faliraki enn selve sentrum. Forferdelig masete sted, står folk utenfor hver eneste restaurant og klenger seg på deg når du går forbi.

     

    Faliraki er jo mye mindre, men altså mye finere, etter min mening. Dessuten var det bowling der, og mer å gjøre på stranda. :p

  7. Fikk en liten støkk i dag. Kjørte i ca 75 i 70-sonen i tunnelen da bilen bak bilen i mot plutselig kjørte forbi, altfor få sekunder før vi skulle passere hverandre. Fatter ikke at det i det hele tatt går an å vurdere å kjøre forbi med så kort avstand! Bremsa ned til ca 40, og likevel måtte han sette farta så opp at støvskyen sto etter ham, og bilen "skjena" inn på riktig side igjen!

     

    Der og da var jeg egentlig bare glad det gikk bra, men nå kjenner jeg at jeg blir eitranes førbainna! Hva om vi hadde kommet to sekunder før! Hadde neppe sittet her da, for denne typen kan jo umulig ha sett framover før han slengte seg ut..

×
×
  • Opprett ny...